Η ανακαίνιση σπιτιού που ονειρεύεται κάθε γυναικά!

RENOVATOR: Η ομάδα που θα σας βοηθήσει να ανακαινίσετε και να διακοσμήσετε το σπίτι σας ακριβώς όπως επιθυμείτε

Η ομάδα της RENOVATOR.gr προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ξεχωριστής αισθητικής, με σκοπό να μας βοηθήσει να επενδύσουμε σε μια ανακαίνιση που θα κάνει το σπίτι των ονείρων μας, αληθινό. 

ADVERTORIAL

 

Το σπίτι είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένας απλός χώρος ξεκούρασης και χαλάρωσης. Είναι το μέρος που χαλαρώνουμε στο τέλος μιας κουραστικής μέρας, υποδεχόμαστε και περνάμε στιγμές με τους αγαπημένους μας – και το πιο σημαντικό – ο χώρος όπου έχουμε την απόλυτη ελευθερία να εκφράσουμε πτυχές του χαρακτήρα μας, όπως και της αισθητικής μας.

 

Ωστόσο, πολύ συχνά έχουμε περιορισμένο χρόνο. Γι' αυτό και επιζητούμε να επενδύσουμε σε μια ανακαίνιση σπιτιού που θα συνδυάζει την κομψότητα με τη λειτουργικότητα, χαρίζοντάς μας περισσότερη άνεση και αποφορτίζοντάς μας από το στρες. Χρειαζόμαστε άριστη εργονομική αναδιάταξη του χώρου, ώστε όλα όσα χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας να βρίσκονται στη θέση τους, γλυτώνοντάς μας από τη σπατάλη χρόνου που συνεπάγεται η ακαταστασία. Και φυσικά δεν αμελούμε την διακόσμηση του χώρου μας, που είναι σημαντικό να μας προσφέρει μια εσωτερική αρμονία.

 

Τι είναι αυτό που χρειαζόμαστε λοιπόν από μια ανακαίνιση σπιτιού;

 

Η ανακαίνιση σπιτιού που ονειρεύεται κάθε γυναικά!

 

Κουζίνα: Οργάνωση και ασφάλεια

Για κάποιους είναι η «ψυχή» του σπιτιού, για κάποιους άλλους είναι απλώς ένας σεμνός χώρος εναπόθεσης τροφίμων. Ανάλογα λοιπόν με το χρόνο που περνάμε στην κουζίνα αλλά και τη σημασία που έχει στην καθημερινότητά μας, μεταβάλλονται και οι απαιτήσεις μας. Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτό που αναζητούν οι περισσότεροι στην ανακαίνιση κουζίνας είναι η αξιοποίηση και του παραμικρού εκατοστού του χώρου, η ευταξία στην πληρότητά της καθώς και η ορθή και ασφαλής εργονομική αξιοποίηση ολόκληρου του χώρου που θα αυξήσει την αποδοτικότητα του και θα μειώσει τις ανάγκες συντήρησής του. Μια αρχιτεκτονική «αγκαλιά» που θα μας προσκαλεί και θα μας αναπαύει, πολύ περισσότερο στην ιδέα μιας γαστρονομικής δημιουργίας που θα φτιάξουμε οι ίδιοι, απ' ότι ένα απλό τηλεφώνημα για παραγγελία από το αγαπημένο μας delivery-restaurant.

 

Η ανακαίνιση σπιτιού που ονειρεύεται κάθε γυναικά!

 

Μπάνιο: Αποφόρτιση από το χάος της καθημερινότητας

Η εποχή που το μπάνιο αποτελούσε έναν καθαρά λειτουργικό χώρο του σπιτιού, ένα μέρος που θα μπορούσε πραγματικά να απολαύσει μόνο ως διαμένουσα σε ένα υψηλής αισθητικής ξενοδοχείο έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Το μπάνιο συνδέεται πλέον με μια ανάσα φρεσκάδας και δροσιάς, έναν χώρο όπου μπορούμε να χαλαρώσουμε και να αφιερωθούμε στην προσωπική μας φροντίδα και ευεξία. Θέλουμε λοιπόν μια ανακαίνιση μπάνιου που θα δημιουργήσει ένα χώρο άνετο, γαλήνιο και πλήρως εξοπλισμένο με ό,τι απαιτείται και προβλέπεται για την καθημερινή μας περιποίηση.

 

Η ανακαίνιση σπιτιού που ονειρεύεται κάθε γυναικά!

 

Σαλόνι: Ζεστασιά και φιλοξενία

Από πάρτι και παιχνίδια με φίλους μέχρι οικογενειακές συγκεντρώσεις και χαλαρές βραδιές με ταινίες μετά την εργασία, το σαλόνι για πολλούς είναι συνδυασμένο με χαλαρά vibes, μικρές στιγμές μεγάλης καλοπέρασης και ενίοτε, πολυκοσμία. Γι’ αυτό και το ιδανικό σαλόνι είναι κομψό και συνάμα αναπαυτικό με καλαίσθητα έπιπλα, ζεστά χρώματα, έμμεσο και -γιατί όχι- θεατρικό φωτισμό καθώς και αρκετό χώρο για μαζώξεις και όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας.

 

Η ανακαίνιση σπιτιού που ονειρεύεται κάθε γυναικά!

 

Υπνοδωμάτιο: Ιδιωτικότητα και χαλάρωση

Το υπνοδωμάτιό μας δεν αποτελεί μόνο ένα ησυχαστήριο από τα άγχη και τα προβλήματα της ημέρας, αλλά και ένας χώρος ξεκούρασης σωματικής και πνευματικής. Γι' αυτό, θέλουμε μια ανακαίνιση που να δίνει έμφαση σε απαλές αποχρώσεις, άνετα έπιπλα και τον πρέποντα ατμοσφαιρικό φωτισμό.

 

Δωμάτιο – Ντουλάπα: Για όσους αγαπούν τη μόδα

Για όσους τρέφουν μια ιδιαίτερη αγάπη στη μόδα, ένας χώρος αφιερωμένος στην αγάπη αυτήν είναι το «όνειρο» για το σπίτι τους. Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες ανακαινίσεις σπιτιών συμπεριλαμβάνουν τον σχεδιασμό ενός ξεχωριστού χώρου που θα στεγάσει τα ρούχα, τα παπούτσια αλλά και τα αξεσουάρ που έχει κανείς στη συλλογή του, δίνοντάς τους τον χώρο και τη θέση που τους αξίζει.

 

Γραφείο – Βιβλιοθήκη: Συγκέντρωση και αποδοτικότητα

Στην καθημερινότητά μας, δεν έχουμε μόνο ανάγκη από χαλάρωση, άνεση και πολυτέλεια αλλά και από έμπνευση και δημιουργικότητα. Η ιδανική ανακαίνιση λοιπόν συμπεριλαμβάνει και ένα χώρο γραφείου και βιβλιοθήκης, ένα δωμάτιο όπου θα μπορούμε να ξεδιπλώσουμε την επαγγελματική πλευρά μας και να συγκεντρωθούμε στους στόχους και την εξέλιξή μας.

 

 

RENOVATOR: Πρωτοπόρος στις υπηρεσίες ανακαίνισης και διακόσμησης

Όλα τα παραπάνω λοιπόν συνιστούν την ανακαίνιση μαζί με την διακόσμηση που επιθυμούμε για το σπίτι μας. Βέβαια, το μέγεθος και η διαρρύθμιση του σπιτιού δεν επιτρέπει πάντοτε τη δημιουργία όλων των παραπάνω χώρων σε ξεχωριστά δωμάτια. Ωστόσο, με την δημιουργική ευελιξία και εργονομική επάρκεια του σχεδιαστή μπορούν να δημιουργηθούν αυτόνομες γωνιές στο σπίτι με ειδικές κατασκευές, αφιερωμένες στις πολλές και διαφορετικές πτυχές του χαρακτήρα μας.

 

Η ομάδα της RENOVATOR.gr είναι πάντα στη διάθεσή μας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και απαράμιλλης αισθητικής, με σκοπό να μας βοηθήσει να επενδύσουμε σε μια ανακαίνιση που θα κάνει το σπίτι των ονείρων μας, αληθινό. 

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ