«Ραντεβού στον ήλιο»: Επιλέξτε ποια θα είναι η πρώτη μουσική μπάντα δρόμου του φετινού καλοκαιριού

Επίλεξε ποια θα είναι η απόλυτη καλοκαιρινή μουσική μπάντα Facebook Twitter
0

Το Ούζο Πλωμαρίου σας καλεί να ψηφίσετε την πρώτη μουσική καλοκαιρινή μπάντα δρόμου που θα συνοδεύει με τις μουσικές της τους θαμώνες διαφόρων ουζερί της Αθήνας τον Σεπτέμβριο.

 
 
ADVERTORIAL
 

Το φετινό καλοκαίρι έφτασε και έχουμε περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να δημιουργήσουμε νέες χαρούμενες στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στην μνήμη μας. Το ελληνικό καλοκαίρι – πέρα από τις εκδρομές και τις βουτιές στα καταγάλανα νερά των νησιών μας- περιλαμβάνει πολλές βόλτες στην Αθήνα, μουσική, φαγητό και φυσικά τσουγκρίσματα με Ούζο Πλωμαρίου. Πώς όμως μπορείτε να τα συνδυάσετε όλα και να βιώσετε το απόλυτο «Ραντεβού στον Ήλιο» μένοντας Αθήνα;

Το Ούζο Πλωμαρίου φέτος το καλοκαίρι δημιουργεί την πρώτη μουσική μπάντα του καλοκαιριού η οποία δεν θα μπορούσε να ονομάζεται διαφορετικά από «Ραντεβού στον ήλιο». Πού όμως θα μπορούσε να βρεθεί μια τέτοια μπάντα; Φυσικά, κάτω από τον ξανθό καλοκαιρινό ήλιο της χώρας μας. Μια μπάντα δηλαδή του δρόμου, που με τις μουσικές της ψυχαγωγεί και δίνει χρώμα στις βόλτες των κατοίκων της Αθήνας.

Ποιος θα ήταν ο ιδανικός να αποφασίσει για το ποια θα είναι η μπάντα του δρόμου που θα γίνει η απόλυτη μουσική μπάντα του καλοκαιριού; Φυσικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, που με τη βοήθεια του Ούζου Πλωμαρίου γύρισε τους δρόμους και τα σοκάκια της Αθήνας και ανακάλυψε τρεις αυθεντικές μπάντες, που μοιράζονται τις μουσικές τους κάτω από τον Ήλιο. Η κάθε μια έχει τον δικό της χαρακτήρα και μπορείτε να τις ανακαλύψετε στο rantevoustonilio.gr. Αφού μάθετε τα πάντα για τις μουσικές μπάντες και τις ακούσετε να ερμηνεύουν το «Ακρογιαλιές Δειλινά», η κάθε μια με τον δικό της μουσικό τρόπο, ψηφίστε αυτή που σας «κέρδισε».

Εσείς αποφασίζετε ποια θα αναδειχθεί σε μπάντα «Ραντεβού στον Ήλιο» και θα συνοδεύει με τις μουσικές της τους θαμώνες διαφόρων ουζερί της Αθήνας τον Σεπτέμβριο. Διάλεξε ανάμεσα στους ξεσηκωτικούς «Άνευ Όρων», τους κεφάτους «Ταμτιρίμ» και τις αέρινες «Τριανέμι». Ψηφίζοντας μπαίνετε απευθείας στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα από τα 5 τραπέζια σε ουζερί της Αθήνας όπου παρέα με 5 φίλους σας θα ζήσετε το απόλυτο φετινό Ραντεβού στον Ήλιο, απολαμβάνοντας την αγαπημένη σας μουσική μπάντα και τσουγκρίζοντας με Ούζο Πλωμαρίου.

Την πρώτη μουσική μπάντα του καλοκαιριού «Ραντεβού στον Ήλιο» την επιλέγετε εσείς. Μπείτε στο rantevoustonilio.gr, γνωρίστε τις μουσικές μπάντες, ψηφίστε έως τις 26 Ιουλίου και μπείτε στην κλήρωση για να ζήσετε το απόλυτο «Ραντεβού στον ήλιο». Καλή επιτυχία!

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέντε χρόνια δράσης της Motor Oil στην Αμυγδαλέζα: Μια πρωτοβουλία για τα ελληνικά δάση

Good Living / Πέντε χρόνια δράσης της Motor Oil στην Αμυγδαλέζα: Μια πρωτοβουλία για τα ελληνικά δάση

Με ένα πρόγραμμα ουσιαστικής υποστήριξης στο Δασικό Εκκοκκιστήριο και τα Φυτώρια Αμυγδαλέζας και Πάρνηθας, η Motor Oil γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γης συμβάλλοντας στην αναγέννηση των δασών της χώρας μας.
THE LIFO TEAM
Μια διαφορετική Δευτέρα στο γραφείο: Επίσκεψη στο καταφύγιο της ΑΝΙΜΑ με το The Collective 

Good Living / Μια διαφορετική Δευτέρα στο γραφείο: Επίσκεψη στο καταφύγιο της ΑΝΙΜΑ με το «The Collective»

Ακολουθήσαμε τους εθελοντές της Kaizen Gaming στον Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής και είδαμε πώς η προσφορά αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων και των ζώων.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Iστορία μιας γεύσης, ιστορία μιας πόλης: Πώς ο Σπυρίδων Παυλίδης έφερε τη σοκολάτα στην Αθήνα

Good Living / Iστορία μιας γεύσης, ιστορία μιας πόλης: Πώς ο Παυλίδης έφερε τη σοκολάτα στην Αθήνα

Από το πρώτο κατάστημα στην Αιόλου στο εργοστάσιο στην Πειραιώς που υπάρχει μέχρι σήμερα, η Υγείας Παυλίδη δεν είναι απλώς η πρώτη σοκολάτα που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Είναι η γεύση που νιώθουμε ότι γνωρίζουμε από πάντα.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Πόσο καλά γνωρίζεις τη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη;

Good Living / Πόσο καλά γνωρίζεις τη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη;

Είναι από τις γεύσεις που έχουν χαρακτηρίσει τα παιδικά μας χρόνια για γενιές και γενιές. Μπορούμε να την ξεχωρίσουμε ανάμεσα σε δεκάδες άλλες σοκολάτες, να αναγνωρίσουμε τη χαρακτηριστική της συσκευασία από μακριά, σε οποιοδήποτε ράφι. Τη γνωρίζουμε, όμως, πραγματικά; Κάνε το quiz και δες πόσα ξέρεις (ή πόσα σου θυμίζει) για την αγαπημένη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη.
THE LIFO TEAM
Το Internet όπως θα έπρεπε να είναι: γρήγορο, άμεσο, για όλους

Good Living / Το Internet όπως θα έπρεπε να είναι: γρήγορο, άμεσο, για όλους

To Nova 5G Home Internet είναι η επόμενη γενιά οικιακής σύνδεσης που φέρνει το 5G μέσα στο σπίτι & την επιχείρησή σου, με ταχύτητες που φτάνουν έως 500 Mbps, χωρίς να χρειάζεται να υπάρχει οπτική ίνα στην περιοχή σου
THE LIFO TEAM
O Πύργος Πειραιά άνοιξε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά για το κοινό του Open House Athens

Good Living / O Πύργος Πειραιά άνοιξε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά για το κοινό του Open House Athens

Οι επισκέπτες γνώρισαν την ιστορία του, τις αρχιτεκτονικές καινοτομίες και τις πρωτοποριακές βιοκλιματικές λύσεις που τον καθιστούν έναν σύγχρονο, βιώσιμο ουρανοξύστη διεθνών προδιαγραφών.
THE LIFO TEAM