Ιστορίες πίσω από το κουμπί

«Ιστορίες πίσω από το κουμπί»: Μια σειρά ιστοριών από ανθρώπους που πέτυχαν μέσα στην πανδημία

Η Skroutz μας συστήνει μερικούς από τους συνεργάτες της και αφηγείται τις δικές τους ιστορίες ανάπτυξης που γράφτηκαν μέσα από το Skroutz Marketplace.

ADVERTORIAL

 

Οι κρίσεις μπορεί να είναι πάντα δύσκολες, όμως συχνά γεννούν και ευκαιρίες. Αυτό έκανε μεταξύ άλλων και η κρίση της πανδημίας, που ήρθε για να αποδείξει περίτρανα ότι μέσα σε συνθήκες πρωτόγνωρες, δύσκολες και αβέβαιες υπάρχει χώρος για ανάπτυξη και εξέλιξη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεθεί το κατάλληλο έδαφος, ώστε μια επιχείρηση να βρει τη δυνατότητα να ανθίσει.

 

Ιστορίες πίσω από το κουμπί

 

Η Skroutz έχει αποδείξει εδώ και χρόνια πως βάζει σε προτεραιότητα τις ανάγκες του καταναλωτή, ενώ ταυτόχρονα στηρίζει τους συνεργάτες της, δημιουργώντας προοπτικές για να μεγαλώσουν την επιχείρησή τους. Μέσα στην κρίση και τα υποχρεωτικά lockdowns που έφεραν σε αδιέξοδο πολλές επιχειρήσεις, το Skroutz Marketplace έδωσε τη λύση στις πραγματικές ανάγκες των επαγγελματιών του λιανεμπορίου.

 

Ιστορίες πίσω από το κουμπί

 

Η φιλοσοφία της πλατφόρμας αυτής είναι να προσφέρει καθημερινά ουσιαστική βοήθεια, ανοίγοντας τους ορίζοντες των επιχειρήσεων προς ένα πολυπληθές κοινό, χωρίς κανέναν κόπο ή προβληματισμό στη διαχείριση.

 

Με τη συμμετοχή στο Skroutz Marketplace, η Skroutz αναλαμβάνει τα κόστη και τις καθημερινές διαδικασίες που απαιτούν χρόνο και ενέργεια, απλοποιώντας εντελώς τη διαδικασία του ηλεκτρονικού εμπορίου. Το μόνο που έχουν να κάνουν τα καταστήματα που συμμετέχουν είναι να εισαγάγουν τα προϊόντα τους και να αποδεχτούν τις παραγγελίες. Η Skroutz διεκπεραιώνει τις αποστολές, διαχειρίζεται τις ακυρώσεις και τις επιστροφές, παρέχει υποστήριξη στους πελάτες και διασφαλίζει ασφαλείς πληρωμές, ενώ παράλληλα δίνει πρόσβαση σε 9 εκατ. χρήστες για να πουλήσουν τα προϊόντα τους.

 

Ιστορίες πίσω από το κουμπί

 

Μπορεί να ακούγεται «πολύ καλό για να είναι αληθινό», αλλά σε αυτήν την περίπτωση τα πράγματα είναι ακριβώς όπως φαίνονται. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες γράφονται καθημερινά οι «Ιστορίες πίσω από το κουμπί». Ιστορίες, δηλαδή, που μιλάνε για περιπτώσεις επαγγελματιών που αντέδρασαν άμεσα και αποτελεσματικά και κατάφεραν όχι μόνο να αντεπεξέλθουν σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο, αλλά και να μεγαλώσουν την επιχείρησή τους, κάνοντας το μεγάλο ψηφιακό «άλμα» κατά τη διάρκεια της πανδημικής κρίσης. 

 

Ιστορίες πίσω από το κουμπί

 

Οι ιστορίες των καταστημάτων του Skroutz Marketplace είναι οι ιστορίες ανθρώπων που αγαπούν αυτό που κάνουν και το μοιράζονται πλέον με ένα μεγάλο κοινό που έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την πορεία τους, να αφουγκραστεί τις δυσκολίες και τις ανησυχίες τους και να ανακαλύψει τα πρόσωπα και τις επιχειρήσεις πίσω από τα εκατομμύρια προϊόντα της Skroutz. Αυτοί οι άνθρωποι κατάφεραν μέσα σε μία από τις μεγαλύτερες κρίσεις των τελευταίων ετών να μεγαλώσουν τις επιχειρήσεις τους, εντάσσοντάς τες στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίο και μιλούν σήμερα για την προσωπική τους επιτυχία.

 

Ιστορίες πίσω από το κουμπί

 

Περισσότερο απ’ όλα, όμως, οι «Ιστορίες πίσω από το κουμπί» αποτελούν έναν ανοιχτό διάλογο για τη στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων. Με δυναμισμό αλλά και ευαισθησία, η Skroutz προσφέρει καθημερινά σε επιχειρήσεις το κίνητρο να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες τους, να αναπτύξουν τις δραστηριότητές τους και να συμβαδίσουν με τις αυξημένες ανάγκες της σύγχρονης καθημερινότητας. Κάπως έτσι, αυτές οι ιστορίες μετατρέπονται στο απόλυτο success story της ηλεκτρονικής εποχής.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ