Όλα όσα λατρέψαμε φέτος στην έκθεση GREEK BRAND NEW!

Όλα όσα λατρέψαμε φέτος στην έκθεση GREEK BRAND NEW! Facebook Twitter
0

Αν αγαπάς τη μόδα, το design, τα ταξίδια και, φυσικά, την Ελλάδα, τότε σίγουρα έχεις ακούσει για την GREEK BRAND NEW. Η έκθεση - θεσμός για τις τουριστικές επιχειρήσεις επέστρεψε για 5η χρονιά στον Πολυχώρο Αθηναΐς, στις 11, 12 και 13 Ιανουαρίου 2019 και η Lifo ήταν εκεί!

Οι άφθονες εικόνες και τα χρώματα με τα οποία μάς πλημμυρίζει η Ελλάδα καθημερινά, οι εκλεκτές πρώτες ύλες που παρέχει, ο έμφυτος μινιμαλισμός και η κομψότητα που εμποτίζουν το DNA μας, η ευαισθησία απέναντι στο περιβάλλον της αλλά και το απαραίτητο συστατικό για τη σύγχρονη ζωή σε αυτή: το χιούμορ, χαρακτηρίζουν τις δημιουργίες των νέων σχεδιαστών και συναρπάζουν.

Ρούχα, κοσμήματα, αξεσουάρ, είδη σπιτιού, διακοσμητικά, παιχνίδια και μικροαντικείμενα με έμπνευση το παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον της χώρας μας γέμισαν τους δύο ορόφους του πολυχώρου και ανέδειξαν την πιο σύγχρονη, την πιο κομψή και την πιο δημιουργική πλευρά της. Κάθε χρόνο η GREEK BRAND NEW εδραιώνει όλο και περισσότερο την παρουσία της στη συνεχώς ανερχόμενη τουριστική αγορά ενώ η εντυπωσιακή εξέλιξή της τόσο από την πλευρά των εκθετών όσο και επισκεπτών, της έχει χαρίσει υψηλή θέση ανάμεσα στους φορείς που χαρίζουν νέα πνοή στον κλάδο του ελληνικού επιχειρείν.

Όλα όσα λατρέψαμε φέτος στην έκθεση GREEK BRAND NEW! Facebook Twitter

Φέτος, στην πέμπτη χρονιά διοργάνωσης της έκθεσης, το παραδοσιακό σουβενίρ μεταμορφώθηκε μέσα από την αισθητική και τη φαντασία 64 διαφορετικών ελληνικών brands και σχεδιαστών και το αποτέλεσμα είναι ένα πολιτισμικό δώρο που θα 'ζηλέψουν' όχι μονάχα οι επισκέπτες της χώρας αλλά και οι... ντόπιοι! Οι άφθονες εικόνες και τα χρώματα με τα οποία μάς πλημμυρίζει η Ελλάδα καθημερινά, οι εκλεκτές πρώτες ύλες που παρέχει, ο έμφυτος μινιμαλισμός και η κομψότητα που εμποτίζουν το DNA μας, η ευαισθησία απέναντι στο περιβάλλον της αλλά και το απαραίτητο συστατικό για τη σύγχρονη ζωή σε αυτή: το χιούμορ, χαρακτηρίζουν τις δημιουργίες των νέων σχεδιαστών και συναρπάζουν.

Όλα όσα λατρέψαμε φέτος στην έκθεση GREEK BRAND NEW! Facebook Twitter

Ανάμεσα στα προϊόντα που λατρέψαμε θα βρει κανείς γυαλιά φτιαγμένα από φύκια και ξύλο, υπέροχα πολυτελή κοσμήματα με κατόψεις ιστορικών κτιρίων αλλά και μίνιμαλ κοσμήματα από μάρμαρο, πρακτικές και πανέμορφες τσάντες κατασκευασμένες από τέντες, φυσικά κεριά σε αρώματα που θυμίζουν Ελλάδα, postcards που παίζουν... φυσικούς ήχους της χώρας, μυστηριώδη... βότσαλα που κρύβουν θησαυρούς αλλά και μια πλειάδα μεταξωτά μαντήλια βαμμένα αποκλειστικά με χρωστικές της Φύσης. 

Όλα όσα λατρέψαμε φέτος στην έκθεση GREEK BRAND NEW! Facebook Twitter

Κι αυτά, υπένθυμίζω, είναι μονάχα λίγα από όλα όσα είδαμε και αγαπήσαμε αφού κάθε δημιουργός και κάθε brand της φετινής GREEK BRAND NEW αξίζει και με το παραπάνω μια θέση στη λίστα με τα σχεδιαστικά highlights της χώρας μας!

Δες παρακάτω μερικές ακόμα εικόνες από τη φετινή, εντυπωσιακή GREEK BRAND NEW και ανακάλυψε εδώ όλα τα brands!

Όλα όσα λατρέψαμε φέτος στην έκθεση GREEK BRAND NEW! Facebook Twitter

Όλα όσα λατρέψαμε φέτος στην έκθεση GREEK BRAND NEW! Facebook Twitter
Όλα όσα λατρέψαμε φέτος στην έκθεση GREEK BRAND NEW! Facebook Twitter
Όλα όσα λατρέψαμε φέτος στην έκθεση GREEK BRAND NEW! Facebook Twitter
Όλα όσα λατρέψαμε φέτος στην έκθεση GREEK BRAND NEW! Facebook Twitter
Όλα όσα λατρέψαμε φέτος στην έκθεση GREEK BRAND NEW! Facebook Twitter
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελληνικός Χρυσός: Η δημιουργία αξίας στον πυρήνα της εταιρικής στρατηγικής

Good Living / Ελληνικός Χρυσός: Η δημιουργία αξίας στον πυρήνα της εταιρικής στρατηγικής

Σε μια περίοδο που η δημόσια συζήτηση για τη βιώσιμη ανάπτυξη αποκτά ολοένα πιο καθοριστική σημασία, η ανάγκη για επιχειρήσεις που παράγουν πραγματική, μετρήσιμη αξία για την κοινωνία, το περιβάλλον και την οικονομία γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ.
THE LIFO TEAM
Η εργασία αλλάζει, και ίσως για πρώτη φορά προς το καλύτερο

Good Business Directory 6 / Η εργασία αλλάζει, και ίσως για πρώτη φορά προς το καλύτερο

Σύμφωνα με την International Workplace Group, το 2026 το πού θα δουλεύουμε παύει να έχει σημασία· αυτό που μετράει είναι πώς και γιατί. Ίσως, τελικά, η επόμενη επανάσταση να είναι απλώς πιο ανθρώπινη.
ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΣΗΦΑΚΗ
Don Julio Blanco & Reposado: Η διαχρονική κομψότητα της premium tequila και το νέο κεφάλαιο στο gifting

Good Living / Don Julio Blanco & Reposado: Η διαχρονική κομψότητα της premium tequila και το νέο κεφάλαιο στο gifting

Από τις πρώτες φυτείες αγαύης στο Jalisco μέχρι τις σύγχρονες εγκαταστάσεις αποστακτηρίων, κάθε μπουκάλι κουβαλά την κληρονομιά ενός ανθρώπου που τόλμησε να ονειρευτεί διαφορετικά.
THE LIFO TEAM
Η στιγμή, σου ανήκει: Πώς σχεδιάζεται η εμπειρία γύρω από τις μικρές, μεγάλες στιγμές των παικτών

Good Living / Η στιγμή, σου ανήκει: Πώς σχεδιάζεται η εμπειρία γύρω από τις μικρές, μεγάλες στιγμές των παικτών

Σε μια καθημερινότητα γεμάτη ερεθίσματα, η Stoiximan επιλέγει να επικεντρωθεί σε αυτό που τελικά μετρά περισσότερο: σε εκείνη τη μοναδική στιγμή που ο καθένας ζει με τον δικό του τρόπο.
THE LIFO TEAM
Empower Forward – Women in Sports: Ένα ταξίδι έμπνευσης και επιτυχίας που ενώνει γυναίκες και κορίτσια σε όλη την Ελλάδα

Good Living / Empower Forward – Women in Sports: Ένα ταξίδι έμπνευσης που ενώνει γυναίκες & κορίτσια σε όλη την Ελλάδα

Το πρόγραμμα, πρωτοβουλία εταιρικής υπευθυνότητας της Stoiximan σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ολοκλήρωσε την πορεία του έχοντας βρεθεί σε 10 πόλεις και έχοντας κινητοποιήσει πάνω από 1000 συμμετέχουσες.
THE LIFO TEAM
L’Oréal: H υπευθυνότητα γίνεται πυλώνας ομορφιάς, καινοτομίας και κοινωνικής δράσης

Good Business Directory 6 / L’Oréal: H υπευθυνότητα γίνεται πυλώνας ομορφιάς, καινοτομίας και κοινωνικής δράσης

Ο μεγαλύτερος όμιλος καλλυντικών παγκοσμίως χτίζει πάνω στη φιλοσοφία ότι οι άνθρωποί του αποτελούν το θεμέλιο κάθε προόδου και δημιουργεί τεχνολογίες που καθορίζουν την επόμενη μέρα της ομορφιάς.
THE LIFO TEAM
Deal maker και το 2025 ο κλάδος τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα

Good Business Directory 6 / Deal maker και το 2025 ο κλάδος τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα

Η ελληνική βιομηχανία τροφίμων και ποτών δεν αποτελεί μόνο πεδίο επενδυτικής κινητικότητας αλλά είναι και ένας από τους πιο δραστήριους κλάδους στο πεδίο της έρευνας και της καινοτομίας.
ΑΝΝΑ ΔΙΑΝΑ
Φυσικό αέριο: «Χρυσές» επενδύσεις για την ελληνική οικονομία

Good Business Directory 6 / Φυσικό αέριο: «Χρυσές» επενδύσεις για την ελληνική οικονομία

Η προοπτική ανάδειξης της χώρας σε δίαυλο εφοδιασμού της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης με φυσικό αέριο δημιουργεί έδαφος για νέες επενδύσεις στην επεξεργασία και μεταφορά του αερίου.
ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΔΑΚΗΣ
Rebrain Greece | Από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα: Πώς εξελίσσεται το πρόγραμμα επαναπατρισμού στελεχών

Good Business Directory 6 / Rebrain Greece | Από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα: Πώς εξελίσσεται το πρόγραμμα επαναπατρισμού στελεχών

Οι εκδηλώσεις Rebrain Greece και Ημέρα Καριέρας λειτουργούν ως δίαυλος μεταξύ των επιχειρήσεων και της ελληνικής διασποράς, παρουσιάζοντας αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον, φορολογικά κίνητρα και νέες ευκαιρίες απασχόλησης.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΑΥΡΟΥΛΗ