G App: Φέτος το καλοκαίρι κερδίζουμε δώρα τεχνολογίας πιο εύκολα από ποτέ

G App: Φέτος το καλοκαίρι κερδίζουμε δώρα τεχνολογίας πιο εύκολα από ποτέ

Καθώς το G App κλείνει φέτος 1 χρόνο λειτουργίας, μας δίνει την ευκαιρία να κερδίσουμε δώρα συνολικής αξίας 100.000€.

ADVERTORIAL


Τα διάφορα apps είναι βασικά εργαλεία της καθημερινότητάς μας - πλέον, είμαστε συνηθισμένοι στο να τα χρησιμοποιούμε κατά τη διάρκεια της μέρας μας, είτε για πρακτικούς λόγους, είτε για διασκέδαση, είτε για οποιαδήποτε δραστηριότητα.

 

Ωστόσο, ανάμεσα σε όλες αυτές τις εφαρμογές, υπάρχει μια που δεν βρίσκεται μόνο σε περίοπτη θέση στο κεντρικό μενού του smartphone μας, αλλά είναι και η μοναδική που μας επιβραβεύει συνεχώς. Ο λόγος για το G App του ΓΕΡΜΑΝΟΥ, που έχει καταφέρει να κερδίσει τους απανταχού fans της τεχνολογίας σε όλη την Ελλάδα - γι' αυτό άλλωστε μετράει και πάνω από 125.000 downloads, όπως και χιλιάδες χρήστες.

 

G App: Φέτος το καλοκαίρι κερδίζουμε δώρα τεχνολογίας πιο εύκολα από ποτέ

 

Κατεβάζοντας το G App στο smartphone σας (είναι διαθέσιμο και για tablet, σε Google Play, App Store και App Gallery), το πρώτο που παρατηρήσαμε ήταν το πόσο εύκολη και γρήγορη είναι η διαδικασία. Μέσα σε μερικά λεπτά, το εύχρηστο μενού ήταν μπροστά μας, έτοιμο να μας χαρίσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία τεχνολογίας. Το G App μας επιβραβεύει συνεχώς για τις αγορές μας στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ - όπως και για τις online αγορές μας στο e-shop www.germanos.gr - με εκπτωτικά κουπόνια για αγορές, διαγωνισμούς με δώρα τεχνολογίας και μοναδικές εμπειρίες, ενώ παράλληλα μαθαίνουμε όλα όσα θέλουμε να γνωρίζουμε για κάθε τι καινούριο στον ψηφιακό κόσμο.

 

G App: Φέτος το καλοκαίρι κερδίζουμε δώρα τεχνολογίας πιο εύκολα από ποτέ

 

Κάτι που ανακαλύψαμε όμως μπαίνοντας στο G App αυτή τη φορά, είναι ένας μεγάλος διαγωνισμός - γεγονός το οποίο σίγουρα δεν θα άφηνε κανέναν αδιάφορο. Καθώς το G App κλείνει φέτος 1 χρόνο λειτουργίας, μας δίνει την ευκαιρία να κερδίσουμε δώρα συνολικής αξίας 100.000€, με τον πιο εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο.

 

Έτσι, μέχρι και τις 23 Ιουλίου, 365 νικητές κερδίζουν δώρα τεχνολογίας και εκπτωτικά κουπόνια ΓΕΡΜΑΝΟΣ για τις επόμενες αγορές τους. Με κάθε αγορά στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο germanos.gr, λοιπόν, κερδίζουμε μία συμμετοχή στο instant win παιχνίδι (με δώρα όπως iPhone 12 5G, Playstation 5, HUAWEI Tab MatePad T10, Samsung Galaxy A32, ΧΙΑΟΜΙ Mi Watch, DJI Ryze Drone, κ.ά.), βλέπουμε αμέσως τι κερδίσαμε και ταυτόχρονα μπαίνουμε άμεσα στην μεγάλη κλήρωση του διαγωνισμού, όπου 5 τυχεροί κερδίζουν από 5.000€ για προϊόντα τεχνολογίας από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Και τι καλύτερο από δώρα τεχνολογίας λίγο πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές; 

 

G App: Φέτος το καλοκαίρι κερδίζουμε δώρα τεχνολογίας πιο εύκολα από ποτέ

 

Όσο για τα υπόλοιπα δώρα του G App, στην κεντρική σελίδα της εφαρμογής βρίσκουμε όλους τους διαγωνισμούς που ανανεώνονται συνεχώς, αλλά και όλα τα νέα για κυκλοφορίες, προσφορές και εκπτώσεις. Μάλιστα, από την εγγραφή ήδη είχαμε μαζέψει 200 πόντους -και με κάθε εβδομαδιαίο login κερδίζουμε +50 περισσότερους, ενώ αν συνδεθούμε και κάνουμε αγορές και είναι Τρίτη, παίρνουμε τους διπλάσιους. Σε συνδυασμό με τους πόντους που συγκεντρώνουμε από κάθε νέα αγορά μας στον ΓΕΡΜΑΝΟ, μπορούμε να τους εξαργυρώσουμε σε κουπόνια έκπτωσης (5€, 10€, 20€, 50€), για τις επόμενες αγορές μας.


Και στην περίπτωση που θέλετε ακόμα περισσότερα δώρα, για κάθε φίλο σας που του προτείνετε να κατεβάσει το app μαζεύετε κι άλλους πόντους για ακόμα περισσότερες αγορές. Αυτό θα πει «στην καρδιά της τεχνολογίας».

 

G App: Φέτος το καλοκαίρι κερδίζουμε δώρα τεχνολογίας πιο εύκολα από ποτέ

 

Επιπλέον, μπορούμε ανά πάσα στιγμή να παρακολουθήσουμε από το προφίλ μας όλες τις συναλλαγές που έχουμε πραγματοποιήσει στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή στο www.germanos.gr.

 

Κάπως έτσι, το G App όχι μόνο μας κρατά ενημερωμένους για οτιδήποτε έχει να κάνει με τον κόσμο της τεχνολογίας, αλλά μας επιβραβεύει συνεχώς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φέτος το καλοκαίρι, λοιπόν, κατεβάζουμε και κάνουμε log in στο G App, παίρνουμε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, κερδίζουμε δώρα τεχνολογίας και μπαίνουμε στην μεγάλη κλήρωση για το δώρο που θα μας «εξοπλίσει» 5 νικητές κατάλληλα με προϊόντα τεχνολογίας αξίας 5.000€ έκαστος για τις καλοκαιρινές διακοπές - και όχι μόνο. 

 

Μάθετε περισσότερα στο www.germanos.gr.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ