Πώς να αναβαθμίσετε την καθημερινότητά σας στο σπίτι

Πώς να αναβαθμίσετε την καθημερινότητά σας στο σπίτι

Με γνώμονα τη βιωσιμότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια, η Miele μας οδηγεί στο μέλλον. Κάντε το κουίζ, δείτε πόσο καλά ξέρετε τις συσκευές σας.

ADVERTORIAL

 

Για τους περισσότερους από εμάς, το σπίτι δεν είναι απλώς ένα κτίριο. Είναι ο χώρος που περνάμε τις ελεύθερες ώρες της ημέρας, ένα καταφύγιο στο οποίο αποφορτιζόμαστε και ηρεμούμε, το μέρος που αισθανόμαστε άνετα να είμαστε ο εαυτός μας. Αυτός είναι και ο λόγος που αξίζει να το φροντίσουμε. Χρειαζόμαστε, λοιπόν, συσκευές που θα μας «λύσουν τα χέρια». 

 

Με motto «Immer Besser», που σημαίνει «Πάντα Καλύτερα», η Miele καλύπτει ιδανικά τις ανάγκες μας. Εδώ και περισσότερα από 120 χρόνια, μας οδηγεί ένα βήμα μπροστά και φροντίζει ώστε να βελτιώνει την καθημερινότητά μας, πάντα με γνώμονα τη βιωσιμότητα, αφοσίωση στη λεπτομέρεια και συσκευές κατασκευασμένες ώστε να διαρκούν στον χρόνο. 

 

Η εμπειρία μας στην κουζίνα αναβαθμίζεται, με κουζίνες που ξεπερνούν κάθε προσδοκία τόσο σχεδιαστικά, όσο και σχετικά με την απόδοση. Εμπνευσμένο από τη φράση του Oscar Wilde, «Έχω την πιο απλή προτίμηση. Ικανοποιούμαι μόνο με το καλύτερο», το brand δημιούργησε τη νέα σειρά GENERATION 7000. Ο διαισθητικός χειρισμός και οι εξατομικευμένες επιλογές χρήσης μας βοηθούν να επικεντρωθούμε σ’ αυτό που έχει πραγματική αξία κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος: τη δημιουργικότητά μας. 

 

dev quiz temp

 

Οι νέες εντοιχιζόμενες συσκευές με απλά συστήματα χειρισμού και αρμονική εμφάνιση. Διαθέτουν αισθητήρα κίνησης MotionReact, χάρη στον οποίο μπορούμε να τις ελέγξουμε χωρίς να πατήσουμε κάποιο πλήκτρο ή να τις αγγίξουμε. Παράλληλα, γίνεται ευκολότερο να υιοθετήσουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής - μαγειρεύουμε στον φούρνο, στον ατμό ή, αν θέλουμε, τα συνδυάζουμε. Κι επειδή μας δίνεται η δυνατότητα συνδυασμού ξηρής και υγρής θερμότητας, πετυχαίνουμε το ιδανικό αποτέλεσμα τόσο στα γλυκά, όσο και στα φαγητά. Έχοντας ολοκληρώσει, πια, τη μαγειρική, δε θα χρειαστεί να ανησυχήσουμε για τον καθαρισμό της συσκευής - οι συνδυαστικοί φούρνοι ατμού διαθέτουν ανοξείδωτο θάλαμο φούρνου με επίστρωση Perfect Clean, και όλα γίνονται ευκολότερα. Για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα, η διαδικασία καθαρισμού με πυρόλυση μας «λύνει τα χέρια». Μετατρέποντας όλα τα υπολείμματα φαγητού σε στάχτη, η οποία αφαιρείται με ευκολία από τις επιφάνειες, χωρίς ίχνη, ελαχιστοποιεί τη δική μας συμμετοχή στον καθαρισμό. Σε ελάχιστο χρόνο, χωρίς να τρίψουμε τον φούρνο με χημικά καθαριστικά, έχουμε τελειώσει. Εξίσου αποτελεσματικός, βέβαια, είναι και ο καθαρισμός με τη χρήση ατμού. Και κάπως έτσι, η Miele μας μεταφέρει στην κουζίνα του μέλλοντος.
 

Η εμπειρία ολοκληρώνεται φυσικά με το πλύσιμο των μαγειρικών σκευών και των πιάτων. Και τα πλυντήρια της Miele, εγγυώνται το ιδανικό αποτέλεσμα. 

 

dev quiz temp

 

Μέσω του AutoDos, του πρώτου συστήματος αυτόματης δοσολογίας απορρυπαντικού παγκοσμίως με ενσωματωμένο PowerDisk2, χορηγείται η σωστή ποσότητα, ακριβώς τη σωστή στιγμή για το επιλεγμένο πρόγραμμα. Έτσι, όχι απλώς είμαστε ήρεμοι, αλλά φροντίζουμε για την προστασία της θάλασσας και των ωκεανών από την υπερβολική δόση απορρυπαντικού. Προγραμματίζουμε μία φορά και το πρόγραμμα που έχουμε επιλέξει ξεκινά αυτόματα, με το AutoStart.

 

Το πλύσιμο των ρούχων γίνεται εύκολο και «πράσινο». Χάρη στην τεχνολογία Αυτόματης δοσομέτρησης απορρυπαντικού, η οποία συμβάλλει σε εξοικονόμηση απορρυπαντικού που αγγίζει έως και το 30% ανά έτος, χρησιμοποιεί μόνο όση ποσότητα απορρυπαντικού χρειάζεται η κάθε πλύση. Κι αυτό όχι μόνο βοηθά το περιβάλλον, αλλά μας επιτρέπει να συνεχίσουμε την καθημερινότητά μας με μία έγνοια λιγότερη, αφιερώνοντας τον χρόνο μας σε ό,τι έχει πραγματική σημασία. Ταυτόχρονα, η λειτουργία SingleWash που δρα συνδυαστικά με τη λειτουργία TwinDos, είναι υπεύθυνη για την κατανάλωση έως και 60% λιγότερης ενέργειας και 40% απορρυπαντικού. Και η Miele δε σταματά εκεί. Μας δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης παροχής ζεστού νερού κατευθείαν από εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα, βοηθώντας περισσότερο στην εξοικονόμηση ενέργειας. Παράλληλα, η λειτουργία EcoFeedback μας ενημερώνει για την κατανάλωση ρεύματος και νερού που χρειάζεται η κάθε πλύση. 

 

dev quiz temp

 

Τέλος, στη Miele θα βρούμε τις ηλεκτρικές σκούπες που θα φροντίσουν για την καθαριότητα του χώρου μας, αλλά και την υγιεινή. Εξοπλισμένες με φίλτρα, διασφαλίζουν την ποιότητα του αέρα «παγιδεύοντας» βακτηρίδια και αλλεργιογόνα. Με σακούλα ή χωρίς, χειρός, ρομποτικές – οι επιλογές είναι πολλές και μας περιμένουν.  Όποια κι αν επιλέξουμε, όμως, θα μείνουμε ικανοποιημένοι - όλες τους είναι ισχυρές, με υψηλή απόδοση.

 

dev quiz temp

 

Ακόμη κι αν ζούμε με το κατοικίδιό μας, το οποίο υπεραγαπάμε, το σπίτι θα παραμείνει λαμπερό και, κυρίως, χωρίς το τρίχωμα που τόσο έχουμε κουραστεί να μαζεύουμε. Οι εξειδικευμένες σκούπες της Miele, Cat&Dog, με ειδικά φίλτρα αέρα, γίνονται ο δυνατός μας σύμμαχος. Κι η νέα, ισχυρότερη σκούπα της Miele σε stick, TriflexHX2 Cat&Dog, είναι εύχρηστη, ασύρματη, διαθέτει ασύγκριτη ευελιξία και απόλυτο φιλτράρισμα.

 

Με το παρακάτω κουίζ, ανακαλύψτε πόσο καλά γνωρίζετε τις συσκευές του σπιτιού σας και δείτε πώς η Miele θα αναβαθμίσει την καθημερινότητά σας.

 

Πόσο καλά ξέρετε τις συσκευές του σπιτιού σας;

Με το παρακάτω κουίζ, θα βρείτε την απάντηση.

Με τη δεύτερη σύνδεση παροχής ζεστού νερού κατευθείαν από εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα, εξοικονομούμε:
Έως και 65% της απαιτούμενης ηλεκτρικής ενέργειας
Κάτω από 20% της απαιτούμενης ηλεκτρικής ενέργειας.

«Τα πλυντήρια ρούχων της Miele, μας δίνουν ακριβώς αυτή τη δυνατότητα - εξοικονομούμε, λοιπόν, ενέργεια και χρήματα, ενώ ταυτόχρονα φροντίζουμε το περιβάλλον.»

Η υπερδοσολογία απορρυπαντικού κατά τη διάρκεια μιας πλύσης:
Θα πλύνει πιο αποτελεσματικά τα ρούχα
Ενδέχεται να αφήσει κατάλοιπα πάνω στα ρούχα και επιβαρύνει τους ωκεανούς με χημικές ουσίες 

Η περισσότερη ποσότητα απορρυπαντικού σε μια πλύση δεν συνιστάτε για οικονομικούς, περιβαλλοντικούς αλλά και για λόγους υγιεινής, όπως εμφάνιση αλλεργιών.
Αντίθετα, η χρήση λιγότερης ποσότητας δεν θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα καθαριότητας των ρούχων σας.

Πως μπορούμε να παρακολουθούμε την εξέλιξη του φαγητού μας που βρίσκεται μέσα στο φούρνο;
Από όπου και αν βρισκόμαστε και κάθε στιγμή
Μόνο αν πάμε μπροστά από την πόρτα του φούρνου μας

Χάρη στην κάμερα που βρίσκεται μέσα στους φούρνους Miele μπορούμε να παρακολουθούμε το φαγητό ακόμα και από τον καναπέ μας, ανά πάσα στιγμή. Με το Miele app, ανά ένα λεπτό έχουμε μια νέα φωτογραφία του φαγητό μας μέσα από το φούρνο, μπορούμε με ένα κλικ να αλλάξουμε θερμοκρασία, να ξεκινήσουμε, να διακόψουμε ή και να αλλάξουμε το πρόγραμμα ψησίματος.

Μπορούμε να μαγειρέψουμε χρησιμοποιώντας ατμό και συμβατικές λειτουργίες φούρνου ταυτόχρονα;
Ναι
Όχι

Χάρη στον συνδυαστικό φούρνο της Miele, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δύο τελείως διαφορετικές λειτουργίες μαγειρέματος ταυτόχρονα - από νόστιμο κρέας, μέχρι Crème Brulée, Panettone ή οτιδήποτε άλλο θέλουμε.

Ποιο είναι το πιο ζεστό μέρος του φούρνου;
Το πάνω
Το κάτω

Παρόλο που σε έναν συμβατό φούρνο μπορεί το πιο ζεστό μέρος να είναι το πάνω, στους φούρνους Miele η θερμοκρασία διαχέεται στον θάλαμο ομοιόμορφα, εξασφαλίζοντας το σωστό ψήσιμο και αποτέλεσμα των δημιουργιών μας.

Ποιο μέρος του φούρνου θα έπρεπε να καθαρίζουμε συχνότερα;
Τα εσωτερικά τοιχώματα
Τους διακόπτες

Βέβαια, μπορούμε να απαλλαγούμε εντελώς από τον καθαρισμό του φούρνου, καθώς υπάρχουν φούρνοι Miele με touch screen οθόνη, χωρίς διακόπτες. Επίσης, επιλέγουμε φούρνο Miele με υδρόλυση και πυρόλυση, ώστε να καθαρίζεται μόνος του και εσωτερικά χωρίς κανέναν κόπο.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να καθαρίσεις το τρίχωμα του κατοικιδίου σου από το πάτωμα;
Η ηλεκτρική σκούπα
Η απλή σκούπα

Όσοι έχουν κατοικίδια αναγνωρίζουν την πρόκληση. Τη λύση μπορεί να δώσει η νέα Triflex HX2 Cat&Dog με ειδικό πέλμα και φίλτρο HEPA με φιλτράρισμα αέρα έως και 99,999% για να απαλλαγείτε από σκόνη, αλλεργιογόνα, ιούς και τις τρίχες κατοικίδιων. Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ.

Πώς καταλαβαίνουμε πόση είναι η σωστή ποσότητα απορρυπαντικού;
Με το μάτι
Είναι συνδυασμός 3 παραγόντων – σκληρότητα νερού, βάρος φορτίου, βαθμός λερώματος των ρούχων

Για να μη χρειάζεται να κάνουμε υπολογισμούς σε κάθε πλύση και να εξισώνουμε αυτούς τους 3 παράγοντες για να βρούμε την ιδανική ποσότητα απορρυπαντικού, μπορούμε να επιλέξουμε ένα πλυντήριο Miele με τεχνολογία αυτόματης δοσομέτρησης TwinDos - κάνει τα μαθηματικά για εμάς και μας προσφέρει ξεγνοιασιά. Ανακαλύψτε τα πλυντήρια ρούχων Mieleεδώ.

Έχεις /8 σωστά!!
Αποτελέσματα

 

 

 

Δείτε περισσότερα σε όλα τα καταστήματα Miele, αλλά και στο νέο Miele Experience Center που άνοιξε στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 69. 

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ