Ο απόλυτος ταξιδιωτικός οδηγός για την μακρινή πόλη του Milwaukee

Ένας ολοκληρωμένος ταξιδιωτικός οδηγός για το Milwaukee

Το GiANT Heart διοργανώνει διαγωνισμό με έπαθλο το ταξίδι στην μακρινή πόλη των ΗΠΑ - δεν έχουμε παρά να ακολουθήσουμε 2 απλά βήματα για να πάρουμε μέρος.

ADVERTORIAL

 

Μπορεί να μην είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πόλεις των ΗΠΑ, είμαστε όμως σίγουροι, ότι όταν ακούς Milwaukee, σου έρχεται κατευθείαν στο μυαλό η πασίγνωστη ομάδα μπάσκετ του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Milwaukee Bucks.

 

Που ακριβώς βρίσκεται λοιπόν το Milwaukee και γιατί τελικά θα άξιζε μια επίσκεψη σε αυτό; Το Milwaukee είναι η μεγαλύτερη πόλη της πολιτεία Wisconsin, η οποία ανήκει στις κεντροδυτικές πολιτείες και συνοδεύει με το Illinois, την Iowa και την Minnesota. Πολύ περισσότερο, σαν πόλη το Milwaukee έχει μια πολύ μεγάλη κοινότητα με ρίζες από την Γερμανία, εξ ου και η σύνδεση της πόλης με την ζυθοποιία.

 

Στο Milwaukee συναντάει κανείς μεταξύ άλλων, το μοναδικό μουσείο στον κόσμο Harley – Davidson, το οποίο απευθύνεται ομολογουμένως στους λάτρεις της μοτοσυκλέτας, αλλά και μη. Για τους λάτρεις των τεχνών και πιο κλασικούς, το μουσείο τέχνης Milwaukee Art Museum, που σχεδιάστηκε από τον Ισπανό αρχιτέκτονα Santiago Calatrava και φιλοξενεί περισσότερα από 30.000 έργα τέχνης, κλέβει σίγουρα τις εντυπώσεις με την πρώτη κιόλας ματιά.

 

Ο απόλυτος ταξιδιωτικός οδηγός για την μακρινή πόλη του Milwaukee

 

Επίσης κάτι για το οποίο φημίζεται το μακρινό Milwaukee, είναι το ετήσιο φεστιβάλ μουσικής Summerfest. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ μουσικής του πλανήτη, το οποίο συγκεντρώνει μέχρι και 1.000.000 θεατές και μουσικούς καλλιτέχνες όπως η Billie Ellish, η Jennifer Lopez κ.ά.

 

Παρόλα αυτά, είναι γεγονός ότι η πόλη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τους Milwaukee Bucks. Οι περίφημοι Milwaukee Bucks, ιδρύθηκαν το 1968 και αγωνίζονται έως σήμερα στο γήπεδο Fiserv Forum, χωρητικότητας 17.341 ατόμων. Οι Bucks έχουν κερδίσει δυο πρωταθλήματα το 1971 και 2021, 3 τίτλους περιφέρειας καθώς και 17 τίτλους κατηγορίας. Ωστόσο, αξίζει να πούμε ότι το Milwaukee διαθέτει τις εξίσου επιτυχημένες ομάδες Milwaukee Brewers και Milwaukee Admirals, αντίστοιχα στο baseball και ice hockey.

 

Εάν λοιπόν μέχρι τώρα δεν σε έχουμε πείσει να οργανώσεις ένα ταξίδι στο Milwaukee, ο αγαπημένος Youtuber Αιμίλιος, μέσα από το Vlog στο κανάλι του, θα σε πείσει γιατί αξίζει να το επισκεφτείς. Συγκεκριμένα, μόλις 6 μήνες πριν, ο Αιμίλιος και 10 τυχεροί νικητές, ταξίδεψαν στην μακρινή πόλη των ΗΠΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “The GiANT Heart” της Novibet, για να παρακολουθήσουν από κοντά έναν αγώνα NBA των Milwaukee Bucks. Οι τυχεροί νικητές και οι συνοδοί τους, ξεναγήθηκαν στην πόλη του Milwaukee, είδαν ζωντανά τους Milwaukee Bucks και βίωσαν μια μοναδική εμπειρία μέσα από το GiANT Heart.

 

Ο απόλυτος ταξιδιωτικός οδηγός για την μακρινή πόλη του Milwaukee

 

Αυτές τις ημέρες λοιπόν, έχουμε όλοι την δυνατότητα να διεκδικήσουμε ένα ταξίδι στο Milwaukee και να παρακολουθήσουμε live τους Milwaukee Bucks, καθώς το GiANT Heart διοργανώνει για 2η φορά διαγωνισμό, με μεγάλο έπαθλο το ταξίδι στην μακρινή πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

Ο διαγωνισμός τρέχει στο Instagram Account του GiANT Heart και για να λάβεις μέρος αρκεί μόνο να ακολουθήσεις τα 2 βήματα που θα βρεις στην περιγραφή του post. Ο διαγωνισμός λήγει στις 10.11.22 και στις 11.11.22 θα ανακοινωθεί ο (1) τυχερός νικητής που θα κερδίσει το ταξίδι, μαζί με τον συνοδό της επιλογής του.

 

Το post του Διαγωνισμού εδώ.

 

Ο απόλυτος ταξιδιωτικός οδηγός για την μακρινή πόλη του Milwaukee

 

Βασικές προϋποθέσεις συμμετοχής:

*Να είσαι άνω των 21 ετών

*Διαβατήριο σε ισχύ

 

Website: https://www.giantheart.gr/

Instagram: https://www.instagram.com/giantheart.gr/

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ