Bloode: To πόσο καλά θα πάει η χρονιά, είναι στο χέρι σου

Το πιο καλό «για το καλό» της νέας χρονιάς Facebook Twitter
0

Τα Χριστούγεννα κάνεις τόσα πολλά για να πάει καλά η χρονιά. Φοράς κόκκινο εσώρουχο, κρεμάς γούρια, κάνεις δώρα, στέλνεις ευχές με τη συνοδεία fancy φιάλης, κρύβεις φλουρί στη βασιλόπιτα, παίζεις χαρτιά, σπας το ρόδι, δίνεις φιλί κάτω από το γκι.

Η λίστα των πραγμάτων που μπορεί κάποιος να κάνει για το καλό, όπως συνηθίζουμε να λέμε, στην εκπνοή της παλιάς χρονιάς και λίγο πριν αρχίσει η νέα, είναι μεγάλη και σύμφωνη με τα έθιμα του τόπου του.

Πολύ γιορτινά και ενδιαφέροντα όλα αυτά, ωστόσο υπάρχει κάτι πολύ ουσιαστικό να κάνεις, για να πάει πραγματικά καλά η χρονιά πολλών ανθρώπων γύρω μας.

Το πιο καλό «για το καλό» της νέας χρονιάς Facebook Twitter

Να δώσεις αίμα.

Μία μονάδα αίματος είναι το πιο όμορφο και γεμάτο νόημα δώρο που μπορείς να κάνεις τα Χριστούγεννα, όπου, σύμφωνα με έρευνες, η προσέλευση των αιμοδοτών μειώνεται αρκετά.

Το bloode, με μία Χριστουγεννιάτικη καμπάνια που «πατάει» σε αυτό ακριβώς το insight, αποσκοπεί στο να ευαισθητοποιήσει το κοινό ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των αιμοδοσιών αυτές τις γιορτινές μέρες.

Το πιο καλό «για το καλό» της νέας χρονιάς Facebook Twitter

Μπες στο bloode.org και γίνε εθελοντής αιμοδότης. Για το καλό.

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Hear the stories, embrace the wave: Το Live A Legacy επιστρέφει με ιστορίες που αξίζει να ακούσεις

Good Living / Hear the stories, embrace the wave: Το Live A Legacy επιστρέφει με ιστορίες που αξίζει να ακούσεις

Η κοινή πρωτοβουλία της Mastercard και του WHEN επιστρέφει το Σάββατο 23 Μαΐου στο Ωδείο Αθηνών, για να εμπνεύσει και να αναδείξει νέους δρόμους γυναικείας ενδυνάμωσης και επαγγελματικών ευκαιριών.
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ
Beefeater x Ode to Socks: Το ολόφρεσκο, αναπάντεχο crossover του αθηναϊκού urban στιλ

Good Living / Beefeater Gin x Ode to Socks: Το ολοκαίνουργιο, αναπάντεχο crossover του αθηναϊκού urban στιλ

Σχεδιασμένα για να συνοδεύουν με στιλ τις βόλτες μας στην πόλη, τα δύο νέα σχέδια φέρνουν το coolness του λονδρέζικου τζιν στα αθηναϊκά spots και τους δημιουργικούς ανθρώπους τους.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ