9 χρόνια ο easy 97.2 κάνει Χριστούγεννα μαζί σας!

9 χρόνια ο easy 97.2 κάνει Χριστούγεννα μαζί σας

Συντονίσου στον easy 97.2 καθημερινά μέχρι και τις 24 Δεκεμβρίου και κέρδισε διάφορα δώρα.

Για 9 χρόνια μετράμε αντίστροφα για την πιο ωραία εποχή του χρόνου, μαζί με τον easy 97.2. Στολίζουμε μαζί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ανοίγουμε μαζί τα δώρα του 'Αι Βασίλη, τρώμε μαζί την ημέρα των Χριστουγέννων και γιορτάζουμε μαζί τα Χριστούγεννα.


Συντονιζόμαστε καθημερινά στον χριστουγεννιάτικο σταθμό της πόλης και παίρνουμε ιδέες για το πώς μπορούμε να περάσουμε την περίοδο των γιορτών, παρέα με τα ωραιότερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τους αγαπημένους μας παραγωγούς.


Πάρε μέρος και στον διαγωνισμό "Xmas song of the day". Συντονίσου στον easy 97.2 καθημερινά μέχρι και τις 24 Δεκεμβρίου και κέρδισε διάφορα δώρα όπως συλλογές με τις μεγαλύτερες χριστουγεννιάτικες επιτυχίες από την Universal Minos-EMI, βιβλία από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ, shower gel, hair & body mist με «χριστουγεννιάτικο» άρωμα της Aloe+ Colors, και μείγμα για κουραμπιέδες και μελομακάρονα Easy Bake από τους Μύλους Αγ. Γεωργίου. Κάθε ημέρα στις 7 το πρωί, θα ανακοινώνεται το "Xmas song of the day". Μόλις το ακούσεις στον αέρα, κατά την διάρκεια της ημέρας, μπες στο soundis.gr/easy972 και συμπλήρωσε στην φόρμα του διαγωνισμού το τραγούδι της ημέρας και την ώρα που το άκουσες, για να μπεις στην κλήρωση. Κάθε μέρα κι ένας καινούριος νικητής.

 

9 χρόνια ο easy 97.2 κάνει Χριστούγεννα μαζί σας!


6.30 – 10.00 / EASY BREAKFAST με τη Μαρία Κωνσταντάκη και τον Στάθη Χριστοφορίδη
Η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Στάθης Χριστοφορίδης μας λένε την πρώτη καλημέρα, στον σταθμό που παίζει πάντα τα αγαπημένα μας τραγούδια σε απόλυτο χριστουγεννιάτικο mood.


10.00 – 14.00 / Δέσποινα Κρητικού
Η Δέσποινα Κρητικού επιλέγει την καλύτερη χριστουγεννιάτικη μουσική κάθε πρωί 10:00 με 14.00 στον Σταθμό των Χριστουγέννων.

 

14.00-18.00 / Ζωή Κρονάκη
Η Ζωή Κρονάκη, κάθε μεσημέρι 14:00 με 18:00 παίζει πάντα τα αγαπημένα μας, και μας λέει ιδέες για να μπούμε στο γιορτινό κλίμα.
Και τα Σαββατοκύριακα.


10.00-12.00 / Τα ΝΕΑ του easy με την Πολυρήνα Στάικου
Η Πολυρήνα Στάικου, σχολιάζει την επικαιρότητα και παρουσιάζει τι πιο χριστουγεννιάτικα events της πόλης μας.


Easy 97.2, ο Σταθμός των Χριστουγέννων 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ