Η FREE NOW προσθέτει eBikes και προσφέρει ένα ξεχωριστό δώρο

Η FREE NOW ενισχύει τον στόλο της με ποδήλατα, μετά από σύμπραξη με τη RideMovi Facebook Twitter
0
ADVERTORIAL

Η FREE NOW μπήκε στη ζωή μας τον περασμένο Οκτώβριο, κέρδισε ήδη την εμπιστοσύνη χιλιάδων οδηγών ταξί, αλλά και εκατοντάδων χιλιάδων επιβατών, ξεπερνώντας μόλις τις πρώτες πέντε εβδομάδες το 1 εκατ. διαδρομές και πλέον φέρνει το Mobility A Service στην Ελλάδα. Η δημοφιλής εφαρμογή, πλέον δε θα προσφέρει μόνο υπηρεσίες εύρεσης ταξί, αλλά σταδιακά θα ενσωματώνει κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο μετακίνησης μέσα στην πόλη. Σ’ αυτό το πλαίσιο, ανακοίνωσε την πρώτη της σύμπραξη.

Η FREE NOW ενισχύει τον στόλο της με ποδήλατα, μετά από σύμπραξη με τη RideMovi Facebook Twitter

H FREE NOW, το Super App Μετακινήσεων στην Ευρώπη, και η Ridemovi, μια κορυφαία εταιρεία υπηρεσιών μικροκινητικότητας, ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους. Οι δρόμοι της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, λοιπόν, γεμίζουν με ηλεκτρικά ποδήλατα σε μία πρωτοπόρα υπηρεσία, η οποία είναι άμεσα διαθέσιμη μέσω του FREE NOW App. Προκειμένου να γιορτάσει τη συνεργασία, η FREE NOW προσφέρει ένα ξεχωριστό δώρο: 7 ευρώ για 5 δωρεάν βόλτες με ένα eBike, έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022. Για να το αποκτήσουμε, δεν έχουμε παρά να προσθέσουμε τον κωδικό FREENOWeBike και να απολαύσουμε τη διαδρομή.

Η FREE NOW ενισχύει τον στόλο της με ποδήλατα, μετά από σύμπραξη με τη RideMovi Facebook Twitter

Ήδη, τα ηλεκτρικά ποδήλατα μπορεί να τα βρει κανείς μέσα από το χάρτη της εφαρμογής στο Κέντρο της Αθήνας και τις γύρω περιοχές (Καλλιθέα, Π.Φάληρο, Ψυχικό, Χαλάνδρι) καθώς και αντίστοιχα στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Συνολικά, περισσότερα από 1.000 ποδήλατα της RideMovi θα είναι σταδιακά διαθέσιμα σε ολοένα και περισσότερες περιοχές μέσα από την εφαρμογή της FREE NOW.

Η FREE NOW ενισχύει τον στόλο της με ποδήλατα, μετά από σύμπραξη με τη RideMovi Facebook Twitter

Μιλώντας για τη συνεργασία και την προσθήκη ηλεκτρικών ποδηλάτων στη εφαρμογή, η Άσπα Τοπαλίδου, General Manager της FREE NOW στην Ελλάδα υπογράμμισε την αφοσίωση της FREE NOW στις βιώσιμες μετακινήσεις και την πρόθεση της πλατφόρμας να διευρύνει τη γκάμα των Μέσων που προσφέρει και στη ελληνική αγορά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι, γιατί πια, εκτός από υπηρεσίες ταξί, θα μπορεί κανείς να κάνει κράτηση για τη χρήση ηλεκτρικών ποδηλάτων μέσα από τη FREE NOW εφαρμογή. Συνολικά, από τις αρχές Ιανουαρίου έχουμε ενσωματώσει περισσότερα από 20.000 eBikes στο στόλο μας σε όλη την Ευρώπη, ανταποκρινόμενοι στη ραγδαία αύξηση της ζήτησης για τη χρήση τους. Δε σταματάμε όμως εδώ. Ως η πλατφόρμα μετακίνησης με τη μεγαλύτερη γκάμα επιλογών για τους χρήστες μας, έχουμε ήδη ενσωματώσει περισσότερα από 180.000 οχήματα Μικροκινητικότητας, καθιστώντας τη FREE NOW το Super App Μετακίνησης στην Ευρώπη, με μεγάλη ευκολία από την κράτηση έως την πληρωμή».

Η FREE NOW ενισχύει τον στόλο της με ποδήλατα, μετά από σύμπραξη με τη RideMovi Facebook Twitter
Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ επιστρέφει για τέταρτη χρονιά

Good Living / Το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ επιστρέφει για τέταρτη χρονιά

ΔΕΗ και Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) ταξιδεύουν σε είκοσι πόλεις στην Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία σε μαθητές να γνωρίσουν το 3x3, το ολυμπιακό άθλημα που ξεκίνησε από τις γειτονιές του κόσμου.
THE LIFO TEAM
dfgh

Good Living / Το OPEN HOUSE Athens επιστρέφει: Μια μοναδική εμπειρία εξερεύνησης της αρχιτεκτονικής της Αθήνας

Δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι – ιστορικά και σύγχρονα κτίρια, κατοικίες, γραφεία, ξενοδοχεία και πολιτιστικές εγκαταστάσεις – ανοίγουν τις πόρτες τους, προσφέροντας δωρεάν ξεναγήσεις.
THE LIFO TEAM
The Ellinikon: Ένα έργο που αναπτύσσεται με σεβασμό και αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία

Good Living / The Ellinikon: Ένα έργο που αναπτύσσεται με σεβασμό και αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία

Δίνοντας φωνή στους κατοίκους των γειτονικών Δήμων μέσα από δύο έρευνες, η LAMDA μετρά μια σειρά από πρωτοβουλίες για το περιβάλλον, τον περιορισμό οχλήσεων και τη συμπερίληψη.
THE LIFO TEAM
«Τα social media δεν δημιουργούν τον ναρκισσισμό, τον εκμεταλλεύονται»

Good Living / «Τα social media δεν δημιουργούν τον ναρκισσισμό, τον εκμεταλλεύονται»

Ο Στέλιος Στυλιανίδης, Ιδρυτής της ΕΠΑΨΥ και Ομότιμος Καθηγητής Κοινωνικής Ψυχιατρικής, μιλά για τη βία των ανηλίκων, τις συνθήκες εκδήλωσής της αλλά και τη σημασία της κατανόησής της, με αφορμή το πρόγραμμα “It’s up to You(th)”.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Εφηβική βία: Το να μιλάς σημαίνει να μη μένεις μόνος με αυτό που σε βαραίνει

Good Living / Εφηβική βία: Το να μιλάς σημαίνει να μη μένεις μόνος με αυτό που σε βαραίνει

Με αφορμή το πρόγραμμα “It’s Up to You(th)", η Ψυχολόγος, MSc, PhD (c) Βικτώρια Κατσιαμάκη εξηγεί τη σημασία του να κερδίζεις την εμπιστοσύνη των εφήβων και γιατί το να συνειδητοποιείς ότι «κάτι δεν πάει καλά» είναι ήδη ένα σπουδαίο πρώτο βήμα.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Από το προαύλιο στον διαδικτυακό εκφοβισμό, χρειάζεται να «ακούσουμε» τη βία των ανηλίκων

Good Living / Από το προαύλιο στον διαδικτυακό εκφοβισμό, χρειάζεται να «ακούσουμε» τη βία των ανηλίκων

Με το πρόγραμμα «It’s Up to You(th)» η ΕΠΑΨΥ προσφέρει υποστήριξη σε εφήβους και τις οικογένειές τους ώστε να αντιμετωπίσουν περιστατικά βίας και νεανικής παραβατικότητας.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Οι μαθητές και οι μαθήτριες που αξιοποιούν την τεχνολογία ως εργαλείο φροντίδας

Good Living / Οι μαθητές και οι μαθήτριες που αξιοποιούν την τεχνολογία ως εργαλείο φροντίδας

Οι τρεις ομάδες που ξεχώρισαν στον 9ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Generation Next του Ιδρύματος Vodafone, με κεντρική θεματική «Η τεχνολογία ως σύμμαχος: Η ψηφιακή ευημερία μέσα από τη χρήση της τεχνολογίας».
THE LIFO TEAM