Η Σοφία Βεργκάρα στην κορυφή για τρίτη χρονιά

Η Σοφία Βεργκάρα στην κορυφή για τρίτη χρονιά Facebook Twitter
Σύμφωνα με το Forbes η Βεργκάρα, η οποία εισπράττει 325.000 για κάθε επεισόδιο του Modern Family, ξεπερνάει κατά πολύ σε εισόδημα την δεύτερη γυναίκα της λίστας, την πρωταγωνίστρια της σειράς Law and Order, Mariska Hargitay.
2

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Κολομβιανή ηθοποιός Σοφία Βεργκάρα, μια από τους πρωταγωνιστές της κωμωδίας "Modern Family" είναι η πιο καλοπληρωμένη ηθοποιός της τηλεόρασης στις ΗΠΑ, με 37 εκατομμύρια δολάρια σε εισοδήματα.

Σύμφωνα με το Forbes η Βεργκάρα, η οποία εισπράττει 325.000 για κάθε επεισόδιο του Modern Family, ξεπερνάει κατά πολύ σε εισόδημα την δεύτερη γυναίκα της λίστας, την πρωταγωνίστρια της σειράς Law and Order, Mariska Hargitay. Η Hargitay το 2014 έφτασε τα 13 εκατομμυρία και η τρίτη στη λίστα, η Kaley Cuoco του Big Bang Theory, τα 11.

Η Σοφία Βεργκάρα στην κορυφή για τρίτη χρονιά Facebook Twitter

Τα εισοδήματα της Βεργκάρα δεν οφείλονται μόνο στην τηλεοπτική της παρουσία, αλλά κυρίως στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες. Είναι συνιδιοκτήτρια της εταιρείας Latin World Entertainment, η οποία ασχολείται με μάρκετινγκ και διαχείριση ταλέντου στο χώρο του θεάματος, έχει υπογράψει συμφωνίες για διαφημίσεις με εταιρείες ποτών, καλλυντικών, ρουχισμού, ακόμα και φαρμακευτικές. Όλες αυτές οι δραστηριότητες εξηγούν το μυθικό ποσό των 37 εκατομμυριών, και με αυτό το ποσό ξεπερνάει τον πιο καλοπληρωμένο άντρα ηθοποιό, τον Ashton Kutcher, κατά 11 εκατομμύρια.

Το Forbes βασίζει τις εκτιμήσεις σε στοιχεία που προκύπτουν από συνομιλίες με μάνατζερ, παραγωγούς, δικηγόρους, και άλλους επαγγελματίες του χώρου. Οι εκτιμήσεις δεν συνυπολογίζουν τη φορολογία, τα έξοδα διαχείρισης και όλα τα υπόλοιπα έξοδα που συνοδεύουν τις ζωές των διάσημων.

Δείτε μια συνέντευξη της Σοφίας Βεργκάρα από το 2003: σα να μην έχει περάσει ούτε μια μέρα

Και την πρώτη της διαφήμιση για την Pepsi σε ηλικία 17 χρονών

Και όταν η Σοφία Βεργκάρα ήταν παρουσιάστρια ταξιδιωτικής εκπομπής στην Univision

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια