H Σμαράγδα Καρύδη θα ήθελε να έχει υποδυθεί την Gloria στην ομώνυμη ταινία του Κασαβέτη

H Σμαράγδα Καρύδη θα ήθελε να έχει υποδυθεί την Gloria στην ομώνυμη ταινία του Κασαβέτη Facebook Twitter
Φωτο: Γιώργος Καπλανίδης
0

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι μια από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς που έχουμε στη χώρα μας και ξεχωρίζει τόσο για το ταλέντο της όσο και για την προσωπικότητά της.

Είτε μιλάμε για τον ρόλο της στο «Παρά Πέντε» είτε για την ερμηνεία της στο «Από έρωτα», δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει η ηθοποιός, η οποία μας έχει χαρίσει μερικές από τις πιο όμορφες κωμικές και δραματικές στιγμές μέσα από τις δουλειές της.

Η αγαπημένη ηθοποιός θα είναι καλεσμένη του Κωνσταντίνου Ρήγου στη θεματική Magic Box στο Utopia @ Golden Hall για να μας μιλήσει για όσα έχει ζήσει στο σανίδι και τη μικρή οθόνη, την καθημερινότητά της και φυσικά να μοιραστεί αστείες ιστορίες που δεν χορταίνουμε να ακούμε από αυτή. Λίγο πριν βρεθεί στο concept showroom, της θέσαμε μερικές ερωτήσεις για να μας δώσει τον τόνο για όλα τα ενδιαφέροντα θέματα που θα συζητήσει την Τετάρτη 25/9 στις 14:00, στον χώρο του Utopia @ Golden Hall, όπου φυσικά μπορείτε ελεύθερα να παραβρεθείτε κι εσείς για να παρακολουθήσετε live το magic talk.

— Σμαράγδα, πού αφιερώνεις αυτή την περίοδο τον περισσότερο χρόνο σου;

Στον «Γάμο του Κουτρούλη».

— Τι θεωρείς «μαγικό» στη ζωή σου και διαφυλάσσεις με πάθος ώστε να μην αλλάξει ποτέ;

Τους φίλους μου.

— Θέλουμε να θυμηθείς μαζί μας την πιο έντονη εμπειρία που έχεις ζήσει με τον Κωνσταντίνο Ρήγο.

Το show που κάναμε στη Σύρο με την Έλενα Σκουλά σ' εκείνο το πάρτι...

— Αν κατά έναν μαγικό τρόπο γινόταν να πρωταγωνιστήσεις σε μια μεγάλη ταινία του παγκόσμιου σινεμά, παλιά ή νεότερη, ποιον ρόλο από ποια ταινία θα ήθελες να παίξεις;

Το ρόλο της Τζίνα Ρόουλαντς στο Gloria του Κασαβέτη.

— Θέλουμε να μας πεις ποια συμβουλή δίνεις πιο συχνά στους φίλους σου όταν έρχονται σε σένα για να σου ζητήσουν τη στήριξή σου.

Να μην παίρνουν τα πράγματα στα σοβαρά. Ούτε και τον εαυτό τους.

— Social media: Πες μας τι σου αρέσει και τι σε εκνευρίζει σε αυτά.

Με εκνευρίζει ο πολύς χρόνος που χάνουμε σε αυτά και μου αρέσει η φωνή που μπορεί να έχει ο καθένας πια προς το κοινό χωρίς διαμεσολάβηση δημοσιογράφων ή εταιρειών.

— Ποια στιγμή της ζωής του σκέφτεσαι ξανά και ξανά όταν σου ζητούν να ανακαλέσεις μια ευχάριστη ανάμνηση;

Τα παιδικά μου καλοκαίρια στο Ξυλόκαστρο.

Info

Δείτε περισσότερα σχετικά με το Utopia @ Golden Hall του Kωνσταντίνου Ρήγου στο Goldenutopia.gr

Good Living
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τα social media δεν δημιουργούν τον ναρκισσισμό, τον εκμεταλλεύονται»

Good Living / «Τα social media δεν δημιουργούν τον ναρκισσισμό, τον εκμεταλλεύονται»

Ο Στέλιος Στυλιανίδης, Ιδρυτής της ΕΠΑΨΥ και Ομότιμος Καθηγητής Κοινωνικής Ψυχιατρικής, μιλά για τη βία των ανηλίκων, τις συνθήκες εκδήλωσής της αλλά και τη σημασία της κατανόησής της, με αφορμή το πρόγραμμα “It’s up to You(th)”.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Εφηβική βία: Το να μιλάς σημαίνει να μη μένεις μόνος με αυτό που σε βαραίνει

Good Living / Εφηβική βία: Το να μιλάς σημαίνει να μη μένεις μόνος με αυτό που σε βαραίνει

Με αφορμή το πρόγραμμα “It’s Up to You(th)", η Ψυχολόγος, MSc, PhD (c) Βικτώρια Κατσιαμάκη εξηγεί τη σημασία του να κερδίζεις την εμπιστοσύνη των εφήβων και γιατί το να συνειδητοποιείς ότι «κάτι δεν πάει καλά» είναι ήδη ένα σπουδαίο πρώτο βήμα.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Από το προαύλιο στον διαδικτυακό εκφοβισμό, χρειάζεται να «ακούσουμε» τη βία των ανηλίκων

Good Living / Από το προαύλιο στον διαδικτυακό εκφοβισμό, χρειάζεται να «ακούσουμε» τη βία των ανηλίκων

Με το πρόγραμμα «It’s Up to You(th)» η ΕΠΑΨΥ προσφέρει υποστήριξη σε εφήβους και τις οικογένειές τους ώστε να αντιμετωπίσουν περιστατικά βίας και νεανικής παραβατικότητας.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Οι μαθητές και οι μαθήτριες που αξιοποιούν την τεχνολογία ως εργαλείο φροντίδας

Good Living / Οι μαθητές και οι μαθήτριες που αξιοποιούν την τεχνολογία ως εργαλείο φροντίδας

Οι τρεις ομάδες που ξεχώρισαν στον 9ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Generation Next του Ιδρύματος Vodafone, με κεντρική θεματική «Η τεχνολογία ως σύμμαχος: Η ψηφιακή ευημερία μέσα από τη χρήση της τεχνολογίας».
THE LIFO TEAM
Έρευνα: Γιατί οι σημερινοί χρήστες προϊόντων καπνού και νικοτίνης στρέφονται σε εναλλακτικά προϊόντα;

Good Living / Έρευνα: Γιατί οι σημερινοί χρήστες προϊόντων καπνού και νικοτίνης στρέφονται σε εναλλακτικά προϊόντα;

Δεν εγκαταλείπουν απαραίτητα τη νικοτίνη, αλλά επανεξετάζουν τον τρόπο κατανάλωσής της, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως η υγεία, η κοινωνική αποδοχή, αλλά και η εικόνα.
THE LIFO TEAM