Καθαριότητα με «στιλ» με τα σύγχρονα πλυντήρια πιάτων της LG

Καθαριότητα με «στιλ» με τα σύγχρονα πλυντήρια πιάτων της LG

Αστραφτερά καθαρά πιάτα με τα πλυντήρια LG QuadWash™.

ADVERTORIAL

 

Δεν χρειάζεται να ψάξουμε πολύ για να ανακαλύψουμε ποιος είναι ο βασικός παράγοντας για να ξεχωρίσει ένα πλυντήριο πιάτων. Η απάντηση είναι προφανής: Να μην αφήνει ίχνη από λίπη στα πιάτα και τα σκεύη,  να έχει χαμηλό επίπεδο θορύβου και κυρίως μεγάλη διάρκεια ζωής.

 

Με τις απαιτήσεις να ανεβαίνουν συνεχώς, με τα πλυντήρια πιάτων LG QuadWash το πλύσιμο πιάτων και οικιακών σκευών περνάει σε άλλο επίπεδο.

 

Μέγιστη ευελιξία

Πόσες φορές έχεις επιχειρήσει να τοποθετήσεις στο πλυντήριο πιάτων σκεύη που είναι δύσκολο να χωρέσουν, όπως κατσαρόλες και πιρέξ, αλλά στο τέλος καταλήγεις να τα πλένεις στο χέρι; Με την τεχνολογία EasyRack™ Plus, τα εύκολα ρυθμιζόμενα κάνιστρα μπορούν να ρυθμιστούν ανάλογα με τα πιάτα. Τα πλυντήρια πιάτων της LG διαθέτουν 2 κάνιστρα ρυθμιζόμενα κατά ύψος που εξασφαλίζουν περισσότερο χώρο για αντικείμενα που είναι δύσκολο να χωρέσουν, όπως κατσαρόλες και 3ο κάνιστρο για μαχαιροπίρουνα και φλιτζάνια. . Επιπλέον όλα τα μοντέλα πιάτων LG έχουν τη δυνατότητα ημιεντοιχισμού για όμορφο design και αποτέλεσμα.

 

Καθαριότητα με «στιλ» με τα σύγχρονα πλυντήρια πιάτων της LG

 

Αστραφτερά καθαρά πιάτα

Η τεχνολογία QuadWash™ εξασφαλίζει μέγιστη καθαριότητα με ένα πέρασμα, χάρη στους βραχίονες ψεκασμού πολλαπλής κίνησης και τους ψεκαστήρες υψηλής πίεσης που διαθέτει. Η παρουσία των 4 βραχιόνων εκτοξεύουν νερό σε διάφορες γωνίες, πετυχαίνοντας με αυτό τον τρόπο μεγαλύτερη απόδοση καθαρισμού για κάθε πιάτο.

 

Καθαριότητα με «στιλ» με τα σύγχρονα πλυντήρια πιάτων της LG

 

Επιπλέον η τεχνολογία TrueSteam™ θέτει ένα νέο πρότυπο, καθώς αξιοποιεί τις φυσικές ιδιότητες του ατμού, δημιουργώντας σωματίδια ατμού υψηλής θερμοκρασίας για να καθαρίσουν τα πιάτα και τα μαγειρικά σκεύη, μειώνοντας ταυτόχρονα τις κηλίδες από το νερό. Παράλληλα στη Ζώνη Διπλού Καθαρισμού μπορείς ταυτόχρονα να καθαρίσεις απαλά τα ευαίσθητα πιάτα, και τις κατσαρόλες και τα βρώμικα πιάτα στο δυνατό πρόγραμμα έντονης πλύσης.

 

Έξυπνο πλυντήριο πιάτων

Η τεχνολογία ThinQ™ προσφέρει ένα νέο περιβάλλον συνδεσιμότητας[1] και ευκολίας. Με την εφαρμογή για smartphone ThinQ™ της LG, μπορείς να κατεβάσεις νέα προγράμματα πλυσίματος που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες σου, όπως π.χ. για κατσαρόλες και τηγάνια, ποτήρια και ευαίσθητα σκεύη.

 

Καθαριότητα με «στιλ» με τα σύγχρονα πλυντήρια πιάτων της LG

 

Καθαριότητα και για το ίδιο το πλυντήριο

Καλή η καθαριότητα των πιάτων αλλά και το ίδιο το πλυντήριο πρέπει να μένει καθαρό. Συγκεκριμένα μετά από 30 χρήσεις, η Τεχνολογία ThinQ™ προειδοποιεί μέσω της φωτεινής ένδειξης το χρήστη να βάλει το πρόγραμμα καθαρισμού της συσκευής.

 

Καθαριότητα με «στιλ» με τα σύγχρονα πλυντήρια πιάτων της LG

 

Κινητήρας-εγγύηση

Το χαμηλό επίπεδο θορύβου[2] σε εντυπωσιάζει στα πλυντήρια LG QuadWash χάρη τα στον κινητήρα Inverter Direct Drive™. Η «κινητήριος δύναμη» της LG έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι όσον το δυνατόν πιο αθόρυβος, ενώ η δεκαετής του εγγύηση[3], εξασφαλίζει ότι η συσκευή θα είναι «μάχιμη» για αρκετά χρόνια.

 

 

[1]Απαιτείται η χρήση WIFI.

[2]Κατηγορία εκπομπών αερόφερτου ακουστικού θορύβου[dB(A)]: B

[3]2 χρόνια σε εργασία και ανταλλακτικά στο προϊόν + 8 χρόνια στο μοτέρ.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ