Πώς το κινητό μου τηλέφωνο με έσωσε από τις βαριές δουλειές του σπιτιού

Πώς το κινητό μου τηλέφωνο με έσωσε από τις βαριές δουλειές του σπιτιού

Mε ένα κλικ στο Douleutaras.gr η μετακόμιση και άλλες υποχρεώσεις του σπιτιού βρήκαν τον μάστορά τους.

ADVERTORIAL

 

Μετακόμιση, μια πονεμένη ιστορία. Σαν να προσπαθείς να ανέβεις με το ποδήλατο μια ανηφόρα ενός χιλιομέτρου που έχει κλίση κάτι λιγότερο από ορθή γωνία. Πραγματικά ατελείωτη δηλαδή.

 

Το να πακετάρει κανείς τα πράγματά του, να κλείσει τη μεταφορική και να κανονίσει το πρόγραμμά του ώστε να είναι εντός χρόνου με τις υποχρεώσεις του, ύστερα να ξεπακετάρει και να διακοσμήσει τα πάντα από την αρχή, μοιάζει με ατέρμονο βρόγχο, το λεγόμενο αδιέξοδο στη γλώσσα των αλγορίθμων και του προγραμματισμού. Όχι επειδή δεν θέλεις να κουβαλήσεις, αλλά γιατί δεν έχεις το χρόνο να ασχοληθείς. Με τόσες υποχρεώσεις και πίεση στη δουλειά, πού χρόνος  και, κυρίως  το μυαλό για να τα κανονίσεις; Ένας τέτοιος κρύος ιδρώτας με «έλουζε» βλέποντας ότι οι δουλειές μου στο γραφείο θα έμεναν πίσω εξαιτίας της μετακόμισης, καθώς δεν υπήρχε διαθεσιμότητα για οικονομική λύση μέσα στο Σαββατοκύριακο.

 

Douleutaras, η λέξη κλειδί

Οι μέρες λιγόστευαν επικίνδυνα και πραγματικά βρισκόμουν σε αδιέξοδο. Μην σχολιάσω και το γεγονός ότι μαζί με τη μετακόμιση έπρεπε να κάνω και μικροδουλειές- πραγματικούς πονοκεφάλους, όπως η εγκατάσταση της πόρτας ασφαλείας και του κλιματιστικού στο νέο σπίτι. Αν το έχεις ζήσει, καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ντόμινο υποχρεώσεων που εκείνη την ώρα φαίνονται βουνό.

 

Είχα που είχα το άγχος στη δουλειά, ένιωθα ότι και η μετακόμιση θα με «αποτελείωνε». Πάνω όμως στην απελπισία μου και καθώς κλεφτά έψαχνα με το κινητό μου τις μεταφορικές, στην αναζήτηση βγήκε η λέξη «Douleutaras». Και λίγα δευτερόλεπτα μετά το «κλικ» ήρθε η αναζωογόνηση. Μια όαση της στιγμής, σαν το κάρμα να μου «χτυπούσε» την πόρτα βλέποντας τις άπειρες δυνατότητες που απλώνονταν μπροστά μου.

 

 

Είχα στο χέρι μου, δηλαδή στο κινητό μου, τις λύσεις που έψαχνα για το σπίτι. Τους καλύτερους επαγγελματίες για μεταφορική, για την εγκατάσταση της πόρτας ασφαλείας και του κλιματιστικού αλλά και για άλλες 90+ κατηγορίες σχετικές με το Σπίτι. Όλα στο Douleutaras. Μπήκα λοιπόν στην πλατφόρμα και πάτησα την επιλογή Μετακομίσεις - Μεταφορική Εταιρεία. Στην αρχή αισθάνθηκα ότι η περιπλάνηση θα ήταν πολύπλοκη, ωστόσο μόλις απάντησα στο πρώτο ερώτημα και μου έβγαλε την πλειάδα διαθέσιμων επαγγελματιών στα αριστερά, συνειδητοποίησα ότι σύντομα θα έβρισκα αυτό που θα ήθελα.

 

Με τόσες ερωτήσεις ένιωθα ότι περνούσα από συνέντευξη, ωστόσο ερωτήματα όπως «πόσα αντικείμενα θα μεταφέρω;», «σε πόσες μέρες επιθυμώ να γίνει η μετακόμιση;» απλά διευκόλυναν και επιτάχυναν τη διαδικασία, σαν να ήταν φίλτρα αναζήτησης. Όταν πλέον εμφανίστηκαν στην οθόνη μου οι καταλληλότεροι επαγγελματίες, ήταν σαν να έφυγε ένα βάρος από πάνω μου. Οι πολλές ερωτήσεις που είχα απαντήσει ουσιαστικά με γλίτωναν και από το άγχος του να μην μπορεί τελικά κάποιος να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της μετακόμισης.

 

Αφού είδα τις αξιολογήσεις των προτεινόμενων επαγγελματιών που είχαν λάβει από άλλους πελάτες, στο τέλος επικοινώνησα με τον επαγγελματία που επέλεξα και συμφωνήσαμε άμεσα για τη μέρα που θα ερχόταν. Απλά και όμορφα, δίχως να ξοδέψω χρόνο.

 

 

Μια «εργαλειοθήκη» για κάθε σπίτι

Στην εποχή μας με τους εξαντλητικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς μας, το αγαπημένο μας κινητό τηλέφωνο έχει γίνει η προέκταση του χεριού μας, ωστόσο ποτέ μέχρι σήμερα δεν περιμέναμε ότι θα γινόταν και ένα ξεχωριστό εργαλείο για κάθε θέμα που αφορά το σπίτι μας. Σε μια καθημερινότητα που δεν έχεις χρόνο για χάσιμο, έρχεται ο Douleutaras να προσθέσει έξτρα «δύναμη» στο smartphone μας, χρίζοντάς τον απόλυτο μεσάζοντα όσον αφορά τον εντοπισμό αξιόπιστων λύσεων για θέματα του σπιτιού και της έγκαιρης υλοποίησης τους. Έναν συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους επαγγελματίες και όσους αναζητούν εξειδικευμένες εργασίες για το σπίτι.

 

Πώς το κινητό μου τηλέφωνο με έσωσε από τις βαριές δουλειές του σπιτιού

 

Η εποχή λοιπόν που ρωτούσες τον διπλανό σου αν γνωρίζει αξιόπιστη μεταφορική, αν ξέρει κάποιον ηλεκτρολόγο που εμπιστεύεται για να εγκαταστήσει το πλυντήριο πιάτων, το air condition ή οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρική συσκευή είναι πλέον ανάμνηση παλιά. Η λύση βρίσκεται στο χέρι σου και συγκεκριμένα στο κινητό σου τηλέφωνο.

 

Με μια επίσκεψη στην πλατφόρμα του Douleutaras ανακαλύπτεις ευρεία γκάμα κατηγοριών για τις εργασίες του σπιτιού με πάνω από 90 διαθέσιμες ειδικότητες. Αφού έχεις εντοπίσει την κατηγορία, το μόνο που απομένει είναι 10 μόλις δευτερόλεπτα -και λιγότερο- και ο αλγόριθμος θα εντοπίσει τους κορυφαίους επαγγελματίες του είδους για να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. Θα χρειαστείς μια μικρή περιήγηση απαντώντας σύμφωνα με «θέλω» σου, να καταλήγοντας εν τέλει στον κατάλληλο, ωστόσο αξίζει τον κόπο.

 

Και μην ανησυχείς για την ποιότητα, καθώς οι επαγγελματίες έχουν αξιολογηθεί από τους πελάτες για κάθε εργασία που ολοκλήρωσαν, επομένως η βαθμολογία που έχουν λάβει είναι ο καθρέπτης της δουλειάς τους και το ισχυρότερο «όπλο» για να τους επιλέξει ο αλγόριθμος. Μάλιστα, για να διασφαλιστεί το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών του Douleutaras, παρακολουθείται η πορεία κάθε εργασίας από την αρχή μέχρι το τέλος, παρέχοντας Εγγύηση Εξυπηρέτησης & Επιστροφής Χρημάτων στον χρήστη.

 

Πώς το κινητό μου τηλέφωνο με έσωσε από τις βαριές δουλειές του σπιτιού

 

Εάν αντιμετωπίζεις και εσύ κάποιο θέμα με το σπίτι σου, αλλά δεν έχεις το χρόνο και το μυαλό να ασχοληθείς λόγω των εξαντλητικών ρυθμών της δουλειάς σου, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Με μια εντολή από το κινητό σου τηλέφωνο στο www.douleutaras.gr και το σπίτι σου θα βρει σύντομα τον μάστορά του. Και για μεγαλύτερη ευκολία, μπορείς να κατεβάσεις ακόμη το Douleutaras app για να το έχεις πάντα στο κινητό σου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Douleutaras επισκεφθείτε και τους λογαριασμούς της εταιρείας στα κοινωνικά δίκτυα: Facebook, LinkedInInstagram.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon