Η γεύση της Amita θα σου θυμίζει πάντα ποιος πραγματικά είσαι

«Φυσικά μοναδική» η Amita κλείνει 40 χρόνια διατηρώντας κάθε στοιχείο που την κάνει παντοτινά διαχρονική.

Η ζωή αλλάζει, μαζί και οι συνήθειες της. Από αυτά που μας άρεσαν σε μικρή ηλικία, το πώς αντιλαμβανόμασταν την καθημερινότητα, τις προτεραιότητες, μέχρι και τα πρότυπά μας τα ίδια.

Σε μια καθημερινότητα που μεταβάλλεται με τεράστια ταχύτητα, κάποια πράγματα παραμένουν σταθερά σε αυτή την συνεχώς μεταβαλλόμενη εξίσωση της ζωής μας. Είναι η «Φυσικά μοναδική» γεύση της Amita, ακόμα και αν έχουν περάσει 40 χρόνια.

 

 

Σε 40 χρόνια τα πάντα αλλάζουν, η γεύση όμως παραμένει

Για όσους υπήρξαν παιδιά στα mid 80’s ή τα 90’s η καμπάνια για τα 40 χρόνια της Amita είναι μια βαθιά εξερεύνηση στο παρελθόν, μια νοσταλγία για τις παιδικές αναμνήσεις, σαν μια απόδειξη ότι κάποια πράγματα προχωράνε μεν, αλλά χρειάζονται πάντα μια σταθερή υπενθύμιση προκειμένου να τους επιστρέφουν, έστω και για λίγο, στα χρόνια της αθωότητας και της σημερινής διαμόρφωσής τους.

Αυτή που πηγάζει μέσα από τον ενήλικο άνθρωπο του σήμερα με τις άπειρες υποχρεώσεις λόγω εργασιών και οικογένειας, θυμίζοντάς του ποιος πραγματικά είναι, πίσω από το «σκληρό» και γεμάτο ένταση πρόσωπο της ρουτίνας το οποίο υιοθέτησε για να εξελιχθεί και να επιβιώσει.

Είναι το συστατικό εκείνο που κάνει την Amita «Φυσικά μοναδική» στο είδος της. Είναι η γεύση του χυμού της που ακόμα μετά από 40 χρόνια την κάνει να ξεχωρίζει, αυτή με την εκλεκτή πρώτη ύλη από φρούτα υψηλής ποιότητας, χωρίς συντηρητικά που της έχουν δώσει αυτή την ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας εδώ και χρόνια.

 

Η γεύση της Amita θα σου θυμίζει πάντα ποιος πραγματικά είσαι
 

 

Κάποια πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο

Η Amita είναι η απόδειξη ότι στη ζωή πρέπει να υπάρχει σταθερά, αλλά ταυτόχρονα και εξέλιξη. Παράλληλα με τη διατήρηση της σταθερότητας των εκλεκτών πρώτων υλών της, η Amita καταφέρνει να ανανεώνεται διαρκώς, να καινοτομεί και να δημιουργεί καινούριες γευστικές προτάσεις, προσφέροντας στους καταναλωτές κάθε ηλικίας μοναδικές εμπειρίες, όπως ο πολυβιταμινούχος χυμός Amita Motion, οι παιδικοί χυμοί Amita Fun, καθώς και οι χυμοί Amita Free, χωρίς προσθήκη ζάχαρης με γλυκαντικά από το φυτό stevia.

Παράλληλα, η περιβαλλοντική ευθύνη της Amita έχει αρχίσει να αφήνει ξεκάθαρα το αποτύπωμά της, με τις 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες και το μη αποσπώμενο καπάκι που διευκολύνει τη συλλογή και ανακύκλωση ολόκληρης της συσκευασίας, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη μείωση των απορριμμάτων που δεν καταλήγουν στην ανακύκλωση. Τα νέα καπάκια είναι πρακτικά και εύκολα στη χρήση, ενώ συμβάλλουν στην ανακύκλωση 193 τόνων πλαστικού.

Μέσα από το νέο σποτάκι της Amita για τα 40 χρόνια της κάνεις flashback σε μια ολόκληρη ζωή σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτή που πηγάζει από τα ξεκινήματά σου στα χρόνια της αθωότητας -ειδικά η εμφάνιση της διαφήμισης των 80’s είναι αυτό που λέμε blast from the past- στη συνέχεια προχωράς στις συνήθειες και όσα έκανες όσο μεγάλωνες μέχρι να φτάσεις στο σήμερα που αναζητείς τρόπους να εξελίσσεσαι.

 

Η γεύση της Amita θα σου θυμίζει πάντα ποιος πραγματικά είσαι
 

 

Όσο και αν μεγαλώνουμε ή αλλάζουμε συνήθειες, υπάρχουν σταθερές για να μας δημιουργούν μοναδικά συναισθήματα αγαλλίασης και αθωότητας, όπως η μοναδική και απαράλλαχτη γεύση της Amita. Μια παράδοση 40 χρόνων που συνεχίζει να ξεχωρίζει όσα χρόνια και αν περάσουν.

Τόσο για τη χαρά που προσφέρει στον ουρανίσκο μας εδώ και τόσα χρόνια, όσο και για την ευτυχία να μας θυμίζει ευχάριστες εικόνες από το παρελθόν.

 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon