Όλα όσα λατρέψαμε φέτος στην έκθεση GREEK BRAND NEW!

Όλα όσα λατρέψαμε φέτος στην έκθεση GREEK BRAND NEW! Facebook Twitter
0

Αν αγαπάς τη μόδα, το design, τα ταξίδια και, φυσικά, την Ελλάδα, τότε σίγουρα έχεις ακούσει για την GREEK BRAND NEW. Η έκθεση - θεσμός για τις τουριστικές επιχειρήσεις επέστρεψε για 5η χρονιά στον Πολυχώρο Αθηναΐς, στις 11, 12 και 13 Ιανουαρίου 2019 και η Lifo ήταν εκεί!

Οι άφθονες εικόνες και τα χρώματα με τα οποία μάς πλημμυρίζει η Ελλάδα καθημερινά, οι εκλεκτές πρώτες ύλες που παρέχει, ο έμφυτος μινιμαλισμός και η κομψότητα που εμποτίζουν το DNA μας, η ευαισθησία απέναντι στο περιβάλλον της αλλά και το απαραίτητο συστατικό για τη σύγχρονη ζωή σε αυτή: το χιούμορ, χαρακτηρίζουν τις δημιουργίες των νέων σχεδιαστών και συναρπάζουν.

Ρούχα, κοσμήματα, αξεσουάρ, είδη σπιτιού, διακοσμητικά, παιχνίδια και μικροαντικείμενα με έμπνευση το παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον της χώρας μας γέμισαν τους δύο ορόφους του πολυχώρου και ανέδειξαν την πιο σύγχρονη, την πιο κομψή και την πιο δημιουργική πλευρά της. Κάθε χρόνο η GREEK BRAND NEW εδραιώνει όλο και περισσότερο την παρουσία της στη συνεχώς ανερχόμενη τουριστική αγορά ενώ η εντυπωσιακή εξέλιξή της τόσο από την πλευρά των εκθετών όσο και επισκεπτών, της έχει χαρίσει υψηλή θέση ανάμεσα στους φορείς που χαρίζουν νέα πνοή στον κλάδο του ελληνικού επιχειρείν.

Όλα όσα λατρέψαμε φέτος στην έκθεση GREEK BRAND NEW! Facebook Twitter

Φέτος, στην πέμπτη χρονιά διοργάνωσης της έκθεσης, το παραδοσιακό σουβενίρ μεταμορφώθηκε μέσα από την αισθητική και τη φαντασία 64 διαφορετικών ελληνικών brands και σχεδιαστών και το αποτέλεσμα είναι ένα πολιτισμικό δώρο που θα 'ζηλέψουν' όχι μονάχα οι επισκέπτες της χώρας αλλά και οι... ντόπιοι! Οι άφθονες εικόνες και τα χρώματα με τα οποία μάς πλημμυρίζει η Ελλάδα καθημερινά, οι εκλεκτές πρώτες ύλες που παρέχει, ο έμφυτος μινιμαλισμός και η κομψότητα που εμποτίζουν το DNA μας, η ευαισθησία απέναντι στο περιβάλλον της αλλά και το απαραίτητο συστατικό για τη σύγχρονη ζωή σε αυτή: το χιούμορ, χαρακτηρίζουν τις δημιουργίες των νέων σχεδιαστών και συναρπάζουν.

Όλα όσα λατρέψαμε φέτος στην έκθεση GREEK BRAND NEW! Facebook Twitter

Ανάμεσα στα προϊόντα που λατρέψαμε θα βρει κανείς γυαλιά φτιαγμένα από φύκια και ξύλο, υπέροχα πολυτελή κοσμήματα με κατόψεις ιστορικών κτιρίων αλλά και μίνιμαλ κοσμήματα από μάρμαρο, πρακτικές και πανέμορφες τσάντες κατασκευασμένες από τέντες, φυσικά κεριά σε αρώματα που θυμίζουν Ελλάδα, postcards που παίζουν... φυσικούς ήχους της χώρας, μυστηριώδη... βότσαλα που κρύβουν θησαυρούς αλλά και μια πλειάδα μεταξωτά μαντήλια βαμμένα αποκλειστικά με χρωστικές της Φύσης. 

Όλα όσα λατρέψαμε φέτος στην έκθεση GREEK BRAND NEW! Facebook Twitter

Κι αυτά, υπένθυμίζω, είναι μονάχα λίγα από όλα όσα είδαμε και αγαπήσαμε αφού κάθε δημιουργός και κάθε brand της φετινής GREEK BRAND NEW αξίζει και με το παραπάνω μια θέση στη λίστα με τα σχεδιαστικά highlights της χώρας μας!

Δες παρακάτω μερικές ακόμα εικόνες από τη φετινή, εντυπωσιακή GREEK BRAND NEW και ανακάλυψε εδώ όλα τα brands!

Όλα όσα λατρέψαμε φέτος στην έκθεση GREEK BRAND NEW! Facebook Twitter

Όλα όσα λατρέψαμε φέτος στην έκθεση GREEK BRAND NEW! Facebook Twitter
Όλα όσα λατρέψαμε φέτος στην έκθεση GREEK BRAND NEW! Facebook Twitter
Όλα όσα λατρέψαμε φέτος στην έκθεση GREEK BRAND NEW! Facebook Twitter
Όλα όσα λατρέψαμε φέτος στην έκθεση GREEK BRAND NEW! Facebook Twitter
Όλα όσα λατρέψαμε φέτος στην έκθεση GREEK BRAND NEW! Facebook Twitter
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το Πασχαλινό Αυγό της ΑΒ Βασιλόπουλος η χαρά των παιδιών γίνεται προσφορά

Good Living / Με τα «Πασχαλινά Αβγά» της ΑΒ Βασιλόπουλος η χαρά των παιδιών γίνεται προσφορά

Φέτος, συμβάλλουμε έμπρακτα στην ενίσχυση του έργου του «Χαμόγελου του Παιδιού», συνεισφέροντας 0,30€ με κάθε αγορά Πασχαλινού Αβγού και η ΑΒ Βασιλόπουλος διπλασιάζει το συνολικό ποσό.
THE LIFO TEAM
Το επόμενο υγιεινό γεύμα σου βρίσκεται σε ένα feelgood παστέλ μπουκάλι

Good Living / Το επόμενο υγιεινό γεύμα σου βρίσκεται σε ένα feelgood προϊόν από την ΟΛΥΜΠΟΣ

Αν προσπαθείς να συνδυάσεις busy καθημερινότητα και ισορροπημένη διατροφή, το ρόφημα DRINK EAT ΟΛΥΜΠΟΣ σου το κάνει εύκολο, με ενέργεια, θρεπτικά συστατικά και πλούσια γεύση σε πρακτική συσκευασία.
THE LIFO TEAM
Ανοιχτή πρόσκληση υποβολής προτάσεων προς επιχορήγηση για οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών

Good Living / Ανοιχτή πρόσκληση υποβολής προτάσεων προς επιχορήγηση για οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών

€2,5 εκ. για την πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας στην Ελλάδα και την Κύπρο μέσω του νέου ευρωπαϊκού προγράμματος VOICES, με συγχρηματοδότη και συντονιστή το Ίδρυμα Μποδοσάκη.
THE LIFO TEAM
Campeón Gaming: Όταν ο χώρος εργασίας γίνεται εμπειρία – ένα νέο κεφάλαιο στην καρδιά της Αθήνας

Good Living / Τα νέα γραφεία της Campeón Gaming επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία εργασίας

Στην Πλατεία Κοτζιά, σε ένα κτίριο που κάποτε λειτουργούσε με μια εντελώς διαφορετική λογική, η Campeόn Gaming σε συνεργασία με την Archi4m, δημιούργησαν έναν χώρο υψηλής αισθητικής που αποπνέει δημιουργικότητα και καινοτομία.
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ
Το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ επιστρέφει για τέταρτη χρονιά

Good Living / Το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ επιστρέφει για τέταρτη χρονιά

ΔΕΗ και Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) ταξιδεύουν σε είκοσι πόλεις στην Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία σε μαθητές να γνωρίσουν το 3x3, το ολυμπιακό άθλημα που ξεκίνησε από τις γειτονιές του κόσμου.
THE LIFO TEAM
dfgh

Good Living / Το OPEN HOUSE Athens επιστρέφει: Μια μοναδική εμπειρία εξερεύνησης της αρχιτεκτονικής της Αθήνας

Δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι – ιστορικά και σύγχρονα κτίρια, κατοικίες, γραφεία, ξενοδοχεία και πολιτιστικές εγκαταστάσεις – ανοίγουν τις πόρτες τους, προσφέροντας δωρεάν ξεναγήσεις.
THE LIFO TEAM