Πως το gaming έσωσε ένα ραντεβού την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Πως το gaming έσωσε ένα ραντεβού την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

To League of Legends Wild Rift της Riot Games έδωσε τη λύση σε ένα ραντεβού εξ αποστάσεως.

ADVERTORIAL

Τα ραντεβού την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πάντα είχαν μια ιδιαίτερη δυσκολία, πόσο μάλλον τώρα που τα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας μας κρατούν μακριά από τον/την αγαπημένο/αγαπημένη μας. Για την δημοφιλή ραδιοφωνική παραγωγό Ευαγγελία Τσιορλίδα, η 14η Φεβρουαρίου του 2021 ήταν μια πρόκληση καθώς ήθελε να περάσει χρόνο με το σύντροφο της έστω και από απόσταση. Η περίσταση ήταν ιδιαίτερη οπότε μια ταινία ή κάποια σειρά δεν θα ήταν αρκετές για να λύσουν το πρόβλημα της Ευαγγελίας.

 

Με αυτό κατά νου στράφηκε στους χιλιάδες followers της από τους οποίους ζήτησε ιδέες για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου. Δεν πέρασε πολλή ώρα και εμφανίστηκε ως από μηχανής Θεός ο HackyPixelz που είπε: «Δοκιμάστε να παίξετε μαζί League of Legends: Wild Rift». Η ιδέα του ήταν ακριβώς αυτό που ζητούσε η Ευαγγελία. Άλλωστε για να παίξει κανείς Wild Rift δεν χρειάζεται να διαθέτει κάποια κονσόλα ή ένα PC υψηλών προδιαγραφών - το κατεβάζετε στο smartphone σας και είστε έτοιμοι.

 

Πως το gaming έσωσε ένα ραντεβού την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

 

Η Ευαγγελία ακολούθησε την πρόταση του γνωστού Youtuber, όμως η «βαριά» ήττα στο πρώτο της παιχνίδι την αποθάρρυνε. Ο Hacky όμως γνωρίζει πολύ καλά πως το Wild Rift είναι ένα mobile παιχνίδι που μπορεί να το παίξουν καλά και να το απολαύσουν ακόμα και άτομα που δεν «καίγονται» στο gaming. Οι συμβουλές και η καθοδήγηση του έδωσαν στο ζευγάρι την ευκαιρία να δουν το παιχνίδι με άλλο μάτι, να το διασκεδάσουν και να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

 

Κάπως έτσι η Ευαγγελία και ο σύντροφος της πέρασαν μια άκρως διασκεδαστική ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ενώ παράλληλα έμειναν ασφαλείς. Αν το League of Legends Wild Rift μπόρεσε να σώσει το ραντεβού της Ευαγγελίας Τσιορλίδα, φανταστείτε τι μπορεί να κάνει σε ευκολότερες καταστάσεις. Ακόμα και αν δεν είστε φανατικοί gamers, το Wild Rift μπορεί να σας χαρίσει αρκετές ώρες ευχαρίστησης και να δώσει ενδιαφέρον σε ένα αδιάφορο απόγευμα στην εποχή του lockdown.

 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού: https://wildrift.leagueoflegends.com/
Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ