Το Palazzo Trussardi επαναλειτουργεί και αποκαλύπτει το νέο κέντρο μόδας, γαστρονομίας και πολιτισμού του οίκου

Το Palazzo Trussardi επαναλειτουργεί και γίνεται το νέο κέντρο μόδας, γαστρονομίας και πολιτισμού του οίκου

Η επαναλειτουργία του Palazzo Trussardi δίνει και πάλι πνοή στο πνεύμα συμπερίληψης και ενότητας.

 

Ο Οίκος Trussardi ενδυναμώνει τους δεσμούς του με την πόλη του Μιλάνου ανοίγοντας για ακόμη μία φορά το lifestyle hub μόδας, γαστρονομίας και πολιτισμού, το Palazzo Trussardi, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, κοντά στην όπερα La Scala. Το Palazzo Trussardi άνοιξε για πρώτη φορά το 1996 από τον Nicola Trussardi και ξαναγεννιέται σήμερα με μία συναρπαστική ιδέα, η οποία χαρακτηρίζεται από την έντονη αντίθεση της κληρονομιάς του κτηρίου και του σύγχρονου design.

 

Ιστορικά, το Palazzo Trussardi ήταν πάντα ένα αγαπημένο σημείο συνάντησης στο κέντρο του Μιλάνου. Ένα από τα πρώτα γνήσια concept stores στον κόσμο που συνδυάζει κατάστημα μόδας με καφέ και φημισμένο εστιατόριο. Το κτήριο αξιοποιήθηκε επίσης ως χώρος καλλιτεχνών και αντικειμένων design - φέρνοντας κοντά μόδα και πολιτισμό και παρουσιάζοντας έτσι για πρώτη φορά αυτό το lifestyle concept. Ο ιδανικός χώρος που προσφέρει τη δυνατότητα σε επισκέπτες και Μιλανέζους, να δειπνήσουν πριν και μετά την όπερα, να συναντηθούν για ένα απογευματινό απεριτίφ, να επιλέξουν ένα κομμάτι Trussardi για την γκαρνταρόμπα τους ή να ανακαλύψουν ένα νέο έργο τέχνης. Η επαναλειτουργία του Palazzo Trussardi δίνει και πάλι πνοή στο πνεύμα συμπερίληψης και ενότητας, ώστε να γίνει για άλλη μια φορά ένα lifestyle κέντρο για τους κατοίκους του Μιλάνου και όχι μόνο.

 

Το Palazzo Trussardi επαναλειτουργεί και αποκαλύπτει το νέο κέντρο μόδας, γαστρονομίας και πολιτισμού του οίκου
PALAZZO TRUSSARDI STORE_MERCH

 

Το νέο Palazzo Trussardi φιλοξενεί το εμβληματικό κατάστημα του Οίκου και δύο γαστρονομικές εμπειρίες σε συνεργασία με τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ, Giancarlo Perbellini, ο οποίος αναγνωρίστηκε πρόσφατα ως «Restaurateur of the Year» από το ιταλικό περιοδικό Gambero Rosso: το Café Trussardi του Giancarlo Perbellini στο ισόγειο και το Ristorante Trussardi του Giancarlo Perbellini στον πρώτο όροφο.

 

Φιλοσοφία Σχεδιασμού

 

Το Palazzo επανασχεδιάστηκε από μια ομάδα αρχιτεκτόνων, καλλιτεχνών και σχεδιαστών, το αρχιτεκτονικό στούντιο bplus.xyz με έδρα το Βερολίνο μαζί με τον Thorben Gröbel, ο οποίος σχεδίασε τα έπιπλα και τα αντικείμενα του καταστήματος με γνώμονα τη σπανιότητα και την απλότητα - μεγιστοποιώντας τη χρήση επαναχρησιμοποιημένων υλικών ώστε να δώσει νέα ζωή σε αχρησιμοποίητα στοιχεία. Οι ανοξείδωτοι σωλήνες κόπηκαν στη μέση με λέιζερ, για να χρησιμοποιηθούν ως ράγες για ρούχα. Σκαμπό από μπετόν διαμορφώθηκαν από εργοστασιακά απόβλητα. Τα δερμάτινα καθίσματα και οι πόρτες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μετατράπηκαν σε βάσεις και βιτρίνες για δερμάτινα αξεσουάρ.

 

Στο επίκεντρο του χώρου βρίσκεται ένα ράφι μήκους 25 μέτρων με αντανάκλαση σε καθρέφτη που είναι τοποθετημένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργεί μια διαγώνια τομή στον χώρο του ισογείου. Ο καθρέφτης σχηματοποιείται από τον δημόσιο χώρο, καθώς μέσα του αντανακλάται η πλατεία Piazza della Scala.

 

Το Palazzo Trussardi επαναλειτουργεί και αποκαλύπτει το νέο κέντρο μόδας, γαστρονομίας και πολιτισμού του οίκου
RISTORANTE TRUSSARDI BY GIANCARLO PERBELLINI

 

Το κατάστημα Trussardi, το Café Trussardi του Giancarlo Perbellini και το Ristorante Trussardi του Giancarlo Perbellini, είναι αρχιτεκτονικά σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν μία αρμονική εμπειρία γαστρονομίας και μόδας, ενώ παράλληλα βρίσκονται σε διάλογο μεταξύ τους, χάρη σε ένα μοναδικό οριζόντιο και κατακόρυφο πέρασμα στη μέση του χώρου.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ