CÎROC x Eleni Foureira: Ένας κόσμος γεμάτος μουσική, χορό, glamour και αυθεντική διασκέδασης

Serious in the making, Playful in the living CÎROC x Eleni Foureira Facebook Twitter
0

H CÎROC Vodka και η δημοφιλής pop καλλιτέχνης, Ελένη Φουρέιρα, ορίζουν τo iconic celebration culture της πόλης αυτό το χειμώνα και μας προσκαλούν να το ανακαλύψουμε μέσα από ένα μοναδικό βίντεο που με πύλη το blue dot της CÎROC, μας οδηγεί σε ένα celebration culture worth living!

Με ένα νεύμα στην iconic φιάλη και μέσα από εντυπωσιακά effects, βλέπουμε την superstar Ελένη Φουρέιρα να μπαίνει στο celebrational universe της CÎROC Vodka. Ένας κόσμος γεμάτος μουσική, χορό, απαράμιλλο glamour και αυθεντικές στιγμές διασκέδασης.

Serious in the making, Playful in the living CÎROC x Eleni Foureira Facebook Twitter

Η pop icon ερμηνεύτρια, χορεύει, τραγουδάει και διασκεδάζει με την παρέα της,  απολαμβάνοντας το απόλυτο συνοδευτικό για κάθε γιορτινή στιγμή, το δροσιστικό CÎROC & Tonic.

Serious in the making, Playful in the living CÎROC x Eleni Foureira Facebook Twitter

H CÎROC Vodka είναι μια εκλεπτυσμένη βότκα, από τη Νότια Γαλλία, που παράγεται με τεχνογνωσία και δεξιοτεχνία.  Τα εκλεκτά γαλλικά σταφύλια και οι πέντε αποστάξεις δίνουν στη CÎROC Vodka την ξεχωριστή φρέσκια, απαλή και φρουτώδη γεύση της, κάνοντάς τη το τέλειο συνοδευτικό για κάθε γιορτή!

Serious in the making, Playful in the living CÎROC x Eleni Foureira Facebook Twitter

Ένα ακόμα celebration partnership που θα «ακουστεί».

Η εκλεπτυσμένη γαλλική βότκα και η κορυφαία pop star της γενιάς της  σε ένα βίντεο υπερπαραγωγή,  με ‘’serious in the makingplayful in the living’’ διάθεση και μια γερή δόση πολυτέλειας.

Serious in the making, Playful in the living CÎROC x Eleni Foureira Facebook Twitter

Are you ready to celebrate?

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια θέση δίπλα στον Καβάφη

Good Living / Μια θέση δίπλα στον Καβάφη

Η LIFO, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ωνάση, σε προσκαλεί να έρθεις στο σημείο, μπροστά από την Ωνάσειο Βιβλιοθήκη, να συναντήσεις τον Κ.Π. Καβάφη και να βγάλεις μια φωτογραφία μαζί του. Δες τη να δημοσιεύεται στο LIFO.gr και γίνε ένας από τους δέκα τυχερούς που θα κερδίσουν συλλεκτικά δώρα από τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.
THE LIFO TEAM
2.000 δέντρα για τη Γη: ΒΙΚΟΣ και we4all δίνουν ξανά ζωή σε Χίο και Βόρεια Εύβοια

Good Living / 2.000 δέντρα για τη Γη: ΒΙΚΟΣ και we4all δίνουν ξανά ζωή σε Χίο και Βόρεια Εύβοια

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ και η we4all υλοποιούν στοχευμένες δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, δίνοντας ουσιαστική ώθηση στην αποκατάσταση περιοχών που έχουν πληγεί.
THE LIFO TEAM
Πέντε χρόνια δράσης της Motor Oil στην Αμυγδαλέζα: Μια πρωτοβουλία για τα ελληνικά δάση

Good Living / Πέντε χρόνια δράσης της Motor Oil στην Αμυγδαλέζα: Μια πρωτοβουλία για τα ελληνικά δάση

Με ένα πρόγραμμα ουσιαστικής υποστήριξης στο Δασικό Εκκοκκιστήριο και τα Φυτώρια Αμυγδαλέζας και Πάρνηθας, η Motor Oil γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γης συμβάλλοντας στην αναγέννηση των δασών της χώρας μας.
THE LIFO TEAM