Διπλή έκπληξη στις αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Γυναικών

Τι αντίκρυσαν οι αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Γυναικών όταν χτύπησε ξαφνικά το κουδούνι του σπιτιού τους Facebook Twitter
Φώτο.: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI
0

Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε τις αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Γυναικών, λίγο πριν τη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση στο Φάληρο, που ξεκινά την Τετάρτη 18 Ιουνίου, με τον αγώνα απέναντι στην Ελβετία.

Ο ΟΠΑΠ, Χρυσός Χορηγός της ΕΟΚ και των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ, επισκέφθηκε όλες τις διεθνείς αθλήτριες ξεχωριστά στα σπίτια τους, χτυπώντας αιφνιδιαστικά το κουδούνι για να τους χαρίσει μια ανθοδέσμη και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία.

Μάλιστα, μαζί με τα λουλούδια, οι άνθρωποι του ΟΠΑΠ φρόντισαν και για τη χαλάρωσή τους μετά τις προπονήσεις και τους αγώνες, εφοδιάζοντάς τις αθλήτριες με ένα ηχείο και ένα ζευγάρι ακουστικά.

Τα χαμόγελα και η έκπληξη στα πρόσωπά τους ήταν εμφανή. Δείτε πώς αντέδρασαν στην έκπληξη του ΟΠΑΠ:

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τα social media δεν δημιουργούν τον ναρκισσισμό, τον εκμεταλλεύονται»

Good Living / «Τα social media δεν δημιουργούν τον ναρκισσισμό, τον εκμεταλλεύονται»

Ο Στέλιος Στυλιανίδης, Ιδρυτής της ΕΠΑΨΥ και Ομότιμος Καθηγητής Κοινωνικής Ψυχιατρικής, μιλά για τη βία των ανηλίκων, τις συνθήκες εκδήλωσής της αλλά και τη σημασία της κατανόησής της, με αφορμή το πρόγραμμα “It’s up to You(th)”.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Εφηβική βία: Το να μιλάς σημαίνει να μη μένεις μόνος με αυτό που σε βαραίνει

Good Living / Εφηβική βία: Το να μιλάς σημαίνει να μη μένεις μόνος με αυτό που σε βαραίνει

Με αφορμή το πρόγραμμα “It’s Up to You(th)", η Ψυχολόγος, MSc, PhD (c) Βικτώρια Κατσιαμάκη εξηγεί τη σημασία του να κερδίζεις την εμπιστοσύνη των εφήβων και γιατί το να συνειδητοποιείς ότι «κάτι δεν πάει καλά» είναι ήδη ένα σπουδαίο πρώτο βήμα.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Από το προαύλιο στον διαδικτυακό εκφοβισμό, χρειάζεται να «ακούσουμε» τη βία των ανηλίκων

Good Living / Από το προαύλιο στον διαδικτυακό εκφοβισμό, χρειάζεται να «ακούσουμε» τη βία των ανηλίκων

Με το πρόγραμμα «It’s Up to You(th)» η ΕΠΑΨΥ προσφέρει υποστήριξη σε εφήβους και τις οικογένειές τους ώστε να αντιμετωπίσουν περιστατικά βίας και νεανικής παραβατικότητας.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Οι μαθητές και οι μαθήτριες που αξιοποιούν την τεχνολογία ως εργαλείο φροντίδας

Good Living / Οι μαθητές και οι μαθήτριες που αξιοποιούν την τεχνολογία ως εργαλείο φροντίδας

Οι τρεις ομάδες που ξεχώρισαν στον 9ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Generation Next του Ιδρύματος Vodafone, με κεντρική θεματική «Η τεχνολογία ως σύμμαχος: Η ψηφιακή ευημερία μέσα από τη χρήση της τεχνολογίας».
THE LIFO TEAM