4 ιδέες για μια Σαββατιάτικη βόλτα στη Γλυφάδα

4 ιδέες για μια Σαββατιάτικη βόλτα στη Γλυφάδα

Φορέστε ένα ζευγάρι άνετα sneakers και μη ξεχάσετε την αγαπημένη σας συσκευή PULZE.

ADVERTORIAL

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, αλλά υπάρχουν φορές που θέλουμε να πάρουμε μια «γεύση» από καλοκαίρι. Γι' αυτό, ένα Σάββατο στη νότια πλευρά της πόλης, μπορεί να γίνει η ιδανική εξόρμηση στην πόλη - σαν μια μίνι εκδρομή, χωρίς όμως να βγαίνεις από την Αθήνα.

 

Με αυτό εννοούμε μια βόλτα στη Γλυφάδα, που θα περιλαμβάνει shopping, φαγητό, αλλά και early drinks σε μερικούς από τους πιο ωραίους δρόμους της. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς είναι να φτιάξει το backpack του με όλα τα «απαραίτητα»: νερό, γυαλιά ηλίου, πορτοφόλι, κλειδιά, ,αλλά και το PULZE, μια συσκευή θερμαινόμενου καπνού από τους δημιουργούς των Davidoff, με ασυνήθιστα πρακτικά χαρακτηριστικά και λιγότερη μυρωδιά.   

 

4 ιδέες για μια Σαββατιάτικη βόλτα στη Γλυφάδα

 

Τo PULZE είναι μια κομψή, όλα-σε-μια συσκευή, που προφέρει έως και 20 συνεχόμενες χρήσεις με 1 πλήρη φόρτιση, η οποία διαρκεί μόλις 90 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι δε θα χρειαστεί να αναζητήσετε μέρη για να τη φορτίσετε όσο απολαμβάνετε τη βόλτα σας, ενώ δε θα χρειαστεί να ανησυχείτε και για το αν ενεργοποιηθεί όσο βρίσκεται στο backpack σας, καθώς διαθέτει λειτουργία κλειδώματος.

 

Όσο για τη βόλτα σας στη Γλυφάδα, πάρτε μερικές ιδέες παρακάτω:

 

Για brunch στην Κύπρου

Απολαύστε το brunch σας με pancakes και ζεστό καφέ στα πιο γνωστά spots της Κύπρου. Όσο για το PULZE σας που θα συνοδεύει το outing, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στην εντυπωσιακή Copper απόχρωση ή τη διαχρονικά κομψή Silver.

 

4 ιδέες για μια Σαββατιάτικη βόλτα στη Γλυφάδα

 

Για shopping στην Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά

Στη συνέχεια, περπατήστε στην αγαπημένη κεντρική οδό, για να ανακαλύψετε τα must-have της φετινής εκπτωτικής περιόδου και να βρείτε κομψές, αλλά και athleisure επιλογές για κάθε στιλ.

 

Για take away στη Λεωφόρο Γρηγορίου Λαμπράκη

Αν κουραστείτε από το «ψάξιμο» στα καταστήματα, μπορείτε να επισκεφτείτε τη Γρηγορίου Λαμπράκη και να πάρετε έναν καφέ στο χέρι. Αν μάλιστα έχετε μαζί και το PULZE σας,μπορείτε να ανακαλύψετε τις 2 λειτουργίες της συσκευής. Την Standard για μια έντονη γευστική εμπειρία ή την Eco για μια πιο διακριτική εμπειρία. 

 

4 ιδέες για μια Σαββατιάτικη βόλτα στη Γλυφάδα

 

Για early drinks στη Λαοδίκης

Μετά από μια γεμάτη μέρα, μπορείτε να απολαύσετε τα early drinks σας στη Λαοδίκης, με καλή διάθεση, διασκεδαστική παρέα και τη νέα συσκευή θέρμανσης καπνού PULZE.

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ