Ηλεκτρικά scooters: η καλύτερη επιλογή για urban μετακίνηση

Ηλεκτρικά scooters: Η ιδανική επιλογή για κάθε urban μετακίνηση

Στο Πλαίσιο θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες προτάσεις για ηλεκτρικά scooters, που θα διευκολύνουν τις μετακινήσεις σας στην πόλη.

ADVERTORIAL

 

Δρόμοι γεμάτοι κίνηση, η τιμή της βενζίνης στα ύψη και σαν να μην έφταναν αυτά, ο «εφιάλτης» του παρκαρίσματος παραμονεύει στο τέλος κάθε σου διαδρομής. Η μετακίνηση στους δρόμους της πόλης έχει γίνει πλέον πιο ζόρικη από ποτέ και αν θες να συνεχίσεις να κινείσαι με άνεση, ασφάλεια και ευελιξία χωρίς να στήνεις τους άλλους στα ραντεβού σου, μία είναι η λύση: ηλεκτρικά scooters. Συνιστούν την αποτελεσματικότερη πρόταση για τις καθημερινές σου διαδρομές σε αστικά περιβάλλοντα, δίνοντάς σου σπουδαία ελευθερία κινήσεων και μειώνοντας σημαντικά το κόστος αλλά και τους ρύπους της κάθε σου διαδρομής. Δες παρακάτω μερικές από τις καλύτερες προτάσεις.

 

 

Segway B110S

 

Ηλεκτρικά scooters: η καλύτερη επιλογή για urban μετακίνηση

 

Με έξυπνο και μοντέρνο design, το Segway B110S είναι μία σύγχρονη πρόταση για τους δρόμους κάθε πόλης. Θα σε μεταφέρει με ταχύτητα και ασφάλεια στον προορισμό σου, ακόμα και σε ώρα αιχμής αφού χάρη στις μικρές του διαστάσεις και τις προηγμένες τεχνολογίες που ενσωματώνει, κάνει την οδήγηση παιχνίδι και τις μετακινήσεις απόλαυση. Η εμβέλειά του αγγίζει τα 105 χιλιόμετρα, καλύπτοντας στο έπακρο τις καθημερινές σου ανάγκες. Όσο για τη λειτουργία Cruise Control, απλοποιεί σημαντικά τα πράγματα, τη στιγμή που το σύστημα ανάκτησης ενέργειας εκμεταλλεύεται κάθε σου φρενάρισμα, ενισχύοντας τη μπαταρία του scooter. Μιλώντας περί μπαταρίας, το B110S είναι εφοδιασμένο με μία λιθίου, υψηλής ποιότητας που βρίσκεται κάτω από το κάθισμα, γεμίζοντας πλήρως μέσα σε μόλις τέσσερις ώρες. Άφησε το scooter να φορτίζει καθώς θα είσαι σε θέση να παρακολουθείς τη στάθμη της μπαταρίας του μέσα από το συνοδευτικό app, έτσι ώστε να ξαναβγείς στους δρόμους με το που γεμίσει αυτή.

 

 

Segway E110S

 

Ηλεκτρικά scooters: η καλύτερη επιλογή για urban μετακίνηση

 

Εμφανισιακά το E110S δε διαφέρει σε τίποτα από ένα τυπικό scooter -σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που δύσκολα θα το ξεχωρίσεις από ένα τέτοιο. Εκεί που το μοντέλο της Segway όμως κερδίζει κατά κράτος τον βενζινοκίνητο ανταγωνισμό, είναι στις επιδόσεις, την κατανάλωση και την όλη εμπειρία χρήσης του. Με μέγιστη ταχύτητα 45 χλμ/ώρα και εμβέλεια που φτάνει τα 75 χιλιόμετρα, είναι ό,τι πρέπει για urban περιβάλλοντα. Είναι εξοπλισμένο με μια σειρά τεχνολογιών αιχμής που θα κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη, όπως π.χ. τα συστήματα Airlock που κλειδώνει αυτόματα το scooter κάθε φορά που απομακρύνεσαι από αυτό και AHRS (Attitude and Heading Reference System) που αντιλαμβάνεται αφύσικες κινήσεις όπως φερ’ ειπείν πτώσεις ή απόπειρες χρήσης από τρίτους και σε ειδοποιεί ενεργοποιώντας παράλληλα τον συναγερμό. Το φως πορείας Matrix LED κάνει τη νύχτα μέρα ενώ προσφέρονται τρεις λειτουργίες οδήγησης (οικονομική, ισορροπημένη και ταχύτητας) για να επιλέξεις εκείνη που ταιριάζει σε κάθε σου διαδρομή.

 

 

Segway E110SE

 

Ηλεκτρικά scooters: η καλύτερη επιλογή για urban μετακίνηση

 

Κυκλοφόρησε με στυλ με το Segway E110SE, ένα ηλεκτρικό scooter που θα σε πάει στον προορισμό σου σε χρόνο μηδέν. Διαθέτει τελική ταχύτητα 45 χλμ/ώρα προσφέροντας παράλληλα εμβέλεια 97 χιλιομέτρων με μία μόνο φόρτιση της μπαταρίας ιόντων λιθίου των 1824 Wh. Το έξυπνο design του δημιουργεί ένα ισοσκελές τρίγωνο μεταξύ των δύο τροχών και του κέντρου βάρους του οδηγού για καλύτερη οδηγική συμπεριφορά και απόκριση.  Λειτουργίες όπως τα υδραυλικά δισκόφρενα και στους δύο τροχούς, το EBS για ανάκτηση ενέργειας στο φρενάρισμα, το Airlock για αυτόματο κλείδωμα και ξεκλείδωμα και το αντικλεπτικό σύστημα AHRS θα σου προσφέρουν μία premium εμπειρία. Όσο για το κόστος; Με μόλις 0,6€ ανά χιλιόμετρο, δε θα βρεις τίποτα πιο προσιτό οικονομικά. Σημείωσε ότι όπως και για όλα τα ηλεκτρικά scooters της Segway, έτσι και για το E110SE δε χρειάζεσαι νέο δίπλωμα (φτάνει να είσαι άνω των 27 ετών και να έχεις δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου για τουλάχιστον έξι χρόνια).

 

 

Segway E125S

 

Ηλεκτρικά scooters: η καλύτερη επιλογή για urban μετακίνηση

 

Κομψό και άνετο στην οδήγηση, το ηλεκτρικό scooter E125S της Segway αποτελεί μία εναλλακτική αλλά απόλυτα αξιόπιστη και λειτουργική πρόταση όσον αφορά στις μετακινήσεις σου. Ο προσεγμένος του σχεδιασμός με τη μπαταρία να βρίσκεται χαμηλά κάτω από το πεντάλ κρατά χαμηλά το κέντρο βάρους του, αυξάνοντας την πρόσφυσή του. Παράλληλα αφήνει ελεύθερο τον χώρο κάτω από τη σέλα χαρίζοντάς σου 27 ολόκληρα λίτρα για την αποθήκευση του εξοπλισμού σου. Διαθέτει σύστημα AHRS χάρη στο οποίο θα γνωρίζεις πού βρίσκεται ανά πάσα στιγμή (απόρροια του συνδυασμού του ενσωματωμένου GPS και της κάρτας SIM που μπορείς να προσθέσεις) ενώ το ABS και στους δύο τροχούς θα σου επιτρέψει να φρενάρεις έγκαιρα και με απόλυτη ασφάλεια. Την ίδια στιγμή, το σύστημα ανάκτησης ενέργειας θα φορτίσει τη μπαταρία αυξάνοντας την αυτονομία του scooter η οποία, σημειωτέον, φτάνει μέχρι και τα 140 χιλιόμετρα. Μην ξεχάσεις να κατεβάσεις το συνοδευτικό app στο κινητό σου για μία απόλυτα high-end εμπειρία χρήσης.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ