Γίνετε «Πρωταθλητές στην Ανακύκλωση» και κερδίστε ένα smartphone

Γίνετε «Πρωταθλητές στην Ανακύκλωση» και κερδίστε ένα smartphone

ADVERTORIAL

Αυτή την εβδομάδα, ποιος απαντά σωστά στην ερώτηση της εβδομάδας; Ο Recycling Champion της Tetra Pak® ή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος; Ψηφίστε σωστά και κερδίστε.

 

Στο 1ο challenge του Facebook διαγωνισμού «Πρωταθλητές στην Ανακύκλωση» o Recycling Champion μας είπε την αλήθεια, ενώ η Madame Ginger προσπάθησε να μας μπερδέψει σχετικά με τα πλεονεκτήματα των χάρτινων συσκευασιών της Tetra Pak®.

 

Ο Recycling Champion της Tetra Pak μας εξήγησε για ποιους λόγους οι χάρτινες συσκευασίες Tetra Pak για τα αγαπημένα μας ροφήματα, είναι μια σωστή και βιώσιμη επιλογή για το περιβάλλον:

 

Όλες οι χάρτινες συσκευασίες Tetra Pak είναι ανακυκλώσιμες και ανακυκλώνοντας τες, τους δίνουμε την ευκαιρία να αποκτήσουν μια νέα ζωή. Κατασκευάζονται κυρίως από χαρτί, πάνω από 70%, το οποίο προέρχεται από δάση, με την πιστοποίηση αειφόρου ανάπτυξης Forest Stewardship Council®, και από άλλες ελεγχόμενες πηγές, καθώς και από πολυμερή (κυρίως πολυαιθυλένιο) και αλουμίνιο. Εκτός από χαρτί, στις συσκευασίες χρησιμοποιούνται λεπτά στρώματα πλαστικού προκειμένου να προστατεύουν το περιερχόμενο τους, ενώ σε ολοένα και περισσότερες συσκευασίες αξιοποιείται πλαστικό προερχόμενο από φυτικές πηγές, πλήρως ελεγχόμενες και βιώσιμες.

 

Γίνε «Πρωταθλητής στην Ανακύκλωση» και κέρδισε ένα smartphone!

 

Ένας τυχερός από όσους ψήφισαν τον Recycling Champion κέρδισε ένα smartphone Xiaomi Redmi Note 9T.  Αυτή την εβδομάδα, ο Recycling Champion συναντιέται με τον αγαπημένο Δημήτρη Ουγγαρέζο, και ο καθένας θα δώσει τη δική του απάντηση για τον πιο σωστό τρόπο ανακύκλωσης των χάρτινων συσκευασιών Tetra Pak® - ψηφίστε σωστά για να είστε ο/η επόμενος/η νικητής/α.

 

Πρόκειται για το δεύτερο από τα τρία challenges γνώσεων που θα δούμε συνολικά στη σελίδα της Tetra Pak® στο Facebook, όπου όλοι μπορούν να λάβουν μέρος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακούσετε προσεκτικά τις απαντήσεις που δίνουν ο Δημήτρης κι ο Recycling Champion της Tetra Pak και να ψηφίσετε ποιος απάντησε σωστά, να ψηφίσετε με like ή «καρδιά», και να μπείτε στην κλήρωση για να διεκδικήσετε το smartphone της εβδομάδας.

 

 

Στόχος της Tetra Pak® είναι να μας βοηθήσει να κάνουμε μια σωστή και βιώσιμη επιλογή για το περιβάλλον, επιλέγοντας χάρτινες συσκευασίες που ανακυκλώνονται στους μπλε κάδους και μετά από την επεξεργασία τους, μπορούν να αξιοποιηθούν για κάτι καινούργιο.

 

 

Μπείτε στη σελίδα της Tetra Pak στο facebook για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό και να γίνετε οι επόμενος Πρωταθλητές στην Ανακύκλωση.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ