Αυτές τις γιορτές οι online αγορές σου με κάρτες Mastercard σε ανταμείβουν

Αυτές τις γιορτές οι online αγορές σας με κάρτες Mastercard σας ανταμείβουν

Με κάθε 10 συναλλαγές συνολικής αξίας 500€ και άνω σε ελληνικά e-shops που θα πραγματοποιείς με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Mastercard κερδίζεις 50€.

ADVERTORIAL

 

Οι ηλεκτρονικές αγορές που ήταν ο μόνος τρόπος αγορών την περίοδο των lockdowns ήρθαν για να μείνουν. Οι έρευνες δείχνουν ότι οι Έλληνες καταναλωτές θα συνεχίσουν να προτιμούν το e-commerce, έστω και σε συνδυασμό με μία επίσκεψη σε φυσικό κατάστημα. Οι ηλεκτρονικές αγορές προσφέρουν απίστευτη ευκολία και άνεση και ειδικά τώρα με τα συνεχιζόμενα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού, σάς γλυτώνουν από τις πολύωρες αναμονές στις ουρές και στα ταμεία, χώρια που όταν με το καλό μπείτε στο κατάστημα, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μην βρείτε τελικά να αγοράσετε αυτό που θέλατε. Ειδικά τώρα που όλος ο κόσμος θα ξεκινήσει να σκέφτεται τι δώρο θα κάνει στους αγαπημένους του (και τον εαυτό του) για τα Χριστούγεννα, έχεις τη δυνατότητα να τα κάνεις όλα πιο εύκολα.

 

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα προσφέρει όλα τα προϊόντα που θέλεις, τη στιγμή που τα θέλεις, όπου κι αν βρίσκεσαι. Σημαντική προϋπόθεση, βέβαια, να έχεις τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σου, για ευκολία στην αναζήτηση και κυρίως ασφαλείς πληρωμές με την Mastercard® κάρτα σου. Και τώρα, έχεις έναν ακόμα λόγο να προτιμήσεις την κάρτα Mastercard για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σου, καθώς με κάθε 10 συναλλαγές συνολικής αξίας 500€ και άνω σε ελληνικά e-shops που θα πραγματοποιείς με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Mastercard κερδίζεις 50€. Ουσιαστικά μιλάμε για έκπτωση της τάξης του 10% για κάθε 500€ αγορών (με την προϋπόθεση ότι έχουν πραγματοποιηθεί σε 10 συναλλαγές κατ’ ελάχιστο).

 

Αυτές τις γιορτές οι online αγορές σου με κάρτες Mastercard σε ανταμείβουν

 

Για να γίνουν οι αγορές μας ακόμη πιο εύκολες και ασφαλείς, είναι σημαντικό να ακολουθούμε κάποια βήματα:

  • Προσέχουμε πάντα οι ιστοσελίδες που επισκεπτόμαστε να έχουν το “s” στη διεύθυνση "https://", καθώς τo "s" στο τέλος δηλώνει ότι το περιβάλλον της ιστοσελίδας που επισκεφθήκαμε είναι ασφαλές.
  • Ελέγχουμε πάντα τη σήμανση ασφαλείας που βρίσκεται στο κάτω μέρος των σελίδων.
  • Μοιραζόμαστε μόνο τις απαραίτητες πληροφορίες της κάρτας μας (το είδος της κάρτας μας, τον αριθμό της, την ημερομηνία λήξης, τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας, τη διεύθυνση αποστολής και το όνομά μας) και ποτέ δεν αποκαλύπτουμε σε τρίτους τον αριθμό παραγγελίας μας.
  • Τέλος, αφού ολοκληρώσουμε τη συναλλαγή μας, ελέγχουμε πάντα τις τελευταίες κινήσεις του λογαριασμού μας

 

Ξεκίνα χωρίς άγχος τις ηλεκτρονικές Χριστουγεννιάτικες αγορές σου λοιπόν. Μπες σε γιορτινό mood και πραγματοποίησε τις επιθυμίες εκείνων που αγαπάς κάνοντάς τους δώρο το φόρεμα που είδαν σε ένα e-shop ή το gadget που ήθελαν πάντα να αποκτήσουν. Άλλωστε, είναι ανεκτίμητο το συναίσθημα του να προσφέρεις. Μην ξεχάσεις όμως να προσφέρεις και στον εαυτό μοναδικά δώρα, γιατί το αξίζεις. Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι πιο γιορτινά και γεμάτα δώρα, δώρα που θα έχεις κάνει με μια κάρτα Mastercard η οποία σε ανταμείβει κάνοντάς σου κι εσένα ένα δώρο -ποιο είναι αυτό; 50 ευρώ για κάθε 10 συναλλαγές συνολικής αξίας 500€ και άνω.

 

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon