Επίλεξε ποια θα είναι η απόλυτη καλοκαιρινή μουσική μπάντα

«Ραντεβού στον ήλιο»: Επιλέξτε ποια θα είναι η πρώτη μουσική μπάντα δρόμου του φετινού καλοκαιριού

Το Ούζο Πλωμαρίου σας καλεί να ψηφίσετε την πρώτη μουσική καλοκαιρινή μπάντα δρόμου που θα συνοδεύει με τις μουσικές της τους θαμώνες διαφόρων ουζερί της Αθήνας τον Σεπτέμβριο.

Το Ούζο Πλωμαρίου σας καλεί να ψηφίσετε την πρώτη μουσική καλοκαιρινή μπάντα δρόμου που θα συνοδεύει με τις μουσικές της τους θαμώνες διαφόρων ουζερί της Αθήνας τον Σεπτέμβριο.

 
 
ADVERTORIAL
 

Το φετινό καλοκαίρι έφτασε και έχουμε περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να δημιουργήσουμε νέες χαρούμενες στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στην μνήμη μας. Το ελληνικό καλοκαίρι – πέρα από τις εκδρομές και τις βουτιές στα καταγάλανα νερά των νησιών μας- περιλαμβάνει πολλές βόλτες στην Αθήνα, μουσική, φαγητό και φυσικά τσουγκρίσματα με Ούζο Πλωμαρίου. Πώς όμως μπορείτε να τα συνδυάσετε όλα και να βιώσετε το απόλυτο «Ραντεβού στον Ήλιο» μένοντας Αθήνα;

 

Το Ούζο Πλωμαρίου φέτος το καλοκαίρι δημιουργεί την πρώτη μουσική μπάντα του καλοκαιριού η οποία δεν θα μπορούσε να ονομάζεται διαφορετικά από «Ραντεβού στον ήλιο». Πού όμως θα μπορούσε να βρεθεί μια τέτοια μπάντα; Φυσικά, κάτω από τον ξανθό καλοκαιρινό ήλιο της χώρας μας. Μια μπάντα δηλαδή του δρόμου, που με τις μουσικές της ψυχαγωγεί και δίνει χρώμα στις βόλτες των κατοίκων της Αθήνας.

 

Ποιος θα ήταν ο ιδανικός να αποφασίσει για το ποια θα είναι η μπάντα του δρόμου που θα γίνει η απόλυτη μουσική μπάντα του καλοκαιριού; Φυσικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, που με τη βοήθεια του Ούζου Πλωμαρίου γύρισε τους δρόμους και τα σοκάκια της Αθήνας και ανακάλυψε τρεις αυθεντικές μπάντες, που μοιράζονται τις μουσικές τους κάτω από τον Ήλιο. Η κάθε μια έχει τον δικό της χαρακτήρα και μπορείτε να τις ανακαλύψετε στο rantevoustonilio.gr. Αφού μάθετε τα πάντα για τις μουσικές μπάντες και τις ακούσετε να ερμηνεύουν το «Ακρογιαλιές Δειλινά», η κάθε μια με τον δικό της μουσικό τρόπο, ψηφίστε αυτή που σας «κέρδισε».

 

Εσείς αποφασίζετε ποια θα αναδειχθεί σε μπάντα «Ραντεβού στον Ήλιο» και θα συνοδεύει με τις μουσικές της τους θαμώνες διαφόρων ουζερί της Αθήνας τον Σεπτέμβριο. Διάλεξε ανάμεσα στους ξεσηκωτικούς «Άνευ Όρων», τους κεφάτους «Ταμτιρίμ» και τις αέρινες «Τριανέμι». Ψηφίζοντας μπαίνετε απευθείας στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα από τα 5 τραπέζια σε ουζερί της Αθήνας όπου παρέα με 5 φίλους σας θα ζήσετε το απόλυτο φετινό Ραντεβού στον Ήλιο, απολαμβάνοντας την αγαπημένη σας μουσική μπάντα και τσουγκρίζοντας με Ούζο Πλωμαρίου.

 

Την πρώτη μουσική μπάντα του καλοκαιριού «Ραντεβού στον Ήλιο» την επιλέγετε εσείς. Μπείτε στο rantevoustonilio.gr, γνωρίστε τις μουσικές μπάντες, ψηφίστε έως τις 26 Ιουλίου και μπείτε στην κλήρωση για να ζήσετε το απόλυτο «Ραντεβού στον ήλιο». Καλή επιτυχία!

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ