«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»: Το θρυλικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων επιστρέφει

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»: Το θρυλικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων επιστρέφει

Πρεμιέρα τη Δευτέρα του Πάσχα και καθημερινά στις 20:00.

ADVERTORIAL

 

Ποια περίκλειστη χώρα βρίσκεται εξ ολοκλήρου εντός άλλης χώρας; Πόσα μίλια μακριά απέχει η Γη από τον Ήλιο; Εάν φυτέψετε τους σπόρους του Quercus robur, τι θα φυτρώσει; 

 

Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις που έχουν ερωτηθεί σε ένα από τα πιο γνωστά τηλεοπτικά παιχνίδια στην ιστορία της τηλεόρασης. Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» έφερε στις τηλεοράσεις μας το απόλυτο τηλεπαιχνίδι γνώσεων και την αγωνία για την απάντηση που θα κάνει τον παίκτη που κάθεται στην καρέκλα, εκατομμυριούχο εν μια νυκτί.

 

Και τώρα, το θρυλικό παιχνίδι γνώσεων επιστρέφει στον ΑΝΤ1 μετά από 16 χρόνια, με νέο εντυπωσιακό σκηνικό και παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για να ακούσουμε και πάλι την ερώτηση «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;». Εσείς γνωρίζετε τις απαντήσεις; Θα μπορούσατε να είστε ανάμεσα στους παίκτες που πρόκειται να κερδίσουν 100.000€ που θα τους αλλάξουν τη ζωή;

 

 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συντονιστείτε τη Δευτέρα του Πάσχα 25 Απριλίου, στις 20:00 για τη μεγάλη πρεμιέρα, με έπαθλο 100.000Αρκεί μόνο η γνώση ή θέλει και τύχη; Τί παιχνίδια μπορεί να παίξει η μνήμη; Πώς θα καθορίσουν οι βοήθειες το τελικό αποτέλεσμα; 15 ερωτήσεις, 3 βοήθειες, 2 μαξιλαράκια και η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο. Από τη Δευτέρα και καθημερινά στις 20:00 οι παίκτες θα διεκδικούν από 500 μέχρι και 100.000 ευρώ, αρκεί να δίνουν σωστές απαντήσεις - με ή χωρίς τις βοήθειες.

 

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»: Το θρυλικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων επιστρέφει

 

Πριν όμως συντονιστούμε για τη μεγάλη πρεμιέρα, ας θυμηθούμε τους κανόνες του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» για να ξέρουμε ακριβώς τι να περιμένουμε.

 

Αρχικά, κάθε ερώτηση έχει 4 πιθανές απαντήσεις, μια εκ των οποίων είναι και η σωστή. Κάθε παίκτης έχει στη διάθεσή του 3 βοήθειες. Ποιες είναι αυτές;

 

50-50: 2 από τις 4 πιθανές απαντήσεις εξαφανίζονται και μένουν οι υπόλοιπες δύο. Μια εξ αυτών είναι και η σωστή και ο παίκτης καλείται να κάνει την τελική του επιλογή.

 

Βοήθεια κοινού: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ζητά από το κοινό που κάθεται στην εξέδρα να πάρει τα μπάζερ που έχει μπροστά του και να ψηφίσει την απάντηση που θεωρεί σωστή. Αμέσως μετά, εμφανίζονται σε ποσοστιαίο γράφημα οι ψήφοι του κοινού και για τις 4 πιθανές απαντήσεις, και ο παίκτης ανακοινώνει την τελική του απόφαση.

 

Τηλέφωνο: Ο παίκτης μπορεί να ζητήσει να μιλήσει τηλεφωνικά με έναν δικό του άνθρωπο,  τον οποίο έχει υποδείξει. Για λόγους διασφάλισης του αδιάβλητου της διαδικασίας του παιχνιδιού, το πρόσωπο αυτό θα παρευρίσκεται στο στούντιο, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, χωρίς πρόσβαση σε ηλεκτρονικές συσκευές. Μετά τη συνομιλία, ο παίκτης κάνει την τελική του επιλογή.

 

Τα 2 μαξιλαράκια: Αν ο παίκτης απαντήσει λανθασμένα σε μια από τις 4 πρώτες ερωτήσεις αποχωρεί από το παιχνίδι χωρίς κέρδη. Αν απαντήσει σωστά και στις 5 πρώτες ερωτήσεις κατοχυρώνει το πρώτο μαξιλαράκι των 500 ευρώ. Αν συνεχίσει και χάσει μια από τις ερωτήσεις 6-9 αποχωρεί με κέρδος 500 ευρώ. Αν απαντήσει σωστά και τη 10η ερώτηση, τότε κατοχυρώνει το δεύτερο μαξιλαράκι των 5.000 ευρώ, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στη συνέχεια του παιχνιδιού.

 

Ο παίκτης έχει δικαίωμα να σταματήσει οποιαδήποτε στιγμή, αφού πρώτα αναγνωστεί η επόμενη ερώτηση. Αν το αποφασίσει, αποχωρεί με τα χρήματα που κέρδισε στην προηγούμενη ερώτηση. Αν συνεχίσει, αλλά δεν τα καταφέρει και χάσει, φεύγει με το ποσό που κέρδισε στο προηγούμενο μαξιλαράκι.

 

Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» έχει προβληθεί σε 120 χώρες και σε 92 διαφορετικές γλώσσες και φέτος έρχεται στον ΑΝΤ1 για να μας χαρίσει γνώσεις, συγκινήσεις, απρόοπτα και συναρπαστικές στιγμές. 

 

 

Εσείς θα πάρετε την βοήθεια του κοινού;

 

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Πρεμιέρα τη Δευτέρα του Πάσχα και καθημερινά στις 20:00

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ