Πληρωμή με Mastercard® και το κινητό ή το smartwatch (και) στο πρατήριο καυσίμων. Γιατί συμφέρει

Το φετινό καλοκαίρι πληρώνουμε με Mastercard® από το κινητό ή το smartwatch

Συγκεκριμένα, όσοι κάτοχοι καρτών Mastercard πραγματοποιήσουν τρεις συναλλαγές των 20€ και άνω για ένα μήνα, από 25 Ιουνίου έως και 25 Ιουλίου, σε πρατήρια καυσίμων σε όλη την Ελλάδα, κερδίζουν 10€.

ADVERTORIAL

Τώρα το καλοκαίρι, τόσο στην καθημερινότητά μας, όσο και στις διακοπές, οι επισκέψεις σε ένα πρατήριο βενζίνης είναι κάτι τακτικό για τους περισσότερους από εμάς, ασχέτως με το πόσα χρήματα δαπανούμε κάθε φορά. Οι περισσότεροι πληρώνουμε με μετρητά ή με κάρτες κατά βάση, οπότε πάντοτε υπάρχει μία ανησυχία για το αν έχουμε μαζί μας το πορτοφόλι μας, τις κάρτες μας κ.ο.κ. Μήπως υπάρχει καλύτερος τρόπος συναλλαγών, χωρίς άγχος, χωρίς ανησυχία και με ασφάλεια;

 

Ε, λοιπόν ναι. Η Mastercard μάς βάζει στο μέλλον των συναλλαγών μέσα από τις ψηφιακές πληρωμές. Μάλιστα, για να μας εισαγάγει στην ευκολία της συγκεκριμένης μεθόδου πληρωμών, φέτος το καλοκαίρι, η Mastercard μάς δίνει ένα ακόμη κίνητρο. Συγκεκριμένα, όσοι κάτοχοι καρτών Mastercard πραγματοποιήσουν τρεις συναλλαγές των 20€ και άνω για ένα μήνα, από 25 Ιουνίου έως και 25 Ιουλίου, σε πρατήρια καυσίμων σε όλη την Ελλάδα, κερδίζουν 10€.

 

Χωρίς να μπούμε σε τεχνικές λεπτομέρειες, αρκεί να πούμε ότι χάρη στη Mastercard μπορείτε πλέον να πληρώνετε τις καθημερινές σας επισκέψεις στα πρατήρια καυσίμων (και όχι μόνο) με το smartphone ή το smartwatch, αρκεί να υποστηρίζει την τεχνολογία NFC (Near Field Communication).

 

Εκτός από τη συσκευή θα χρειαστείτε φυσικά και μία κάρτα Mastercard από μια τράπεζα που να υποστηρίζει κάποια από τις πολλές πλατφόρμες ηλεκτρονικών ανέπαφων πληρωμών που υπάρχουν στην Ελλάδα, όπως τα Google Pay και Apple Pay ή «ψηφιακό πορτοφόλι» (το app δηλαδή) της ίδιας της τράπεζας. Η Mastercard έχει φροντίσει και υποστηρίζει όλες αυτές τις πλατφόρμες.

 

Πληρωμή με Mastercard® και το κινητό ή το smartwatch (και) στο πρατήριο καυσίμων. Γιατί συμφέρει

 

Τι σημαίνει «ψηφιακό πορτοφόλι»;

Το λεγόμενο «ψηφιακό πορτοφόλι» είναι ένα app στο οποίο αποθηκεύονται με ασφάλεια τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Το app αυτό μπορεί να βρίσκεται σε ένα smartphone, smartwatch ή activity tracker. Η πληρωμή είναι ακριβώς ίδια διαδικασία με μια ανέπαφη κάρτα, μόνο που αντί να πλησιάζετε την κάρτα στο POS, πλησιάζετε την έξυπνη συσκευή.

 

Αφού έχετε ενεργοποιήσει μια μέθοδο πληρωμών στην έξυπνη συσκευή σας και έχετε ενσωματώσει τα στοιχεία της Mastercard σας, δεν χρειάζεστε κανονικά πορτοφόλια. Τώρα έχετε ένα «έξυπνο πορτοφόλι» και μάλιστα ένα πορτοφόλι που δεν θα το ξεχάσετε ποτέ. Αναρωτηθείτε, πόσες φορές έχετε ξεχάσει να πάρετε το κανονικό πορτοφόλι μαζί σας; Και πόσες φορές το κινητό σας; Είναι λοιπόν προφανές ότι το «ψηφιακό πορτοφόλι» είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να κάνετε τις καθημερινές πληρωμές σας.

 

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, που συνήθως θέλουμε να κουβαλάμε όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα μαζί μας, η συγκεκριμένη μέθοδος είναι ό,τι πιο βολικό υπάρχει. Και επιπλέον, υποστηρίζει πολλαπλές κάρτες.

 

Σκεφτείτε να είστε στην παραλία και να πεταχτείτε για να βάλετε βενζίνη στο αυτοκίνητο ή τη μηχανή σας. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν πρόκειται να ψάξετε για το πορτοφόλι σας – μπορεί να μην το έχετε καν μαζί σας - αλλά για το κινητό σας. Και μάλιστα ακόμα και το κινητό να μην πάρετε μαζί σας, το smartwatch που δεν βγαίνει ποτέ από το χέρι σας θα το πάρετε.

 

Με τη βοήθεια της Mastercard, λοιπόν απολαμβάνουμε όλοι το αύριο των πληρωμών, σήμερα, κάνοντας τη ζωή μας ακόμα πιο εύκολη.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ