Μαγευτικά τοπία, αξιοθέατα και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα: Όσα έζησαν οι τυχεροί του WORLD PASS powered by Telekom

Μαγευτικά τοπία, τοπικές λιχουδιές και αξιοθέατα: Όσα έζησαν οι τυχεροί του World Pass powered by Telekom Facebook Twitter
0
ADVERTORIAL

Λίγες εμπειρίες μπορούν να συγκριθούν με το να ταξιδεύεις. Το να βρεθείς για λίγες ημέρες σε μια άλλη χώρα, να δεις τα αξιοθέατα αλλά και να περπατήσεις στους δρόμους, να γνωρίσεις τους ντόπιους και την κουλτούρα τους, να δοκιμάσεις καινούργιες γεύσεις, σου ανοίγει νέους ορίζοντες και σε γεμίζει με πολύτιμα εφόδια. 

Πώς θα σου φαινόταν λοιπόν αν μπορούσες να ταξιδέψεις εντελώς δωρεάν σε μερικές από τις ωραιότερες πόλεις της Ευρώπης και να ζήσεις μοναδικές εμπειρίες που θα σου μείνουν για πάντα αξέχαστες; 

Η COSMOTE, αποτελώντας μέλος του Ομίλου Telekom, ενός από τους κορυφαίους ομίλους τηλεπικοινωνιών διεθνώς, έδωσε για μια ακόμα φορά σε τυχερούς συνδρομητές της την ευκαιρία να συμμετέχουν σε αξέχαστα ταξίδια, μέσα από το WORLD PASS powered by Telekom. 

Συγκεκριμένα, 4 τυχεροί ταξίδεψαν στην Αυστρία και άλλοι 4 στην Ουγγαρία, δύο χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται η Telekom, και είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες αλλά και να τις μοιραστούν με τους αγαπημένους τους, έχοντας πάντα στο πλευρό τους το κορυφαίας ποιότητας δίκτυο της Telekom.

Αυστρία: Κονσέρτα, βιεννέζικα καφέ και επίσκεψη στο Μουσείο Σοκολάτας

Πρώτη στάση του WORLD PASS powered by Telekom ήταν η Αυστρία, όπου οι τέσσερις τυχεροί συνδρομητές γνώρισαν μερικές από τις ωραιότερες πτυχές της αυστριακής κουλτούρας. Το ταξίδι ξεκίνησε από την επιβλητική Βιέννη, όπου οι τυχεροί περιηγήθηκαν στο κέντρο της πόλης με τα ανάκτορα και τις λεωφόρους. Εκεί, είδαν ιστορικά αξιοθέατα όπως ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Στεφάνου και αργότερα δοκίμασαν το παραδοσιακό γλυκό «Σάχερ». Η βραδιά ολοκληρώθηκε με δείπνο σε ένα από τα πιο ιστορικά καφέ της πόλης, το «Καφέ Τσεντράλ»

Μαγευτικά τοπία, τοπικές λιχουδιές και αξιοθέατα: Όσα έζησαν οι τυχεροί του World Pass powered by Telekom Facebook Twitter

Η δεύτερη μέρα ξεκίνησε με μια εκδρομή στο Γκρατς, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αυστρίας, όπου οι νικητές ξεναγήθηκαν στο ιστορικό κέντρο της, το οποίο είναι ενταγμένο στα μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, και απόλαυσαν παραδοσιακό αυστριακό φαγητό. Το βράδυ επέστρεψαν στη Βιέννη, όπου η βραδιά έκλεισε μουσικά, με ένα κονσέρτο έργων του Μότσαρτ στο εμβληματικό Ανάκτορο Σενμπρούν

Μαγευτικά τοπία, τοπικές λιχουδιές και αξιοθέατα: Όσα έζησαν οι τυχεροί του World Pass powered by Telekom Facebook Twitter

Η τρίτη και τελευταία μέρα του ταξιδιού περιελάμβανε επίσκεψη στο Chocolate Museum, όπου οι ταξιδιώτες συμμετείχαν σε workshop σοκολατοποιΐας και δημιούργησαν τις δικές τους σοκολάτες. Ήταν εκεί που, αξιοποιώντας το κορυφαίο δίκτυο της Telekom έκαναν βιντεοκλήσεις με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και τους έδειξαν τα δημιουργήματά τους. Το ταξίδι ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο: ένα γεύμα στον Πύργο του Δούναβη, το υψηλότερο κτίριο της Αυστρίας (252 μέτρα), όπου οι τυχεροί συνδρομητές «αποχαιρέτησαν» τη Βιέννη με μια υπέροχη θέα της πόλης και του ποταμού. 

Μαγευτικά τοπία, τοπικές λιχουδιές και αξιοθέατα: Όσα έζησαν οι τυχεροί του World Pass powered by Telekom Facebook Twitter

Ουγγαρία: Wine tasting, off -road οδήγηση και μίνι κρουαζιέρα

Επόμενη στάση, Βουδαπέστη. Οι τέσσερις νικητές του WORLD PASS powered by Telekom που ταξίδεψαν στην Ουγγαρία, εξερεύνησαν πρώτα το κέντρο της πόλης και επισκέφθηκαν ένα τοπικό φημισμένο κελάρι για wine tasting και παραδοσιακά ουγγρικά πιάτα.   

Μαγευτικά τοπία, τοπικές λιχουδιές και αξιοθέατα: Όσα έζησαν οι τυχεροί του World Pass powered by Telekom Facebook Twitter

Την επόμενη μέρα επισκέφθηκαν το Szilvásvárad, ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, μόλις δύο ώρες μακριά από τη Βουδαπέστη, όπου έζησαν μια εμπειρία γεμάτη αδρεναλίνη, καθώς οδήγησαν με τετρακίνητα off-road οχήματα σε μία καταπράσινη αγροτική περιοχή.  Στη συνέχεια, επισκέφτηκαν μια φάρμα με άγρια ζώα και έκαναν βιντεοκλήση με τους αγαπημένους τους στην Ελλάδα, αξιοποιώντας το ταχύτατο 5G δίκτυο της Telekom, για να μοιραστούν μαζί τους την μοναδική εμπειρία. 

Μαγευτικά τοπία, τοπικές λιχουδιές και αξιοθέατα: Όσα έζησαν οι τυχεροί του World Pass powered by Telekom Facebook Twitter

Η τελευταία μέρα ήταν αφιερωμένη στη Βουδαπέστη, όπου οι νικητές είδαν τα μερικά από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της ιστορικής πόλης όπως η, Πλατεία Ηρώων, η Μεγάλη Αγορά, ο Λόφος Γκέλερτ και την περιοχή του Κάστρου και του Προμαχώνα των Ψαράδων, με τζιπ.  Το ταξίδι τους ολοκληρώθηκε με μια βραδινή κρουαζιέρα στον Δούναβη, που αποτελεί έναν από τους πιο όμορφους τρόπους για να δει κανείς την πόλη αφού τα εμβληματικά κτίριά της, όπως το Κοινοβούλιο, η Γέφυρα των Αλυσίδων και ο Λόφος του Κάστρου, φωτίζονται και δημιουργούν μια αξέχαστη, ατμοσφαιρική θέα. 

Μαγευτικά τοπία, τοπικές λιχουδιές και αξιοθέατα: Όσα έζησαν οι τυχεροί του World Pass powered by Telekom Facebook Twitter

Σε όλη τη διάρκεια των ταξιδιών, οι συνδρομητές της COSMOTE είχαν σαν σύμμαχό τους το αξιόπιστο και γρήγορο δίκτυο της Telekom, που, με την κορυφαία κάλυψή του τους επέτρεπε να επικοινωνούν με τους αγαπημένους τους στην Ελλάδα και να μοιράζονται τις εμπειρίες τους ανά πάσα στιγμή. Μαζί με το δίκτυο της Telekom, συνταξιδιώτης ήταν ο κωμικός Φάνης Λαμπρόπουλος, ο οποίος με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο έκανε ακόμα πιο μοναδική την ταξιδιωτική εμπειρία.

Μαγευτικά τοπία, τοπικές λιχουδιές και αξιοθέατα: Όσα έζησαν οι τυχεροί του World Pass powered by Telekom Facebook Twitter

Μάλιστα, με τα ταξίδια σε Αυστρία και Ουγγαρία ολοκληρώθηκε ένας κύκλος 4 ταξιδιών (με τα δύο πρώτα να είναι σε Τσεχία και Κροατία), σε χώρες που δραστηριοποιείται η Telekom, όπου οι τυχεροί συνδρομητές COSMOTE είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις ιστορικές ευρωπαϊκές χώρες, να απολαύσουν το κορυφαίο δίκτυο της Telekom και να βιώσουν την μοναδική εμπειρία του να ταξιδεύεις. 


 

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ επιστρέφει για τέταρτη χρονιά

Good Living / Το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ επιστρέφει για τέταρτη χρονιά

ΔΕΗ και Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) ταξιδεύουν σε είκοσι πόλεις στην Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία σε μαθητές να γνωρίσουν το 3x3, το ολυμπιακό άθλημα που ξεκίνησε από τις γειτονιές του κόσμου.
THE LIFO TEAM
dfgh

Good Living / Το OPEN HOUSE Athens επιστρέφει: Μια μοναδική εμπειρία εξερεύνησης της αρχιτεκτονικής της Αθήνας

Δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι – ιστορικά και σύγχρονα κτίρια, κατοικίες, γραφεία, ξενοδοχεία και πολιτιστικές εγκαταστάσεις – ανοίγουν τις πόρτες τους, προσφέροντας δωρεάν ξεναγήσεις.
THE LIFO TEAM
The Ellinikon: Ένα έργο που αναπτύσσεται με σεβασμό και αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία

Good Living / The Ellinikon: Ένα έργο που αναπτύσσεται με σεβασμό και αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία

Δίνοντας φωνή στους κατοίκους των γειτονικών Δήμων μέσα από δύο έρευνες, η LAMDA μετρά μια σειρά από πρωτοβουλίες για το περιβάλλον, τον περιορισμό οχλήσεων και τη συμπερίληψη.
THE LIFO TEAM
«Τα social media δεν δημιουργούν τον ναρκισσισμό, τον εκμεταλλεύονται»

Good Living / «Τα social media δεν δημιουργούν τον ναρκισσισμό, τον εκμεταλλεύονται»

Ο Στέλιος Στυλιανίδης, Ιδρυτής της ΕΠΑΨΥ και Ομότιμος Καθηγητής Κοινωνικής Ψυχιατρικής, μιλά για τη βία των ανηλίκων, τις συνθήκες εκδήλωσής της αλλά και τη σημασία της κατανόησής της, με αφορμή το πρόγραμμα “It’s up to You(th)”.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Εφηβική βία: Το να μιλάς σημαίνει να μη μένεις μόνος με αυτό που σε βαραίνει

Good Living / Εφηβική βία: Το να μιλάς σημαίνει να μη μένεις μόνος με αυτό που σε βαραίνει

Με αφορμή το πρόγραμμα “It’s Up to You(th)", η Ψυχολόγος, MSc, PhD (c) Βικτώρια Κατσιαμάκη εξηγεί τη σημασία του να κερδίζεις την εμπιστοσύνη των εφήβων και γιατί το να συνειδητοποιείς ότι «κάτι δεν πάει καλά» είναι ήδη ένα σπουδαίο πρώτο βήμα.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Από το προαύλιο στον διαδικτυακό εκφοβισμό, χρειάζεται να «ακούσουμε» τη βία των ανηλίκων

Good Living / Από το προαύλιο στον διαδικτυακό εκφοβισμό, χρειάζεται να «ακούσουμε» τη βία των ανηλίκων

Με το πρόγραμμα «It’s Up to You(th)» η ΕΠΑΨΥ προσφέρει υποστήριξη σε εφήβους και τις οικογένειές τους ώστε να αντιμετωπίσουν περιστατικά βίας και νεανικής παραβατικότητας.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ