Η πρωτότυπη σειρά «The Bear» τώρα διαθέσιμη με όλα τα επεισόδια, αποκλειστικά στο Disney+

Η πρωτότυπη σειρά «The Bear» τώρα διαθέσιμη με όλα τα επεισόδια, αποκλειστικά στο Disney+ Facebook Twitter
0

Η σειρά συμπεριλαμβάνεται στις φθινοπωρινές αφίξεις περιεχομένου στο Disney+, μαζί με τα: «Candy: Φόνος στο Τέξας» με την Jessica Biel (12 Οκτωβρίου), τη μίνι σειρά «Oussekine» (19 Οκτωβρίου), «Λυκάνθρωπος» των Marvel Studios (7 Οκτωβρίου), αλλά και το ήδη διαθέσιμο «The Old Man» με τον Jeff Bridges.

Η σειρά «The Bear» ακολουθεί τον Carmen «Carmy» Berzatto (Jeremy Allen White), ένα νεαρό σεφ από τον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας, που επιστρέφει στο Σικάγο για να διευθύνει το οικογενειακό σαντουϊτσάδικο με όνομα «The Original Beef of Chicagoland» μετά από μια απρόσμενη απώλεια στην οικογένειά του, που τον πλήγωσε βαθιά. Σε έναν κόσμο μακριά από ό,τι είχε συνηθίσει, ο Carmy πρέπει να ισορροπήσει ανάμεσα στην εξοντωτική πραγματικότητα της διεύθυνσης μιας μικρής επιχείρησης, το απείθαρχο και μη συνεργάσιμο προσωπικό της κουζίνας και τις τεταμένες οικογενειακές σχέσεις. Παράλληλα πρέπει να αντιμετωπίσει τον αντίκτυπο της απώλειας του αδελφού του.

Η πρωτότυπη σειρά «The Bear» τώρα διαθέσιμη με όλα τα επεισόδια, αποκλειστικά στο Disney+ Facebook Twitter

Η πρωτότυπη σειρά του Disney+ «The Bear», αφορά στο φαγητό, την οικογένεια, την καθημερινή ζωή σε ένα εστιατόριο, και τα σκαμπανεβάσματα σε μια κουζίνα. Καθώς ο Carmy παλεύει να αλλάξει, τόσο το «The Original Beef of Chicagoland» όσο και τον εαυτό του, εργάζεται δίπλα στο τραχύ προσωπικό της κουζίνας που θα γίνει η νέα του οικογένεια. Εκτός από τον Jeremy Allen White, στη νέα σειρά των 8 επεισοδίων, συμπρωταγωνιστούν οι Ebon Moss-Bachrach (Richard Richie Jerimovich), Ayo Edebiri (Sydney Adamu), Abby Elliott (Natalie Sugar Berzatto), Lionel Boyce (Marcus), Liza Colón-Zayas (Tina), Edwin Lee Gibson (Ebraheim) και Matty Matheson (Neil Fak).

Το «The Bear» δημιουργήθηκε από τον Christopher Storer (RamyEighth Grade), ο οποίος είναι και εκτελεστικός παραγωγός, μαζί με τους Joanna Calo (Undone), Hiro Murai (AtlantaStation Eleven) και Nate Matteson (Station ElevenThe Choe Show) των Super Frog και Josh Senior, με τον Tyson Bidner (Ramy) να έχει τη θέση του παραγωγού και τον Matty Matheson εκείνη του συμπαραγωγού. Η σειρά είναι παραγωγή της FX Productions και ανανεώθηκε για δεύτερο κύκλο.

Η πρωτότυπη σειρά «The Bear» τώρα διαθέσιμη με όλα τα επεισόδια, αποκλειστικά στο Disney+ Facebook Twitter

Η streaming υπηρεσία Disney+ είναι διαθέσιμη με συνδρομή μόλις 8,99 € το μήνα, χωρίς κρυφά κόστη και με τη δυνατότητα ακύρωσης οποιαδήποτε στιγμή. Στο Disney+ υπάρχει περιεχόμενο για όλους, καθώς στους χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχομένου γενικής ψυχαγωγίας, προστίθενται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους νέες τηλεοπτικές σειρές, ταινίες blockbuster και αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο.

Η πρωτότυπη σειρά «The Bear» τώρα διαθέσιμη με όλα τα επεισόδια, αποκλειστικά στο Disney+ Facebook Twitter

Το Disney+ διαθέτει πλήθος επιλογών γονικού ελέγχου, διασφαλίζοντας μια κατάλληλη εμπειρία θέασης για όλη την οικογένεια. Οι συνδρομητές μπορούν να θέσουν ηλικιακά όρια πρόσβασης σε περιεχόμενο για ενήλικες μέσα από τη δημιουργία προφίλ με προστασία PIN, αλλά και μέσα από τα ήδη διαθέσιμα Παιδικά Προφίλ που διασφαλίζουν πως τα παιδιά θα έχουν πάντα πρόσβαση σε περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους.  

Η πρωτότυπη σειρά «The Bear» τώρα διαθέσιμη με όλα τα επεισόδια, αποκλειστικά στο Disney+ Facebook Twitter

Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Don Julio Blanco & Reposado: Η διαχρονική κομψότητα της premium tequila και το νέο κεφάλαιο στο gifting

Good Living / Don Julio Blanco & Reposado: Η διαχρονική κομψότητα της premium tequila και το νέο κεφάλαιο στο gifting

Από τις πρώτες φυτείες αγαύης στο Jalisco μέχρι τις σύγχρονες εγκαταστάσεις αποστακτηρίων, κάθε μπουκάλι κουβαλά την κληρονομιά ενός ανθρώπου που τόλμησε να ονειρευτεί διαφορετικά.
THE LIFO TEAM
Η στιγμή, σου ανήκει: Πώς σχεδιάζεται η εμπειρία γύρω από τις μικρές, μεγάλες στιγμές των παικτών

Good Living / Η στιγμή, σου ανήκει: Πώς σχεδιάζεται η εμπειρία γύρω από τις μικρές, μεγάλες στιγμές των παικτών

Σε μια καθημερινότητα γεμάτη ερεθίσματα, η Stoiximan επιλέγει να επικεντρωθεί σε αυτό που τελικά μετρά περισσότερο: σε εκείνη τη μοναδική στιγμή που ο καθένας ζει με τον δικό του τρόπο.
THE LIFO TEAM
Empower Forward – Women in Sports: Ένα ταξίδι έμπνευσης και επιτυχίας που ενώνει γυναίκες και κορίτσια σε όλη την Ελλάδα

Good Living / Empower Forward – Women in Sports: Ένα ταξίδι έμπνευσης που ενώνει γυναίκες & κορίτσια σε όλη την Ελλάδα

Το πρόγραμμα, πρωτοβουλία εταιρικής υπευθυνότητας της Stoiximan σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ολοκλήρωσε την πορεία του έχοντας βρεθεί σε 10 πόλεις και έχοντας κινητοποιήσει πάνω από 1000 συμμετέχουσες.
THE LIFO TEAM
L’Oréal: H υπευθυνότητα γίνεται πυλώνας ομορφιάς, καινοτομίας και κοινωνικής δράσης

Good Business Directory 6 / L’Oréal: H υπευθυνότητα γίνεται πυλώνας ομορφιάς, καινοτομίας και κοινωνικής δράσης

Ο μεγαλύτερος όμιλος καλλυντικών παγκοσμίως χτίζει πάνω στη φιλοσοφία ότι οι άνθρωποί του αποτελούν το θεμέλιο κάθε προόδου και δημιουργεί τεχνολογίες που καθορίζουν την επόμενη μέρα της ομορφιάς.
THE LIFO TEAM
Deal maker και το 2025 ο κλάδος τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα

Good Business Directory 6 / Deal maker και το 2025 ο κλάδος τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα

Η ελληνική βιομηχανία τροφίμων και ποτών δεν αποτελεί μόνο πεδίο επενδυτικής κινητικότητας αλλά είναι και ένας από τους πιο δραστήριους κλάδους στο πεδίο της έρευνας και της καινοτομίας.
ΑΝΝΑ ΔΙΑΝΑ
Φυσικό αέριο: «Χρυσές» επενδύσεις για την ελληνική οικονομία

Good Business Directory 6 / Φυσικό αέριο: «Χρυσές» επενδύσεις για την ελληνική οικονομία

Η προοπτική ανάδειξης της χώρας σε δίαυλο εφοδιασμού της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης με φυσικό αέριο δημιουργεί έδαφος για νέες επενδύσεις στην επεξεργασία και μεταφορά του αερίου.
ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΔΑΚΗΣ
Rebrain Greece | Από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα: Πώς εξελίσσεται το πρόγραμμα επαναπατρισμού στελεχών

Good Business Directory 6 / Rebrain Greece | Από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα: Πώς εξελίσσεται το πρόγραμμα επαναπατρισμού στελεχών

Οι εκδηλώσεις Rebrain Greece και Ημέρα Καριέρας λειτουργούν ως δίαυλος μεταξύ των επιχειρήσεων και της ελληνικής διασποράς, παρουσιάζοντας αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον, φορολογικά κίνητρα και νέες ευκαιρίες απασχόλησης.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΑΥΡΟΥΛΗ
Μανόλης Παπαπολύζος: Η δημιουργικότητα δεν χάθηκε, απλώς σταματήσαμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά

Good Business Directory 6 / Μανόλης Παπαπολύζος: Η δημιουργικότητα δεν χάθηκε, απλώς σταματήσαμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος και πρόεδρος της DDB Athens βλέπει μια αγορά που προσπαθεί να ανασάνει μέσα σε νόμους, πίξελ και αλγόριθμους.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ
Δημήτρης Ψαλτούλης: Τεχνολογία και ελληνικό ταλέντο στο επίκεντρο της παγκόσμιας πορείας της Dialectica

Good Business Directory 6 / Δημήτρης Ψαλτούλης: Τεχνολογία και ελληνικό ταλέντο στο επίκεντρο της παγκόσμιας πορείας της Dialectica

Οι αξίες που οδήγησαν την εταιρεία στην κορυφή, ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης και η δύναμη του ελληνικού ταλέντου που στηρίζει την παγκόσμια ανάπτυξή της.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ