Έχουμε την τέλεια αφορμή για να βρεθείς για μπύρες με την παρέα

Έχουμε την τέλεια αφορμή για να βρεθείς για μπύρες με την παρέα

Λίγα είναι εκείνα τα πράγματα και οι καταστάσεις που παραμένουν αναλλοίωτα με το πέρας του χρόνου, με το σημαντικότερο αυτών να είναι η αληθινή φιλία!

Μέσα σε 20 χρόνια πολλά αλλάζουν. Τα χαμόγελα, η χαρά, η στεναχώρια αφήνουν τα σημάδια τους και μας ωριμάζουν. Η τεχνολογία προχωρά, η μόδα κάνει... κύκλους, τίποτα δεν θυμίζει τις παλιές εποχές με το πέρασμα του χρόνου.

 

Λίγα είναι εκείνα τα πράγματα και οι καταστάσεις που παραμένουν αναλλοίωτα με το πέρας του χρόνου, με το σημαντικότερο αυτών να είναι η αληθινή φιλία! Η αληθινή φιλία, κόντρα στον χρόνο που περνάει, παραμένει ίδια και απαράλλαχτη και μας ξανακάνει παιδιά. Φέρνει στο νου μας εικόνες... από παλιά και μας υπενθυμίζει ότι ακόμη κι αν αλλάξει η εμφάνιση, η καρδιά μένει πάντα ίδια!

 

Χρειάζεσαι έναν ακόμα λόγο για να βρεις την παρέα σου για μια μπύρα; Άσε το νέο τηλεοπτικό της FIX Hellas να ποτίσει στην ψυχή σου αναμνήσεις 20 ετών, αναβιώνοντας μία από τις διασημότερες και πιο αληθινές φιλίες που έχουμε δει να διαδραματίζεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες αλλά και στην αληθινή ζωή: αυτή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και του Άλκι Κούρκουλου.

 

 

 

Στη νέα ταινία της FIX Hellas, o "Τσίου" και ο "Ψηλός" της εμβληματικής σειράς των '90s "Λόγω Τιμής" ξανασυναντιούνται είκοσι χρόνια μετά για να γιορτάσουν τις πραγματικές ανθρώπινες σχέσεις, εκείνες που δεν φθείρονται παρά ωριμάζουν και γίνονται όλο και καλύτερες. Στο διάρκειας μόλις 50 δευτερολέπτων βίντεο, η χημεία και το δέσιμό τους είναι εμφανή αφού η φιλία τους μετράει 20+ χρόνια, έχει αντέξει και έχει δυναμώσει, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι οι δυνατές φιλίες είναι FIX.

 

Έχουμε την τέλεια αφορμή για να βρεθείς για μπύρες με την παρέα


Κάποιες αξίες δεν αλλάζουν ποτέ και μετά από περισσότερα από 130 χρόνια εμπειρίας και παρουσίας στα τραπέζια κάθε ελληνικού σπιτιού, η FIX Hellas είναι μία από αυτές. Γι' αυτό, απόψε κιόλας, με αφορμή το νοσταλγικό βίντεο της βγες με την παρέα σου, τσουγκρίστε τα ποτήρια σας και θυμηθείτε τα παλιά!

 

Έχουμε την τέλεια αφορμή για να βρεθείς για μπύρες με την παρέα
Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ