«Δρόμος και ασφάλεια πηγαίνουν πακέτο»: Εκδήλωση Οδικής Ασφάλειας με τον Ιαβέρη από το «Brothers in Law»

«Δρόμος και ασφάλεια πηγαίνουν πακέτο» Facebook Twitter
0

Μία ξεχωριστή εκδήλωση για την οδική ασφάλεια με τίτλο «Δρόμος και ασφάλεια πηγαίνουν πακέτο» διοργανώνει την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου (18:00-20:00) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης το «Brothers in Law» με καλεσμένο τον ειδικό οδηγικής συμπεριφοράς Τάσο Μαρκουΐζο, κατά κόσμον Ιαβέρη.

Η γνωστή αλυσίδα burger, που μετράει ήδη τέσσερα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, ξεχωρίζει από το 2013 για το κοινωνικό της αποτύπωμα στην πόλη, στηρίζοντας και δημιουργώντας συνεχώς δράσεις που ταιριάζουν με την ξεχωριστή φιλοσοφία της.  

Ο Τάσος Μαρκουΐζος (Ιαβέρης) αποτελεί τον πιο γνωστό αναλυτή της οδηγικής συμπεριφοράς των Ελλήνων οδηγών, επισημαίνοντας σε κάθε του ομιλία και συνέντευξη τα λάθη που συντηρούν εδώ και δεκαετίες τον «εμφύλιο πόλεμο» της ελληνικής ασφάλτου.

«Δρόμος και ασφάλεια πηγαίνουν πακέτο» Facebook Twitter

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδειχτεί το σημαντικό πρόβλημα της εγχώριας οδικής ασφάλειας, να επισημανθούν τα συνηθέστερα φονικά λάθη της ασφάλτου και να μπουν οι ουσιαστικές βάσεις για καλύτερες συνθήκες στους δρόμους και ελαχιστοποίηση των ατυχημάτων. Συνθήκες που θα είναι πραγματικά ασφαλείς για τους διανομείς φαγητού.

«Η ασφάλεια των εργαζομένων μας και όλων των εργαζόμενων στον κλάδο μας αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητά μας, όπως και η μετάδοση των σωστών μηνυμάτων οδηγικής συμπεριφοράς στους οδηγούς και ειδικότερα στους νεότερους», αναφέρει η ομάδα του Brothers in Law.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και απευθύνεται σε όλους όσους κυκλοφορούν με όχημα, από αυτοκίνητο και μηχανή μέχρι ποδήλατο και πατίνι, με ιδιαίτερη έμφαση σε επαγγελματίες οδηγούς, διανομείς, νέους οδηγούς, και εμπορικούς αντιπροσώπους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να κλείσουν δωρεάν τη δική τους θέση καθημερινά (10:00-14:00) στο τηλέφωνο 6949270707 μέχρι την Τετάρτη 16/11.

*Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, για την παρακολούθηση της εκδήλωσης απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης το τελευταίο εξάμηνο.

**Η Εκδήλωση θα λάβει χώρα υπό την Αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης που παραχώρησε ευγενικά τον χώρο της εκδήλωσης.

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μέλλον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι ψηφιακό

Good Living / Το μέλλον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι ψηφιακό

Από την τεχνητή νοημοσύνη, την κυβερνοασφάλεια και τις λύσεις cloud μέχρι την εκπαίδευση και την καινοτομία, το Vodafone Business βρίσκεται δίπλα στις ελληνικές επιχειρήσεις που θέλουν να κάνουν το άλμα προς τη νέα ψηφιακή εποχή.
THE LIFO TEAM
Η ενέργεια της τέχνης, το φως της δημιουργίας

Good Living / Η ενέργεια της τέχνης, το φως της δημιουργίας

Η Σοφία Δήμτσα, Γενική Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ομίλου ΔΕΗ, μιλά για τη σύνδεση της ενέργειας με την πολιτιστική δημιουργία και για το πώς ο πολιτισμός παραμένει σταθερός πυλώνας της στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης της εταιρείας.
THE LIFO TEAM
LiFO x Xiaomi 15T: Ένας διαγωνισμός που σε φέρνει πιο κοντά σε όσα αγαπάς

Good Living / LiFO x Xiaomi 15T: Ένας διαγωνισμός που σε φέρνει πιο κοντά σε όσα αγαπάς

Διεκδίκησε τη συμμετοχή σου στα μοναδικά φωτογραφικά workshops της Xiaomi, σε συνεργασία με τη LiFΟ και τη Leica Academie στην Ελλάδα, κάνε zoom σε όσα αγαπάς και μπορεί να δεις τις φωτογραφίες σου να γίνονται εξώφυλλο.
THE LIFO TEAM
«Πόσο έτοιμοι είμαστε για μια φυσική καταστροφή;»: To πρωτότυπο πείραμα της Interamerican

Good Living / «Πόσο έτοιμοι είμαστε για μια φυσική καταστροφή;»: To πρωτότυπο πείραμα της Interamerican

Μέσα από το διαδραστικό Packmen Project στην καρδιά της πόλης, η Interamerican έφερε στο προσκήνιο την ανάγκη για ατομική και συλλογική ανθεκτικότητα απέναντι στις προκλήσεις του μέλλοντος.
THE LIFO TEAM