Καφές με... μακαρόνι; Το δοκιμάσαμε και το λατρέψαμε!

Καφές με... μακαρόνι; Το δοκιμάσαμε και το λατρέψαμε! Facebook Twitter
0

Κάτι γίνεται τελευταία... κάτι αλλάζει. Αν συχνάζεις στα πιο ψαγμένα καφέ της πόλης ίσως και να το έχεις ήδη δει. Το πλαστικό καλαμάκι γίνεται όλο και πιο σπάνιο ενώ τη θέση του παίρνει η πιο fun εναλλακτική: Το "μακαρονάκι"!

Ναι! Το αγαπημένο σου φαγητό πλέον επιτελεί έναν ακόμα ρόλο: εκείνον που μέχρι πρότινος είχε το πλαστικό καλαμάκι. Ο Γρηγόρης, που προσβλέπει σε ένα μέλλον πιο 'πράσινο' και αειφόρο, συμμετέχει ενεργά σε συνεργασία με τη Melissa στην προσπάθεια να μειωθεί η χρήση των πλαστικών μίας χρήσεως προσφέροντάς σου την επιλογή να πιεις τον καφέ σου με... μακαρόνι. Ως ιδανικά για αυτό κρίθηκαν τα αγαπημένα μας Melissa Νο2. Τι καλαμάκι, τι μακαρονάκι!

Υιοθετώντας το νέο αυτό trend λοιπόν, όχι μόνο προστατεύεις τον πλανήτη και όλους τους κατοίκους του αλλά και διασκεδάζεις. Παρακάτω σου απαριθμώ μερικούς ακόμα από τους λόγους που αξίζει να το κάνεις:

1

Μετατρέπει τον καθημερινό σου καφέ σε ένα απόλυτα instagramικό ρόφημα! 

Αν μάλιστα επιλέξεις κάποιο από τα θερμός Γρηγόρης, το αποτέλεσμα δεν είναι μονάχα 100% φωτογενές αλλά και 100% sustainable! 

Καφές με... μακαρόνι; Το δοκιμάσαμε και το λατρέψαμε! Facebook Twitter

2

Μετατρέπει εσένα στον... ροκ σταρ της παρέας!

Αμφιβάλεις; Σε προκαλώ να αντισταθείς στην παρόρμηση να παίξεις ντραμς με τα "μακαρονάκια" της παρέας. Δεν θα μπορέσεις να το κάνεις!

Καφές με... μακαρόνι; Το δοκιμάσαμε και το λατρέψαμε! Facebook Twitter

3

Σου χαρίζει νέα εμφάνιση

Μην μας πεις τώρα ότι εσύ δεν το έκανες ποτέ αυτό. Σε κάποια άλλη ηλικία, πιο ανέμελη και παιχνιδιάρικη, κάθε μολύβι μετατρεπόταν σε αστείο και παράταιρο μουστάκι! Το μακαρονάκι σου μπορεί να σου χαρίσει ξανά αυτή την παιδικότητα. Εγγυημένα!

Καφές με... μακαρόνι; Το δοκιμάσαμε και το λατρέψαμε! Facebook Twitter

4

Σε μαθαίνει να τρως (και να πίνεις) με... ξυλάκια

Τι ξυλάκια, τι μακαρονάκια! Το μακαρονάκι χάρη στη σύστασή του σε αποτρέπει από το να βρέθεις σε δύσκολη θέση στο ασιατικό εστιατόριο που έκλεισαν οι φίλοι σου. Για την ακρίβεια... μετά από λίγα λεπτά εξάσκησης με "μακαρονάκια" θα είσαι εσύ εκείνος που θα ανυπομονείς για το επόμενο sushi night! 

Καφές με... μακαρόνι; Το δοκιμάσαμε και το λατρέψαμε! Facebook Twitter

 

Ακόμα το σκέφτεσαι; Μπες κι εσύ στην όλο και μεγαλύτερη ομάδα όσων αρνούνται το καλαμάκι. Πάρε τον καφέ σου από τον Γρηγόρη και ζήτησε να σου δώσουν ένα μακαρονάκι. Δοκίμασε το και κυκλοφόρησε τα νέα και στην παρέα σου!

Καφές με... μακαρόνι; Το δοκιμάσαμε και το λατρέψαμε! Facebook Twitter

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

L’Oréal: H υπευθυνότητα γίνεται πυλώνας ομορφιάς, καινοτομίας και κοινωνικής δράσης

Good Business Directory 6 / L’Oréal: H υπευθυνότητα γίνεται πυλώνας ομορφιάς, καινοτομίας και κοινωνικής δράσης

Ο μεγαλύτερος όμιλος καλλυντικών παγκοσμίως χτίζει πάνω στη φιλοσοφία ότι οι άνθρωποί του αποτελούν το θεμέλιο κάθε προόδου και δημιουργεί τεχνολογίες που καθορίζουν την επόμενη μέρα της ομορφιάς.
THE LIFO TEAM
Deal maker και το 2025 ο κλάδος τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα

Good Business Directory 6 / Deal maker και το 2025 ο κλάδος τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα

Η ελληνική βιομηχανία τροφίμων και ποτών δεν αποτελεί μόνο πεδίο επενδυτικής κινητικότητας αλλά είναι και ένας από τους πιο δραστήριους κλάδους στο πεδίο της έρευνας και της καινοτομίας.
ΑΝΝΑ ΔΙΑΝΑ
Φυσικό αέριο: «Χρυσές» επενδύσεις για την ελληνική οικονομία

Good Business Directory 6 / Φυσικό αέριο: «Χρυσές» επενδύσεις για την ελληνική οικονομία

Η προοπτική ανάδειξης της χώρας σε δίαυλο εφοδιασμού της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης με φυσικό αέριο δημιουργεί έδαφος για νέες επενδύσεις στην επεξεργασία και μεταφορά του αερίου.
ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΔΑΚΗΣ
Rebrain Greece | Από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα: Πώς εξελίσσεται το πρόγραμμα επαναπατρισμού στελεχών

Good Business Directory 6 / Rebrain Greece | Από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα: Πώς εξελίσσεται το πρόγραμμα επαναπατρισμού στελεχών

Οι εκδηλώσεις Rebrain Greece και Ημέρα Καριέρας λειτουργούν ως δίαυλος μεταξύ των επιχειρήσεων και της ελληνικής διασποράς, παρουσιάζοντας αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον, φορολογικά κίνητρα και νέες ευκαιρίες απασχόλησης.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΑΥΡΟΥΛΗ
Μανόλης Παπαπολύζος: Η δημιουργικότητα δεν χάθηκε, απλώς σταματήσαμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά

Good Business Directory 6 / Μανόλης Παπαπολύζος: Η δημιουργικότητα δεν χάθηκε, απλώς σταματήσαμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος και πρόεδρος της DDB Athens βλέπει μια αγορά που προσπαθεί να ανασάνει μέσα σε νόμους, πίξελ και αλγόριθμους.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ
Δημήτρης Ψαλτούλης: Τεχνολογία και ελληνικό ταλέντο στο επίκεντρο της παγκόσμιας πορείας της Dialectica

Good Business Directory 6 / Δημήτρης Ψαλτούλης: Τεχνολογία και ελληνικό ταλέντο στο επίκεντρο της παγκόσμιας πορείας της Dialectica

Οι αξίες που οδήγησαν την εταιρεία στην κορυφή, ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης και η δύναμη του ελληνικού ταλέντου που στηρίζει την παγκόσμια ανάπτυξή της.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ
Ο ψηφιακός μετασχηματισμός μοχλός ανάπτυξης αλλά και μεγάλη πρόκληση για τις επιχειρήσεις

Good Business Directory 6 / Ο ψηφιακός μετασχηματισμός μοχλός ανάπτυξης αλλά και μεγάλη πρόκληση για τις επιχειρήσεις

Γιατί η ανάγκη επιτάχυνσης στις ψηφιακές δεξιότητες και τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στην υιοθέτηση τεχνολογιών αιχμής αποτελούν σημερα τισ πιο σημαντικές προκλήσεις στο επιχειρειν.
ΕΥΗ ΠΑΠΑΔΟΣΗΦΑΚΗ
Πόσο «ανθρώπινη» μπορεί να είναι η τεχνητή νοημοσύνη;

Good Business Directory 6 / Πόσο «ανθρώπινη» μπορεί να είναι η τεχνητή νοημοσύνη;

Η Γιάννα Ανδρονοπούλου, διευθύνουσα σύμβουλος της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, πιστεύει πως η τεχνητή νοημοσύνη μάς βοηθά να ενισχύουμε ό,τι είναι δημιουργικό και να παίρνουμε αποφάσεις με καλύτερα δεδομένα.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ