απερολ 2

Aperol Spritz: Στο πρώτο at the Balcony event χορέψαμε στο μπαλκόνι μας μέχρι τη δύση του ήλιου

Ο καιρός σιγά-σιγά καλυτερεύει, η άνοιξη είναι εδώ και η διάθεσή μας ανεβαίνει - γι' αυτό και μοιραζόμαστε τη χαρά και το κέφι όσο περισσότερο μπορούμε.

 

Τώρα, το μπαλκόνι μας γίνεται το προσωπικό μας dancefloor, με ασφάλεια, αλλά και πολλή διασκέδαση - και το έναυσμα το έδωσε το Aperol Spritz την Κυριακή που πέρασε, με ένα ξεχωριστό livestreming event που μας έκανε να χορεύουμε στο μπαλκόνι με ένα απολαυστικό Aperol στο χέρι.

 

απερολ 2

 

Μέσα από το Aperol Spritz Together We Joy at The Balcony, ζήσαμε και πάλι τη χαρά του να διασκεδάζεις με τα αγαπημένα σου κομμάτια - ακόμα και από το μπαλκόνι. Κάνοντας απλά #sharethejoy. 

 

απερολ 2

 

Κάπως έτσι, την Κυριακή 28 Μαρτίου καλωσορίσαμε τη νέα σεζόν με το πρώτο at the Balcony event και χορέψαμε μέχρι να πέσει ο ήλιος στους ρυθμούς των Alcatrash μέσα από το κανάλι του Aperol στο Youtube, ενώ εκείνοι με τη σειρά τους μας χάρισαν έντονες νότες, πολύ χορό και την απόλυτη Aperol εμπειρία διασκέδασης από τη δική τους ταράτσα.

 

απερολ 2

 

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά κάποια στιγμή συνειδητοποιήσαμε πως ξεκίνησε να υπάρχει συμμετοχή και από τα διπλανά μπαλκόνια και ταράτσες, με αποτέλεσμα όλοι να συντονιστούμε στο ίδιο επίπεδο κεφιού και χαράς.

 

 

Όσο για το επόμενο ξεχωριστό at the Balcony event, το μόνο που έχετε να κάνετε για να βιώσετε (πάλι) την μοναδική αυτή εμπειρία, είναι να συντονιστείτε στο κανάλι του Aperol στο Youtube, την Κυριακή 11/4 στις 18.30.

 

 

Μετά, μπορείτε να κάνετε το δικό σας «aperitivo ritual» και να φτιάξετε ένα δροσερό Aperol Spritz - με 90ml Cinzano Pro-Spritz, 60ml Aperol, 30ml Schweppe Soda Water- ακριβώς όπως σας αρέσει, συνοδεύοντάς το με το ιδανικό φαγητό, όπως μία νόστιμη bruschetta. Αμέσως μετά, απολαύστε ένα stand-up που θα σας κάνει να γελάσετε χωρίς σταματημό και χορέψτε μετά ένα «δυνατό» DJ set που θα σας ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη διάθεση και θα σας κάνει να θέλετε απλώς να μοιραστείτε τη χαρά.

 

 

 

 

Απολαύστε υπεύθυνα.

 

 

 

 

Stay tuned στα social media του Aperol για όλα τα νέα:

Facebook: Aperol Spritz
Instagram
aperolspritzgr 
YouTube
Aperol Spritz Gr

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ