ΝΟΜΑ: Μαγειρευτές τροφές για κατοικίδια σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

ΝΟΜΑ: Μαγειρευτές τροφές για κατοικίδια σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Facebook Twitter
0

Σε μια σημαντική συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών προχώρησε η εταιρεία ΝΟΜΑ που προσφέρει φρέσκια μαγειρευτή τροφή για κατοικίδια ζώα.

Η ΝΟΜΑ υπέγραψε σύμβαση με το τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής με τη συμβολή του οποίου θα σχεδιάζονται και θα αξιολογούνται, από πλευράς χημικής σύστασης, όλες οι τροφές.

Για το σκοπό αυτό συστήνεται ομάδα εργασίας υπό τον Βασίλειο Παρασκευά, Επίκουρο Καθηγητή στις Ζωοτροφές, που με τη χρήση κατάλληλου λογισμικού θα καταρτίζει με τις ενδεδειγμένες προδιαγραφές, ισόρροπες μαγειρευτές τροφές για ζώα συντροφιάς, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες πρακτικές της διεθνούς βιβλιογραφίας. Η NOMA αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα, που παράγει και εμπορεύεται σε κλίμακα φρέσκες τροφές για κατοικίδια. Έχει βραβευτεί στα Pet Awards 2022 για την καλύτερη υγρή τροφή, ενώ προτείνει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής σε μερίδες, με υπολογισμό θερμίδων, όπως ενδείκνυται.

H ΝΟΜΑ συνεργάζεται με το ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ για τον σχεδιασμό μαγειρευτών τροφών για κατοικίδια Facebook Twitter

Μια τέτοια συνεργασία ενισχύει σημαντικά το όραμα της ΝΟΜΑ, μέλος του Ελληνικού οικοσυστήματος νεοφυών επιχειρήσεων Elevate Greece, που έχει στο DNA της την καινοτομία, καθώς προάγει την έρευνα και το σχεδιασμό νέων προϊόντων που θα αλλάξουν για πάντα την διατροφή των κατοικίδιων ζώων, με σεβασμό στις πραγματικές τους ανάγκες.

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ενέργεια της τέχνης, το φως της δημιουργίας

Good Living / Η ενέργεια της τέχνης, το φως της δημιουργίας

Η Σοφία Δήμτσα, Γενική Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ομίλου ΔΕΗ, μιλά για τη σύνδεση της ενέργειας με την πολιτιστική δημιουργία και για το πώς ο πολιτισμός παραμένει σταθερός πυλώνας της στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης της εταιρείας.
THE LIFO TEAM
LiFO x Xiaomi 15T: Ένας διαγωνισμός που σε φέρνει πιο κοντά σε όσα αγαπάς

Good Living / LiFO x Xiaomi 15T: Ένας διαγωνισμός που σε φέρνει πιο κοντά σε όσα αγαπάς

Διεκδίκησε τη συμμετοχή σου στα μοναδικά φωτογραφικά workshops της Xiaomi, σε συνεργασία με τη LiFΟ και τη Leica Academie στην Ελλάδα, κάνε zoom σε όσα αγαπάς και μπορεί να δεις τις φωτογραφίες σου να γίνονται εξώφυλλο.
THE LIFO TEAM
«Πόσο έτοιμοι είμαστε για μια φυσική καταστροφή;»: To πρωτότυπο πείραμα της Interamerican

Good Living / «Πόσο έτοιμοι είμαστε για μια φυσική καταστροφή;»: To πρωτότυπο πείραμα της Interamerican

Μέσα από το διαδραστικό Packmen Project στην καρδιά της πόλης, η Interamerican έφερε στο προσκήνιο την ανάγκη για ατομική και συλλογική ανθεκτικότητα απέναντι στις προκλήσεις του μέλλοντος.
THE LIFO TEAM