Όπως έχει γράψει και ο Νίκος Δήμου είναι άλλο πράγμα ο πολιτικός φιλελευθερισμός και άλλο ο νεο-φιλελευθερισμός. Όμως συνήθως τα μπερδεύουμε αγνοώντας πως τα φιλελεύθερα κόμματα παγκοσμίως έχουν τις πιο προοδευτικές απόψεις (στην Ελλάδα πχ. η Δράση κι η Φιλελεύθερη Συμμαχία που κατεβαίνουν μαζί, έχουν σε πολλά θέματα απόψεις πολύ πιο προχωρημένες απ' αυτές της αριστεράς - παρ' όλα αυτά θεωρούνται κόμματα συντηρητικά...)
 
Ο  σατίρισε την άποψη που υπάρχει για τους φιλελεύθερους στην Ελλάδα (που θέλουν να μας πάρουν όοοολα μας τα λεφτά για να τα χαρίσουν στους μεγαλοτραπεζίτες), αναφέροντας ταυτόχρονα μερικές απ' τις προτάσεις του Στέφανου Μάνου της ΔΡΑΣΗΣ, απομυθοποιώντας την εικόνα του "σκληροπυρηνικού νεοφιλελεύθερου κόμματος"... 

 


Είμαστε ακραίοι και σκληροπυρηνικοί Έλληνες νεο-φιλελεύθεροι. Έχουμε πρόταση για την Αξιολόγηση στο Δημόσιο.Είμαστε ακραίοι και σκληροπυρηνικοί Έλληνες νεο-φιλελεύθεροι. Έχουμε πρόταση για τη μείωση της χρηματοδότησης των κομμάτων από εσάς κατά 93%

Είμαστε ακραίοι και σκληροπυρηνικοί Έλληνες νεο-φιλελεύθεροι. Έχουμε πρόταση για να μη γίνουν και άλλες απολύσεις στον Ιδιωτικό Τομέα.

Είμαστε ακραίοι και σκληροπυρηνικοί Έλληνες νεο-φιλελεύθεροι. Έχουμε πρόταση για να μοιάσουμε στη Δανία και όχι στη Βενεζουέλα.

 

Είμαστε ακραίοι και σκληροπυρηνικοί Έλληνες νεο-φιλελεύθεροι. Έχουμε πρόταση για να παράγουμε μόνοι μας σκόρδα και ντομάτες.

Είμαστε ακραίοι και σκληροπυρηνικοί Έλληνες νεο-φιλελεύθεροι. Θέλουμε να συνεργαστούμε.

 

Είμαστε ακραίοι και σκληροπυρηνικοί Έλληνες νεο-φιλελεύθεροι. Έχουμε πρόταση για τη γιαγιά που παίρνει 350€ από τον ΟΓΑ.

 

Είμαστε ακραίοι και σκληροπυρηνικοί Έλληνες νεο-φιλελεύθεροι. Μιλάμε με στατιστικά, νούμερα και γεγονότα. Όχι με αερολογίες.

 

Είμαστε ακραίοι και σκληροπυρηνικοί Έλληνες νεο-φιλελεύθεροι. Θέλουμε Φωτοβολταϊκά στα σπίτια μας, με μία μόνο αίτηση.

 

Είμαστε ακραίοι και σκληροπυρηνικοί Έλληνες νεο-φιλελεύθεροι. Θέλουμε Πληροφοριακά Συστήματα σε όλο το δημόσιο.

 

Είμαστε ακραίοι και σκληροπυρηνικοί Έλληνες νεο-φιλελεύθεροι. Θέλουμε να πηγαίνουμε στις δουλειές μας.

 

Είμαστε ακραίοι και σκληροπυρηνικοί Έλληνες νεο-φιλελεύθεροι. Θέλουμε ανοικτά Μουσεία όλο το χρόνο.

 

Είμαστε ακραίοι και σκληροπυρηνικοί νεο-φιλελεύθεροι. Θέλουμε δημοκρατία και όχι κομμουνιστικό καθεστώς.

 

 

Είμαστε ακραίοι και σκληροπυρηνικοί νεο-φιλελεύθεροι. Θέλουμε υγιή Νοσοκομεία.

Είμαστε ακραίοι και σκληροπυρηνικοί νεο-φιλελεύθεροι. Θέλουμε Πανεπιστήμια χωρίς κόμματα.

 

Είμαστε ακραίοι και σκληροπυρηνικοί νεο-φιλελεύθεροι. Θέλουμε αξιολόγηση στην Παιδεία.

 

 

 

 

*Διαβάστε επίσης: Νίκος Δήμου - Δέκα θέσεις για τον Φιλελευθερισμό