Κέρδισε πρόσκληση για ένα meet & greet με τον DJ Yella στo Puma Select στο Κολωνάκι!

Κέρδισε πρόσκληση για ένα meet & greet με τον DJ Yella στo Puma Select στο Κολωνάκι! Facebook Twitter
0

Η Αθήνα υποδέχεται τον θρυλικό DJ YELLA, και η PUMA τον καλωσορίζει πριν από όλους σε ένα καταιγιστικό meet & greet session στο κατάστημα PUMA SELECT στο Κολωνάκι, δίνοντας την ευκαιρία στους fans να τον γνωρίσουν από κοντά!

Μέλος, dj & παραγωγός των θρυλικών N.W.A., ο Yella θα βρίσκεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 5 Μαρτίου , στα πλαίσια του πολυαναμενόμενου Yella from N.W.A. live in Athens ''Straight Outta Compton'' Tour. Οι N.W.A επηρέασαν καθοριστικά την κουλτούρα του hip hop τη δεκαετία του '80. Από το 1986 έως το 1991, ανέδειξαν το gangsta rap και το hip hop της Δυτικής Ακτής όσο κανείς άλλος! Tον Αύγουστο του 1988 κυκλοφόρησε από την Ruthless Records το ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο ''Straight Outta Compton'' που έμελλε να αλλάξει την ιστορία του hip hop και να συμπεριληφθεί, όχι αδίκως, στη λίστα με τα πιο ιστορικά άλμπουμ της μουσικής σκηνής. Άλλωστε οι μοναδικοί N.W.A. (Dr. Dre, Dj Yella, Ice Cube, Mc Ren, Eazy-E) συγκαταλέγονται από το Rolling Stone Magazine στα 100 σημαντικότερα συγκροτήματα όλων των εποχών!

Κέρδισε πρόσκληση για ένα meet & greet με τον DJ Yella στo Puma Select στο Κολωνάκι! Facebook Twitter

Η PUMA, πάντα κοντά στις μεγάλες προσωπικότητες που έχουν επαναπροσδιορίσει το χάρτη της μουσικής σκηνής, δίνει την ευκαιρία σε λίγους και εκλεκτούς τυχερούς να γνωρίσουν από κοντά την θρυλική αυτή προσωπικότητα στο Κολωνάκι, λίγες ώρες πριν το εκρηκτικό live στο TRES. O κορυφαίος DJ των NWA θα βρίσκεται αποκλειστικά στο κατάστημα PUMA SELECT BY AYCE (Βουκουρεστίου 50 & Τσακάλωφ, Κολωνάκι) την Τρίτη 05/03 στις 19:00 !

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και διεκδίκησε ένα από τα περιορισμένα ΔΙΠΛΑ exclusive passes που θα σου δώσουν την ευκαιρία να τον γνωρίσεις από κοντά, να φωτογραφηθείς μαζί του και να μάθεις περισσότερα για την ιστορία του σε ένα Meet & Greet που θα τα έχει όλα!

Βρες τον διαγωνισμό, ακολούθησε τις οδηγίες και μπες κι εσύ στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4/3!

 

Μάθε περισσότερα για το live εδώ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ενέργεια της τέχνης, το φως της δημιουργίας

Good Living / Η ενέργεια της τέχνης, το φως της δημιουργίας

Η Σοφία Δήμτσα, Γενική Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ομίλου ΔΕΗ, μιλά για τη σύνδεση της ενέργειας με την πολιτιστική δημιουργία και για το πώς ο πολιτισμός παραμένει σταθερός πυλώνας της στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης της εταιρείας.
THE LIFO TEAM
LiFO x Xiaomi 15T: Ένας διαγωνισμός που σε φέρνει πιο κοντά σε όσα αγαπάς

Good Living / LiFO x Xiaomi 15T: Ένας διαγωνισμός που σε φέρνει πιο κοντά σε όσα αγαπάς

Διεκδίκησε τη συμμετοχή σου στα μοναδικά φωτογραφικά workshops της Xiaomi, σε συνεργασία με τη LiFΟ και τη Leica Academie στην Ελλάδα, κάνε zoom σε όσα αγαπάς και μπορεί να δεις τις φωτογραφίες σου να γίνονται εξώφυλλο.
THE LIFO TEAM
«Πόσο έτοιμοι είμαστε για μια φυσική καταστροφή;»: To πρωτότυπο πείραμα της Interamerican

Good Living / «Πόσο έτοιμοι είμαστε για μια φυσική καταστροφή;»: To πρωτότυπο πείραμα της Interamerican

Μέσα από το διαδραστικό Packmen Project στην καρδιά της πόλης, η Interamerican έφερε στο προσκήνιο την ανάγκη για ατομική και συλλογική ανθεκτικότητα απέναντι στις προκλήσεις του μέλλοντος.
THE LIFO TEAM