Αυτός είναι ο οικονομικότερος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας από την αρχή του 2024

Η Volton προσφέρει τις πιο οικονομικές λύσεις στο ρεύμα από την αρχή του 2024

Η αμιγώς ελληνική εταιρεία είναι μία από τις πλέον ταχύτατα αναπτυσσόμενες στη χώρα.

ADVERTORIAL

 

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, η Ελλάδα αντιμετωπίζει σημαντικές προκλήσεις στον τομέα της ενέργειας, με τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος να βρίσκονται σε συνεχείς διακυμάνσεις. Η άνοδος στις τιμές των τελευταίων μηνών έχει επηρεάσει άμεσα τόσο τους καταναλωτές όσο και τις επιχειρήσεις, δημιουργώντας ανησυχίες και αβεβαιότητα για το μέλλον.

 

Μια από τις κύριες αιτίες της αύξησης των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος είναι αναμφίβολα η διεθνής ενεργειακή κρίση που έχει προκύψει λόγω των αυξημένων τιμών των ορυκτών καυσίμων, ιδιαίτερα του φυσικού αερίου. Η Ελλάδα, όπως και πολλές άλλες χώρες, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις εισαγωγές φυσικού αερίου για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, με τις τιμές να έχουν αυξηθεί δραματικά εν πολλοίς λόγω των γεωπολιτικών αναταράξεων, που δημιουργούν σοβαρούς περιορισμούς σε επίπεδο προμηθειών και εφοδιαστικής αλυσίδας.

 

Παράλληλα, η ΕΕ θέτει ολοένα και πιο αυστηρούς στόχους για τη μείωση των ανθρακικών εκπομπών, με τις επιχειρήσεις ηλεκτροπαραγωγής να πρέπει να αγοράζουν δικαιώματα στην αγορά, για να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς, αυξάνοντας έτσι το κόστος παραγωγής τους.

 

Όπως έχουμε διαπιστώσει, αρκετοί πάροχοι ενέργειας προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις αυξήσεις αυτές, μετακυλίοντας το κόστος στους τελικούς καταναλωτές. Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους παρόχους δεν έχει κατορθώσει να βελτιώσει δραστικά την κατάσταση, καθώς όλοι αντιμετωπίζουν τα ίδια βασικά κόστη, ωστόσο ορισμένοι εξ αυτών έχουν προσπαθήσει να προσφέρουν εναλλακτικές επιλογές και ελκυστικές προσφορές στους πελάτες τους.

 

Σ’ αυτήν την κατεύθυνση, ξεχωρίζει η Vοlton, μία αμιγώς ελληνική εταιρεία και μία από τις πλέον ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρείες προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικού ρεύματος στη χώρα.

 

H Volton αποτελεί τον οικονομικότερο πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς από την αρχή του 2024 διαθέτει την πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς στο πράσινο τιμολόγιο, ενώ για την περίοδο του καλοκαιριού, διαθέτει την πιο οικονομική και συνάμα πιο ασφαλή πρόταση της αγοράς, το κίτρινο τιμολόγιο Volton Yellow Simple Protect.

 

Αυτός είναι ο οικονομικότερος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας από την αρχή του 2024

 

Κίτρινο τιμολόγιο - Volton Yellow Simple Protect

Πρόκειται για το πρόγραμμα με τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς για όλο το καλοκαίρι, μια περίοδο κατά την οποία η ζήτηση για κατανάλωση ενέργειας ανεβαίνει σημαντικά, εξαιτίας της αυξημένης χρήσης των κλιματιστικών και άλλων ενεργοβόρων συσκευών.Το πρόγραμμα παρέχει δωρεάν προστασία ανώτατης τελικής τιμής έως 0,083€/kWh για όλο το καλοκαίρι και απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες αλλά και σε επαγγελματίες (Γ21). Η προστασία ανώτατης τιμής συνδυάζει την ασφάλεια ενός σταθερού προγράμματος, με την ευελιξία ενός κυμαινόμενου, καθώς σε προστατεύει αν τα κόστη ανέβουν (μέγιστη τιμή 0,083€/kWh), ενώ αν τα κόστη πέσουν, η τιμή στο λογαριασμό ρεύματος θα κινηθεί σε ακόμη χαμηλότερα επίπεδα! Ακόμη, το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν έχει χρονική δέσμευση, όπως έχουν όλα τα σταθερά προγράμματα, ούτε ρήτρες αναπροσαρμογής.

 

Πράσινο τιμολόγιο - Volton Green Ειδικό

Το Volton Green Ειδικό είναι η καλύτερη προσφορά στα πράσινα τιμολόγια καθώς προσφέρει τις χαμηλότερες χρεώσεις από την αρχή του έτους.

 

Κατά συνέπεια, οι πελάτες του Volton Green Ειδικό μέσα στο 2024 ξόδεψαν τα λιγότερα χρήματα από όλoυς τους πελάτες πράσινων τιμολογίων της αγοράς, καθώς η εταιρεία απορροφά το μεγαλύτερο μέρος των αυξήσεων του κόστους ενέργειας. Επιπλέον οι νέοι πελάτες του προγράμματος Volton Green Ειδικό απολαμβάνουν το ρεύμα του πρώτου μήνα εντελώς δωρεάν.

 

Αυτό είναι και το γενικότερο όραμα της Volton: να αφουγκράζεται τις ανάγκες των πελατών της και να τους παρέχει σύγχρονες υπηρεσίες. Πρόθεση της εταιρείας είναι να λειτουργεί με τρόπο διαφανή, συνετό και έξυπνο, χτίζοντας ουσιαστικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

 

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon