Απεργία την Πρωτομαγιά

Το Πρόσωπο της Ημέρας: Ο Γιώργος Νταβρής δε θέλει ''τραβεστί αντιμνημονιακούς''

Το Πρόσωπο της Ημέρας: Ο Γιώργος Νταβρής δε θέλει ''τραβεστί αντιμνημονιακούς'' Facebook Twitter
11

Το Πρόσωπο της Ημέρας: Ο Γιώργος Νταβρής δε θέλει ''τραβεστί αντιμνημονιακούς'' Facebook Twitter

Το πόσο αρχηγικό κόμμα είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες φαίνεται από το ότι οι συνεχείς δραματικές εξελίξεις εντός του, ποτέ δεν επηρεάζουν τα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις. 

Διασπάστηκε, έφυγαν πρωτοκλασάτα στελέχη, κάθε τόσο απειλούν ότι θα φύγουν κι άλλα, απαξιώνεται με σταθερούς ρυθμούς: Κι όμως, όσο ο αρχηγός Πάνος Καμμένος παραμένει στο κόμμα οι ψηφοφόροι του τον ακολουθούν στα τυφλά. (Κι ας γνωρίζουν ότι πρόκειται για ένα πάμπλουτο στέλεχος της πασοκοδημοκρατίας στις χρυσές εποχές της, που πλούτιζε απ' τα χρηματιστήρια κλπ, και που όταν τελείωσαν τα λεφτά της χώρας θυμήθηκε να επαναστατήσει και νοιάστηκε για τον απλό λαό...)

Χωρίς αμφιβολία, η απομάκρυνση ενός ακόμα βουλευτή, χτες, του κυρίου Γιώργου Νταβρή, δεν πρόκειται να επιφέρει οποιοδήποτε πλήγμα στη δημοτικότητα των ΑΝΕΛ - έτσι κι αλλιώς το πανελλήνιο δεν γνώριζε καν την ύπαρξη του εν λόγω βουλευτή. 

Χτες, μετά από την απουσία του απ' την Κοινοβουλευτική Ομάδα, ο Καμμένος διέγραψε τον βουλευτή, και έχοντας συμβολικά όλους τους βουλευτές του από πίσω (πίσω μου σ' έχω σατανά, ο άλλος συμβολισμός) δήλωσε:

"Με ιδιαίτερα μεγάλη λύπη, η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων θέλουμε ομόφωνα να δηλώσουμε ότι θα στενοχωρήσουμε ιδιαίτερα τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, την κυβέρνηση και την τρόικα. Παραμένουμε ενωμένοι, δυνατοί, μπορούν να συνεχίσουν να ανησυχούν, με μία μόνο απώλεια, του βουλευτή Αχαΐας Γιώργου Νταβρή, ο οποίος δεν προσήλθε και ο οποίος διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μέχρι να αποφασίσει να γυρίσει στο σπίτι του. Με σύμπνοια, σαν μια γροθιά, με τους Ανεξάρτητους Έλληνες όλης της Ελλάδας, θα προχωρήσουμε, προκειμένου να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας"

Ο ίδιος ο βουλευτής μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα Mega είπε:

"Εγώ αποφάσισα να πολιτευτώ λέγοντας αλήθειες, οι αλήθειες φαίνεται ότι πειράζουν και όλο αυτό που λέγεται πολιτικό σύστημα εκτιμώ ότι δεν θέλει φωνές που να μιλάνε ελεύθερα. Και γι' αυτό σας ομιλών ειλικρινά ότι θα δυσκολευτώ πάρα πολύ και είναι τελείως άκαιρο, έχουν αρχίσει ήδη ορισμένοι και φωνάζουν ο Νταβρής θα πάει εδώ ο Νταβρής θα πάει εκεί"

Ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ ανέφερε ότι δεν αισθάνεται πουθενά συγγενής πολιτικά και πρόσθεσε ότι εντάχθηκε στους ΑΝΕΛ γιατί πίστεψε ότι κάτι καινούργιο θα γεννηθεί αλλά "δυστυχώς γεννήθηκε μια κατάσταση ενός νεοαρχηγικού κόμματος, και όχι δημοκρατικού".

"Οι πραγματικές αιτίες έχουν να κάνουν με το ότι εγώ εδώ και καιρό, τον καιρό του συνεδρίου αντιτίθεμαι στην ένταξη αυτών που εγώ ονομάζω τραβεστί αντιμνημονιακούς όπως είναι ο κ. Νικολόπουλος", είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: "Μας τον έβαλε στο σπίτι, μας έκοψε το χέρι και το πόδι και τώρα μας χτυπάει το κουδούνι και μας λέει σας παρακαλώ να σας βάλω στην εντατική να σας σώσω. Εγώ αυτή την πρόταση την οποία είχε κάνει ο κ. Ζώης όταν ακόμα ήταν στους ΑΝΕΛ την αντέκρουσα όχι επειδή βγάλαμε τον μύθο ότι κινδυνεύει η έδρα στην Αχαΐα αλλά για λόγους ιδεολογικούς γιατί λέω και μια σταγόνα μνημονιακής βρωμιάς να πέσει στο μνημόνιο χάσαμε το έρεισμα".

*Οπότε, με λίγα λόγια, ο βουλευτής Αχαϊας, αντιδρά στην έλευση ενός άλλου βουλευτή Αχαϊας (του νεοδημοκράτη σωσία του Γλύξμπουργκ) επειδή με την αναγνωρισιμότητά του θα του φάει την έδρα. Τέτοια πίστη στα ιδανικά του κόμματος, τέτοια ανιδιοτέλεια. Ενδιαφέρον επίσης ότι χαρακτηρίζει τραβεστί αντιμνημονιακό τον κύριο Νικολόπουλο, και όχι τους μισούς, για να μην πω σχεδόν ολόκληρους, τους Ανεξάρτητους Έλληνες...

11

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

8 σχόλια
Πάντως την ίδια ανελαστικότητα σε ποσοστά επιδεικνύει και το ΚΚΕ, η ΧΑ, αλλά ακόμα ακόμα και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ αν το σκεφτεί κανείς. Κολλημένοι όλοι στα ποσοστά τους εδώ και πολλούς μήνες.Κοινώς, οι Έλληνες ποτέ δεν ψηφίζουν κόμματα για τα στελέχη τους.
Τιμή κ δόξα στους Καμμένους Έλληνες. Ο ένας καλύτερος απ τον άλλον. Πάντως πιο σουρεάλ είναι το βιντεάκι με τον Νικολόπουλο τη μέρα της γιοτής του πριν 5-6 χρόνια που δείχνει κ το μέγεθος του ανδρός.http://www.youtube.com/watch?v=IBV5XAVXjgQΌποιος αντέξει να το δεί όλο κερδίζει καραμελίτσα!
Τραβεστί αντιμνημονιακοι είναι όλο το μπουλούκι των Καμμενων Ελλήνων.οι δε ψηφοφόροι τους,σε πίνακα ανθρωπολογίας είναι ένα κλικ πιο πάνω απο τα χρυσαβγουλα(Homo Ouganus) και τον αυστραλοπιθηκο.
"γιατί λέω και μια σταγόνα μνημονιακής βρωμιάς να πέσει στο μνημόνιο χάσαμε το έρεισμα"Για το έρεισμα δεν ξέρω αλλά τον ειρμό και το νόημα κλάφτα Ανεξάρτητε Γιώργο
Ειναι να απορεις! Να βαζεις τα κλαμματα η να λυνεσαι σε τρανταχτα γελια! Να θλιβεσαι μεχρι θανατου η να εξοργιζεσαι σπαζοντας οτιδηποτε βρισκεται κοντα σου! ΠΩΣ γινεται Τετοιοι ανθρωποι να βρισκονται στην βουλη και να Αποφασιζουν(ημαρτον!)για τις τυχες μας???]Ποιος επιτελους τους εδωσε αυτη την δυνατοτητα? Ποση πια βλακεια μας δερνει σ'αυτη την χωρα??
αν ήταν κάποια εξωκοινοβουλευτική παράταξη τότε θα γελάγαμε. Αλλά με την σκέψη και μόνο ότι εμείς τους πληρώνουμε (και ακόμα χειρότερα ότι αντιπροσωπεύουν ένα κομμάτι του Ελληνικού λαού) τότε μάλλον για κλάματα είμαστε.