germanos

Το νέο υπερσύγχρονο επισκευαστικό κέντρο της ΓΕΡΜΑΝΟΣ αλλάζει τα δεδομένα στην εμπειρία του service

Το Service Center της ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι σχεδιασμένο με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές των κατασκευαστών και ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Πάρνηθα.

ADVERTORIAL

Η τεχνολογία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Όταν ξυπνάμε το πρωί, συνήθως ανάμεσα στις πρώτες μας κινήσεις είναι να ανοίξουμε το smartphone μας και να τσεκάρουμε τι συμβαίνει στον κόσμο, ενώ κατά τη διάρκεια της μέρας θα μας συνοδεύσει σε όλα μας τα tasks.

 

Αργότερα, στο σπίτι, θα ανοίξουμε το tablet για να τσεκάρουμε ίσως κάποιο email ή θα δούμε κάποια ταινία στο laptop, όσο παράλληλα θα ακούμε μουσική από τη smart home συσκευή μας. Ίσως τελευταία να έχουμε αφιερώσει τον ελεύθερό μας χρόνο στο gaming ή στους νέους μας στόχους στη γυμναστική, που καταγράφουμε μέσα από το smartwatch μας ή τις διαδρομές που κάνουμε με το ηλεκτρικό scooter που αντικατέστησε τα μέσα μαζικής μεταφοράς τους προηγούμενους μήνες.

 

Κάθε πτυχή της ζωής μας είναι συνδεδεμένη με την τεχνολογία, με κάποιον τρόπο: τι γίνεται, όμως, όταν μια από τις συσκευές μας αντιμετωπίζει πρόβλημα; Αν για παράδειγμα το smartphone μας δεν ανοίγει, είναι πιθανό να αντιμετωπίσουμε διάφορες δυσκολίες μέσα στη μέρα ή αν το laptop μας βγάζει τη γνωστή «blue screen», τότε η τηλεργασία απλώς δεν είναι εφικτή.

 

Όταν, λοιπόν, η καθημερινότητά μας είναι τόσο άμεσα συνδεδεμένη με την τεχνολογία, χρειαζόμαστε να γνωρίζουμε πως ανά πάσα στιγμή θα υπάρχει κάποιος που θα μπορέσει να μας προσφέρει άμεση βοήθεια σε περίπτωση που τη χρειαστούμε. Πως δεν θα μείνουμε χωρίς κινητό για μια ολόκληρη μέρα ή δεν θα χρειαστεί να αναζητούμε μόνοι εξηγήσεις για το ότι το gadget μας σταμάτησε ξαφνικά να λειτουργεί.

 

Γι' αυτό έχουμε το G Service του ΓΕΡΜΑΝΟΥ. Εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες, είναι η No1 επιλογή για service προϊόντων τεχνολογίας και κινητού και δικαίως, αφού μας παρέχει το πλήρες πακέτο υπηρεσιών σε ό,τι αφορά τα προϊόντα τεχνολογίας. Από το G instant repair που μας προσφέρει άμεση επισκευή εντός του καταστήματος, το G check up για έλεγχο της συσκευής σε 12 σημεία, μέχρι και το G Smartphone now που μας δανείζει συσκευή ίδιου λειτουργικού μέχρι να επισκευαστεί η δική μας, ξέρουμε πως δε χρειάζεται να ανησυχούμε για οποιαδήποτε τεχνολογική βλάβη.

 

germanos

 

Και τώρα, ακόμα περισσότερο. Αυτό γιατί πλέον υπάρχει ένα νέο, υπερσύγχρονο, επισκευαστικό κέντρο της ΓΕΡΜΑΝΟΣτο οποίο είναι σχεδιασμένο με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές των κατασκευαστών και ξεκίνησε τη λειτουργία του, στην Πάρνηθα. Ο λόγος που το κέντρο αυτό αλλάζει τα δεδομένα στο service είναι γιατί καλύπτει 11 κατηγορίες προϊόντων τεχνολογίας και περισσότερους από 60 κατασκευαστές, ανεξάρτητα από το σημείο αγοράς της συσκευής, εντός Ελλάδας, σύμφωνα με τις οδηγίες & προδιαγραφές των κατασκευαστών. Οι έμπειροι και πιστοποιημένοι τεχνικοί της εταιρείας επισκευάζουν πάνω από 80.000 συσκευές το χρόνο στο ιδιόκτητο επισκευαστικό κέντρο, ενώ το 60% των επιδιορθώσεων πραγματοποιούνται εντός της ημέρας.

 

Το νέο υπερσύγχρονο επισκευαστικό κέντρο της ΓΕΡΜΑΝΟΣ αλλάζει τα δεδομένα στην εμπειρία του service

 

Ουσιαστικά, είναι ένα κέντρο ολοκληρωμένων υπηρεσιών εξουσιοδοτημένου service για κάθε τεχνολογική πτυχή της ζωής μας. Το επισκευαστικό κέντρο της ΓΕΡΜΑΝΟΣ περιλαμβάνει εγκεκριμένο εξοπλισμό από τους κατασκευαστές και πάντα με γνήσια ανταλλακτικά έτσι ώστε, να παραμένουμε ήσυχοι πως το αποτέλεσμα θα είναι άρτιο. Στο Service Center της ΓΕΡΜΑΝΟΣ επισκευάζονται από Smartphones, Tablets, Laptops, Wearables και Drones, μέχρι κονσόλες Gaming, Smart Home & Gadgets, ασύρματες ή ενσύρματες συσκευές, συσκευές εικόνας & ήχου, εκτυπωτές, αλλά και Scooters, Hoverboards & Ηλεκτρικά Ποδήλατα. 

 

germanos

 

Γενικά με όποιο προϊόν τεχνολογίας κι αν αντιμετωπίσετε πρόβλημα, με μια απλή επίσκεψη σε κάποιο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, η συσκευή σας είτε θα επισκευαστεί επιτόπου, είτε θα φτάσει στην Πάρνηθα και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα βρίσκεται και πάλι πίσω στα χέρια σας.

 

Το νέο υπερσύγχρονο επισκευαστικό κέντρο της ΓΕΡΜΑΝΟΣ αλλάζει τα δεδομένα στην εμπειρία του service

 

Πώς ξέρουμε ότι η συσκευή μας θα επιστρέψει σε εμάς επισκευασμένη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο; Το ξέρουμε, επειδή η ΓΕΡΜΑΝΟΣ επενδύει σταθερά στη συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση των τεχνικών της σε πραγματικές συνθήκες, με περισσότερες από 6.000 ώρες εκπαίδευσης στο service ετησίως. Το νέο επισκευαστικό κέντρο διαθέτει ειδικό χώρο εκπαιδεύσεων, με σύγχρονα εργαλεία και εκπαιδεύσεις σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και με μηνιαία σεμινάρια ή με επιτόπου εκπαιδεύσεις στα καταστήματα.

 

Το νέο υπερσύγχρονο επισκευαστικό κέντρο της ΓΕΡΜΑΝΟΣ αλλάζει τα δεδομένα στην εμπειρία του service

 

Πλέον, ξέρουμε πως στο Service Center της ΓΕΡΜΑΝΟΣ οι συσκευές μας να επιδιορθωθούν σωστά, άμεσα και γρήγορα, όσο η εμπειρία στο service αλλάζει επίπεδο κι εμείς μπαίνουμε σε μια νέα εποχή για την τεχνολογία.

 

Το νέο υπερσύγχρονο επισκευαστικό κέντρο της ΓΕΡΜΑΝΟΣ αλλάζει τα δεδομένα στην εμπειρία του service

 

 

Περισσότερα για το Service Center της ΓΕΡΜΑΝΟΣ μπορείτε να μάθετε εδώ.

 

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ