Με κάθε απολαυστικό γεύμα από το efood, κάνουμε «level up»

Με κάθε απολαυστικό γεύμα από το efood, κάνουμε «level up»

Επιλέγοντας το «Level Up with Mastercard» σε κάθε μας παραγγελία, κερδίζουμε μοναδικά δώρα και κάνουμε «level up» την καθημερινότητά μας.

ADVERTORIAL

Το φαγητό είναι μια κοινή ανάγκη, αλλά και μια κοινή απόλαυση. Πόσο μάλλον όταν χτυπάει το κουδούνι και η απόλαυση αυτή στην μορφή φαγητού βρίσκεται στην πόρτα μας. Και τώρα σκεφτείτε, κάθε φορά που συμβαίνει αυτό, να επιβραβεύεστε με τα πιο ξεχωριστά δώρα.

 

Μιλάμε, φυσικά, για το «Level Up with Mastercard» που ήρθε μια ακόμη χρονιά για να μας επιβραβεύσει σε κάθε μας παραγγελία από το efood. Πρακτικά, να κάνει «level up» την καθημερινότητά μας με τα πιο cool τεχνολογικά gadgets, κουπόνια, φαγητό και πολλά άλλα, δηλαδή. Αλλά γι' αυτό θα πούμε περισσότερα σε λίγο.

 

Πώς να βοηθήσετε το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Σίτισης του ΟΗΕ, με μία online παραγγελία

 

Για μία ακόμη χρονιά, λοιπόν, το efood ενώνει τις δυνάμεις του με τη Mastercard κι υλοποιούν το πρόγραμμα «Level Up with Mastercard», ειδικά για τους κατόχους καρτών και χρήστες της υπηρεσίας delivery. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο πρόγραμμα επιβράβευσης, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να συμμετάσχουμε σε διαγωνισμούς με ξεχωριστά έπαθλα που θα κάνουν «level up» την καθημερινότητά μας.

 

Έτσι, έως και τις 30 Νοεμβρίου, οι κάτοχοι καρτών Mastercard με κάθε παραγγελία μέσω efood, επιλέγοντας «Level up with Mastercard» πριν ολοκληρώσουμε την παραγγελία μας, μαζεύουμε πόντους και συμμετέχουμε αυτόματα στις κληρώσεις. 

 

Με την πρώτη μας παραγγελία, με αποθηκευμένη κάρτα Mastercard, δημιουργείται το δικό μας μοναδικό προφίλ στο «Μy Level Up» και, αυτόματα, παίρνουμε τους πρώτους 100 πόντους. Με κάθε νέα παραγγελία, συγκεντρώνουμε ακόμα περισσότερους πόντους ενώ, αν θέλουμε να κάνουμε «level up» πιο γρήγορα, δεν έχουμε παρά να να ολοκληρώσουμε τις ειδικές αποστολές.

 

 

Μέσα από μία διαδικασία κληρώσεων θα έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε στη στιγμή δωρεάν κουπόνια φαγητού σε συνεργαζόμενα καταστήματα του efood. Επιπλέον, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της διαδικασίας αυτής, θα συμμετάσχουμε στη μεγάλη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου. Ανάλογα με το επίπεδο που θα έχουμε φτάσει με τη λήξη του διαγωνισμού, ως κάτοχοι καρτών Mastercard θα διεκδικήσουμε ξεχωριστά δώρα, ανάμεσά τους 2 Ηλεκτρικά μηχανάκια Horwin SK3, ψώνια για 1 χρόνο από το efood market, 2 Ηλεκτρικά πατίνια Segway, PlayStation 5, Apple Macbook Pro M1 και iPhone 13 Pro Max.

 

Για μια ακόμη χρονιά, κάνουμε «level up» την καθημερινότητά μας - και απολαμβάνουμε τα πιο νόστιμα γεύματα από τα αγαπημένα μας εστιατόρια, με μερικά κλικ.

 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το «Level Up with Mastercard» εδώ.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ