Around the Table: Η βιώσιμη γαστρονομία μέσα από μια ανεκτίμητη εμπειρία

Around the Table: Η βιώσιμη γαστρονομία μέσα από μια ανεκτίμητη εμπειρία Facebook Twitter
0
ADVERTORIAL

Για πολλούς από εμάς, το φαγητό - και ό,τι περιλαμβάνει η προετοιμασία του - δεν είναι ένα απλό μέσο επιβίωσης. Είναι ένας τρόπος δεσίματος με τους αγαπημένους μας, παρηγοριά μετά από μία δύσκολη μέρα, μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής και, ας είμαστε ειλικρινείς, αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας μας. Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να ανακαλύψουμε πολλά για τους γύρω μας, χωρίς να χρειαστεί να ανταλλάξουμε πολλές κουβέντες - γι' αυτό, άλλωστε, τα εστιατόρια θεωρούνται ιδανικός προορισμός για ραντεβού. 

Παράλληλα, η σπατάλη τροφίμων είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της εποχής μας, και πλέον έχουμε πάψει να αγνοούμε τον ελέφαντα στο δωμάτιο. Με διαρκείς προσπάθειες ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης, το zero waste ενσωματώνεται στις διατροφικές μας συνήθειες και η ο σεβασμός στην πρώτη ύλη, σταδιακά, μπαίνει στην κουζίνα.  

Around the Table: Η βιώσιμη γαστρονομία μέσα από μια ανεκτίμητη εμπειρία Facebook Twitter

Σ' αυτό το πλαίσιο, η Mastercard  δημιούργησε το νέο γαστρονομικό γεγονός «Around the table». Μέχρι το το τέλος του Δεκεμβρίου, όλοι εμείς οι κάτοχοι καρτών Mastercard® και λάτρεις του καλού φαγητού, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ανεκτίμητες γαστρονομικές εμπειρίες εμπνευσμένες από τη βιωσιμότητα και τη φιλοσοφία του Zero Food Waste

Σε επιλεγμένα εστιατόρια της Αθήνας και γνωστούς χειμερινούς γαστρονομικούς προορισμούς, καταξιωμένοι σεφ θα δημιουργήσουν μία σειρά από ειδικά διαμορφωμένα μενού. Εύκολα, μόνο με τη χρήση της κάρτας Mastercard, μέσω του priceless.com/aroundthetable, θα μπορούμε να κάνουμε κράτηση στο εστιατόριο της επιλογής μας και να δοκιμάσουμε τα ξεχωριστά πιάτα που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για το «Around the table». 

Around the Table: Η βιώσιμη γαστρονομία μέσα από μια ανεκτίμητη εμπειρία Facebook Twitter

Παράλληλα, θα έχουμε τη δυνατότητα να συμμετάσχουμε σε μία σειρά ειδικά σχεδιασμένων γαστρονομικών εμπειριών, πάντα με επίκεντρο τη βιωσιμότητα. Θα γνωρίσουμε τα «Why-Ins», δηλαδή τα «κρασιά» από φρούτα που ζυμώνονται και εμφιαλώνονται στο Line Athens, θα επισκεφθούμε φάρμα με βιολογικά προϊόντα, τα οποία θα μαζέψουμε και θα γευτούμε, ανακαλύπτοντας το «Farm to Table» στην πράξη, ενώ θα συναντήσουμε τους καταξιωμένους chefs in residence. 

Φυσικά, μας περιμένουν πολλά και στο digital περιβάλλον. Από συνταγές για σπιτικά zero-waste cocktails από τους Barflies μέχρι τα μυστικά του Στέλιου Παρλιάρου για νόστιμα επιδόρπια με «ανακυκλωμένα» υλικά. Γενικότερα, στην πλατφόρμα priceless.com/aroundthetable θα βρούμε πλούσιο υλικό που σίγουρα θα μας εμπνεύσει. 

Το «Around the Table» είναι πολλά περισσότερα από ένα γαστρονομικό γεγονός, καθώς μέσα από τα tailor-made μενού και τις ανεκτίμητες εμπειρίες, φέρνει το Zero Food Waste στο επίκεντρο, δείχνοντας τον δρόμο για μία πιο βιώσιμη γαστρονομία.

Ανακαλύψτε περισσότερα για το «Around the Table» εδώ.

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

5+1 λόγοι που δεν πρέπει να χάσεις τον Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας

Good Living / 5+1 λόγοι που δεν πρέπει να χάσεις τον Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας

Η ιδέα σου αξίζει να βρει το έδαφος που θα την κάνει να ανθήσει. Ο 16ος Διαγωνισμός Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας σου δίνει ακριβώς αυτή την ευκαιρία.
THE LIFO TEAM
The Journey of Energy: Το εντυπωσιακό περίπτερο της ΔΕΗ στη ΔΕΘ ενώνει τεχνολογία, θέαμα και ενέργεια

Good Living / The Journey of Energy: Το εντυπωσιακό περίπτερο της ΔΕΗ στη ΔΕΘ ενώνει τεχνολογία, θέαμα και ενέργεια

Μια μοναδική εμπειρία τεχνολογίας και θεάματος με επίκεντρο την ενέργεια στην 89η ΔΕΘ με καθημερινές προβολές ανά μισή ώρα από τις 16:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00.
THE LIFO TEAM
gk,

Good Living / Δήμητρα Δασκαλάκη: Ο καλύτερος εργοδότης είναι αυτός που δεν σταματά ποτέ να προσπαθεί να γίνει καλύτερος

Η Δήµητρα Δασκαλάκη, Γενική Διευθύντρια Οργανωσιακής Ανάπτυξης και Επικοινωνίας της METRO ΑΕΒΕ, µιλά στη Lifo για το πώς ένας από τους µεγαλύτερους εργοδότες στη χώρα, µε περισσότερους από 11.000 εργαζοµένους, κερδίζει παράλληλα και τον τίτλο Top Employer 2025.
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ