Βίκυ Στασινοπούλου: "Η έξυπνη τεχνολογία των προϊόντων LG ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής, δίνοντας χώρο σε ό, τι αγαπάμε να κάνουμε"

Βίκυ Στασινοπούλου: "Η έξυπνη τεχνολογία των προϊόντων LG ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής, δίνοντας χώρο σε ό, τι αγαπάμε να κάνουμε"

Η Marketing Manager, Corporate & Digital της LG, μιλά για τη νέα καμπάνια της εταιρείας, «Νοιαζόμαστε για ό,τι αγαπάς», και μοιράζεται το όραμά της για το μέλλον.

ADVERTORIAL

 

Τα τελευταία χρόνια, αναγκαστήκαμε να κάνουμε στροφή 180 μοιρών στη ζωή μας. Η πανδημία ανέτρεψε όλα εκείνα που θεωρούσαμε δεδομένα – μας βοήθησε, όμως, να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητές μας, ενώ μας ώθησε να φροντίσουμε τον εαυτό μας λίγο παραπάνω.

 

Η πραγματική διαφορά γίνεται μέσα από τις πέντε αισθήσεις μας. Αυτά που βλέπουμε αγγίζουμε, ακούμε, γευόμαστε και αναπνέουμε, αλλά κι ο τρόπος με τον οποίο τα επεξεργαζόμαστε, έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν την καθημερινότητά μας. Κι εμείς, διοχετεύοντας την ενέργειά μας σε ό,τι αγαπάμε αληθινά, παίρνουμε όλα εκείνα τα ερεθίσματα που μας δίνουν χαρά.

 

Η νέα καμπάνια της LG Electronics (LG), «Νοιαζόμαστε για ό,τι αγαπάς», μας ενθαρρύνει να επικεντρωθούμε στα πράγματα που έχουν σημασία. Χρησιμοποιώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας, με μία σειρά καινοτόμων προϊόντων εστιάζει στον άνθρωπο και δίνει μία αισιόδοξη νότα στη ζωή μας. 

 

«Ο τρόπος που βιώνουμε την καθημερινότητά μας βασίζεται στις εμπειρίες και τις αισθήσεις μας. Ό,τι βλέπουμε, ακούμε, αγγίζουμε, γευόμαστε και αναπνέουμε είναι όλα όσα κάνουν τη διαφορά στη ζωή μας και όσα τελικά αποτυπώνονται στο μυαλό και την καρδιά μας».

 

Η Βίκυ Στασινοπούλου, Marketing Manager, Corporate & Digital της LG, μιλά για όλα τα παραπάνω, τη νέα στρατηγική της εταιρείας αλλά και το όραμά της για το μέλλον.

 

Τι είναι αυτό που πιστεύετε πως μπορεί να κάνει την καθημερινότητά μας καλύτερη, από άποψη ποιότητας ζωής;

 

Κατά την άποψή μου, η καθημερινότητά μας γίνεται καλύτερη όταν μπορούμε να κάνουμε αυτό που εμείς επιλέγουμε για τον εαυτό μας, αυτό που μας κάνει χαρούμενους, που μας δίνει θετική ενέργεια για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στους σύγχρονους και απαιτητικούς ρυθμούς της ζωής. Στην ουσία, όταν μπορούμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, θεωρώ ότι συμβάλλει σημαντικά σε μια καλύτερη καθημερινότητα. «Διάλεξε μια δουλειά που σου αρέσει και δε θα χρειαστεί να δουλέψεις ούτε μια μέρα στη ζωή σου», λέει ένα από τα πιο γνωστά αποφθέγματα που κυκλοφορούν χρόνια τώρα. Και είναι πραγματικότητα. Εάν λοιπόν λειτουργούμε στην καθημερινότητά μας με αυτή τη λογική, τότε ήδη είμαστε σε καλό δρόμο στο να τη βελτιώσουμε.

 

Πείτε μας μερικά λόγια για τη νέα καμπάνια της LG «Νοιαζόμαστε για ό,τι αγαπάς». Από πού προήλθε η ιδέα;

 

Τα τελευταία χρόνια κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε μια σημαντική πρόκληση σε παγκόσμιο επίπεδο, η οποία είχε σοβαρές συνέπειες στην καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής μας. Η παγκόσμια φιλοσοφία και αποστολή της LG διαχρονικά, είναι να κάνει τη ζωή μας καλύτερη μέσα από τις καινοτομίες και τα προηγμένα τεχνολογικά προϊόντα της. Αυτό ακριβώς είναι και το βασικό στοιχείο της νέας μας καμπάνιας. Εμείς απλά μεταφέραμε το μήνυμα μέσα από μια διαφορετική προσέγγιση, ιδιαίτερα συναισθηματική, που έχει στόχο να αναδείξει ποια πραγματικά είναι η LG. Με βασικό μήνυμα «Νοιαζόμαστε για ό,τι αγαπάς», η νέα μας καμπάνια, πιο επίκαιρη από ποτέ, υπογραμμίζει την αποστολή της LG για βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων μέσα από την εμπειρία που κερδίζει ο καθένας μας χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της. Με τον τρόπο αυτό, η LG αποδεικνύει έμπρακτα ότι νοιάζεται για τις ανάγκες και τις επιθυμίες των καταναλωτών, στηριζόμενη απόλυτα στο νέο της positioning.  

 

Βίκυ Στασινοπούλου: "Η έξυπνη τεχνολογία των προϊόντων LG ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής, δίνοντας χώρο σε ό, τι αγαπάμε να κάνουμε"


Πώς συνδέονται οι πέντε ανθρώπινες αισθήσεις με την καινοτομία, για την LG;


Μέσα από τη συναισθηματική προσέγγιση που ανέφερα και προηγουμένως, η νέα καμπάνια της εταιρείας επικεντρώνεται στις πέντε αισθήσεις, συνδυάζοντάς τις με τα πιο εξελιγμένα προϊόντα της και αναδεικνύοντας τον τρόπο που εκείνα μπορούν να τις προστατέψουν και να τις ανυψώσουν. Ο τρόπος που βιώνουμε την καθημερινότητά μας βασίζεται στις εμπειρίες και τις αισθήσεις μας. Ό,τι βλέπουμε, ακούμε, αγγίζουμε, γευόμαστε και αναπνέουμε είναι όλα όσα κάνουν τη διαφορά στη ζωή μας και όσα τελικά αποτυπώνονται στο μυαλό και την καρδιά μας. Η κάθε αίσθηση ξεχωριστά παίρνει υπόσταση και συνδυάζεται με μια από τις βασικές μας προϊοντικές κατηγορίες, αναδεικνύοντας τον τρόπο που η LG βρίσκεται πραγματικά μέσα στην καθημερινότητά μας και μπορεί να την κάνει καλύτερη.

 

Ποιο είναι το συναίσθημα που θα θέλατε να αποκομίσει ο θεατής από την καμπάνια;

 

Με την καμπάνια μας θέλουμε να αναδείξουμε το ανθρώπινο πρόσωπο της LG και τον τρόπο που η έξυπνη τεχνολογία των προϊόντων της ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής, δίνοντας χώρο σε ό, τι αγαπάμε να κάνουμε. Το συναίσθημα κατακλύζει την καμπάνια, δίνοντας μια αισιόδοξη νότα σε κάθε καταναλωτή ξεχωριστά, ανάλογα με την ανάγκη και την επιθυμία του.  Άλλωστε, όπως υπογραμμίζει η νέα μας καμπάνια: «Ό,τι αγαπάς και ζεις με όλες σου τις αισθήσεις, μας εμπνέει». Και κάπως έτσι, η ζωή γίνεται καλύτερη με την LG.

 

Ποια είναι η νέα στρατηγική της LG; Ποιες οι σταθερές της αξίες;

 

Η καινοτομία, η τεχνολογία αιχμής και η βιωσιμότητα αποτελούν τους τρεις βασικούς παράγοντες, οι οποίοι συνθέτουν το DNA της LG όλα αυτά τα χρόνια. Η εταιρεία τόσο μέσω των προϊόντων της όσο και μέσω των δράσεων της, υποστηρίζει το όραμά της για μια καλύτερη ζωή, έχοντας ως επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ιδιαίτερες επιθυμίες του. Η νέα μας στρατηγική απευθύνεται στον καθένα ξεχωριστά και ακουμπά σε κάθε ανάγκη, προσεγγίζοντας τον τρόπο που μπορούμε να συμβάλλουμε ως εταιρεία, ώστε να γίνει η ζωή του καλύτερη, βάσει των δικών του προσδοκιών και αναγκών. 

 

Πώς οραματίζεται η εταιρεία το μέλλον σε ό,τι αφορά στην τεχνολογία και την καθημερινότητά μας;

 

Η τεχνολογία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και της σύγχρονης πραγματικότητας γενικότερα. Η LG είναι συνώνυμη της τεχνολογίας, καθώς μέσα από στρατηγικές συνεργασίες, καινοτόμα προϊόντα και πρωτοποριακές λύσεις τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους καταναλωτές, έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της σημερινής εποχής.

 

Στρατηγικός στόχος της LG είναι να εξελίσσει διαρκώς τα προϊόντα της, ώστε να συνεισφέρει σημαντικά στην ευημερία των ανθρώπων, ικανοποιώντας κάθε τους ανάγκη και προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία στην καθημερινότητά τους, μέσω των σύγχρονων τεχνολογικών λύσεων που προσφέρει. 

 

#WeCareForWhatYouLove

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ