Μήπως πλένετε τα ρούχα σας πιο συχνά απ' όσο χρειάζεται;

Μήπως πλένετε τα ρούχα σας πιο συχνά απ' όσο χρειάζεται;

Το πρόγραμμα ατμού των πλυντηρίων AEG μπορεί να ανανεώσει τα ρούχα σας μέσα σε 25 λεπτά.

ADVERTORIAL

 

Όλοι θέλουμε να έχουμε μια ντουλάπα γεμάτη από ρούχα που είναι καθαρά, ατσαλάκωτα και έτοιμα να φορεθούν σε κάθε περίσταση. Μάλιστα, πόσο υπέροχη μοιάζει η σκέψη να μπορούμε να το έχουμε αυτό χωρίς να χρειάζεται να βάζουμε συνεχώς πλυντήριο, να καταναλώνουμε νερό, ενέργεια και χρόνο;

 

Μήπως πλένετε τα ρούχα σας πιο συχνά απ' όσο χρειάζεται;

 

Μπορεί το εβδομαδιαίο πλυντήριο για μερικούς να αποτελεί ενός είδους «ιεροτελεστία», αλλά στην πραγματικότητα πολλές φορές τα ρούχα μας δε χρειάζονται καν να μπουν σε έναν ολόκληρο κύκλο πλύσης. Κι αυτό γιατί πολύ απλά αν τα ρούχα δεν έχουν λεκέδες, τότε χρειάζονται περισσότερο φρεσκάρισμα, παρά πλύσιμο. Σύμφωνα με μια έρευνα του Electrolux Group, πολύ συχνά πλένουμε τα ρούχα μας όχι επειδή είναι λερωμένα, αλλά επειδή απλώς θέλουν φρεσκάρισμα.

 

aeg

 

Σκεφτείτε το αγαπημένο σας T-shirt: ακόμα κι αν δεν έχει κάποιον λεκέ, σίγουρα θα θελήσετε να το πλύνετε μετά από μια-δύο περιστάσεις που θα το έχετε φορέσει. Αν βάλετε στην εξίσωση το πόσα T-shirts ή πουκάμισα αλλάζετε μέσα σε μια βδομάδα, τότε η κατανάλωση είναι ακόμα μεγαλύτερη, όπως και το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα.

 

aeg

 

Φρεσκάρισμα με ατμό VS πλύσιμο

Η λύση σε όλα τα παραπάνω έρχεται στη μορφή του καθαρίσματος με ατμό (steaming) και μας καλωσορίζει σε μια νέα εποχή, καλύτερη για τα ρούχα, αλλά και το περιβάλλον. Χάρη στις νέες τεχνολογίες που μας συστήνουν τα πλυντήρια ρούχων AEG, κάθε στιγμή που θα χρειαστούμε ένα ρούχο φρέσκο και ατσαλάκωτο, υπάρχει το πρόγραμμα ατμού έτσι ώστε, να το έχουμε στα χέρια μας μέσα σε μόνο 25 λεπτά. Μάλιστα, χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα ατμού, μπορούμε να εξοικονομήσουμε μέχρι και 40 λίτρα νερού, σε αντίθεση με έναν ολόκληρο κύκλο πλύσης στο Delicate πρόγραμμα των πλυντηρίων AEG.

 

Από πουκάμισα, μέχρι T-shirts που έχουν φορεθεί μια-δυο φορές και χρειάζονται ανανέωση - αλλά όχι πλύσιμο - μπορούμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να τους χαρίσουμε φρεσκάδα και καθαριότητα χρησιμοποιώντας μέχρι και 96% λιγότερο νερό για κάθε κύκλο πλύσης.*

 

aeg

 

Τα σύντομα, ήπια προγράμματα ατμού των πλυντηρίων ρούχων AEG αφαιρούν με ασφάλεια τις οσμές και μειώνουν το τσαλάκωμα στα στεγνά υφάσματα, ενώ μπορούμε να ολοκληρώσουμε τον κύκλο πλύσης με ήπιο ατμό έτσι ώστε τα ρούχα μας να χρειάζονται λίγο ή καθόλου σιδέρωμα. Έτσι, παρατείνουμε την «ζωή» των αγαπημένων μας ρούχων, ενώ έχουμε μια γεμάτη ντουλάπα από φρέσκα looks, έτοιμα να μας συνοδεύσουν σε κάθε περίσταση.

 

aeg

 

Καθώς ζούμε σε μια εποχή που χρειάζεται να προστατεύουμε το περιβάλλον που αποκαλούμε «σπίτι» μας, είναι σημαντικό να επιλέγουμε συνειδητά τις καθημερινές μας συνήθειες. Να επενδύουμε, να αγαπάμε και να φροντίζουμε τα προσωπικά μας αντικείμενα - τα αγαπημένα μας ρούχα και αντικείμενα - αλλά και να φροντίζουμε να έχουμε όσο μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα γίνεται. 

 

 

Με το πρόγραμμα ατμού των πλυντηρίων ρούχων AEG, μπορούμε να έχουμε ρούχα ανανεωμένα που διατηρούν την απαλότητα και υφή τους.

 

Μάθετε περισσότερα για τα πλυντήρια ρούχων AEG εδώ.

 

*έχει δοκιμαστεί σε ευαίσθητα ρούχα 1 kg με τη χρήση του προγράμματος AEG Steam, σε σύγκριση με τη χρήση του προγράμματος AEG Delicates.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ