Απ' την πρώτη στιγμή που είδε την Lana Del Rey στην τηλεόραση, ο Boy George έγινε φαν της. Η Del Rey εμφανιζόταν στην μουσική εκπομπή Later... With Jools Holland, στη βρετανική τηλεόραση κι ο Boy George τουίταρε ζωντανά, καθώς την έβλεπε να τραγουδά το Video Games, διάφορα κολακευτικά πράγματα. Μεταξύ των άλλων έγραψε:

 


[Πολλοί έγραφαν το επίθετό της λάθος -Del Ray αντί Del Rey- σύντομα όμως θα τη μάθαιναν όλοι, και την ορθογραφία αλλά και την τραγουδίστρια.]

 

Μετά γνωρίστηκαν κιόλας.

 

 

 

Τόσο πολύ του άρεσε το Video Games που αποφάσισε να το διασκευάσει και να κάνει και βίντεοκλίπ, στο οποίο λάμπει δια της απουσίας του. Δείτε το:


 

 

 

Από την άλλη η Del Rey την περασμένη εβδομάδα, σε συναυλία που έδωσε στο Σίδνεϊ, διασκεύασε ένα δικό της αγαπημένο τραγούδι, το Heart-Shaped Box. Παλιότερα σε μια συνέντευξή της είχε πει:


When i was eleven, i saw Kurt Cobain singing 'Heart-Shaped Box' on MTV and it really stopped me dead in my tracks.


 

Οι αντιδράσεις ποικίλουν με τους φανς των Nirvana να γράφουν σχόλια του στυλ “Πώς τολμάει και πιάνει στο στόμα της τέτοια τραγούδια;” και “Θα τρίζουν τα κόκαλα του Kurt Cobain”, που μου θύμισαν τον Νίκο Μουρατίδη ως κριτή σε ελληνικά ριάλιτι τραγουδιού.

 

Και φυσικά πετάχτηκε και η Courtney Love να μας θυμίσει ότι το τραγούδι είναι γραμμένο για το αιδοίο της και να το έχει στο μυαλό της η Del Rey την επόμενη φορά που θα το τραγουδήσει!

 

Στα σχεδόν παραληρηματικά tweets της έγραψε επί λέξει:

 

"You do know the song is about my Vagina right? 'Throw down your umbilical noose so i can climb right back,' umm… On top of which some of the lyrics about my vagina I contributed. So umm next time you sing it, think about my vagina will you?"

 

 

#####