Bits and Pieces: Τα νέα βίντεοκλίπ του Σαββατοκύριακου

Facebook Twitter
0

Ξεκινάμε σήμερα με ένα καινούριο συγκρότημα που σύμφωνα με τον Guardian είναι πολύ ελπιδοφόρο (τους είχε ως New Band of the Day τις προάλλες). Λέγονται Brother.

Παίζουν κάτι σαν brit-pop (παλιοί καλοί Blur) αλλά εγώ τους συμπάθησα κυρίως απ' αυτό που είδα στο κλιπ τους στο 14ο δευτερόλεπτο...

--

Συνεχίζουμε με κάτι απ' τη Νορβηγία. Νεαρή κοπέλα βγάζει τον πρώτο της δίσκο και γυρίζει ένα φτηνό βίντεοκλιπ στο στούντιο τραγουδώντας λάιβ.

Βρήκα το τραγούδι της γλυκύτατα αναζωογονητικό.

--

Στη συνέχεια ένα τελείως κουφό κλιπ, με κάπως απρόβλεπτη υπόθεση...

Είναι η Fefe Dobson και το Stuttering - θα μπορούσε να είναι η νέα Rebecca Black, αλλά νομίζω ότι έχει πλήρη συναίσθηση....

--

Τώρα μια συνεργασία του Ιρανο-αμερικανού progressive house DJ και παραγωγού (και ήμισυ των Deep Dish) Sharam και της 28χρονης Ιρανο-αμερικανής Anousheh Khalili.

Πολύ ενδιαφέρον.

--

Και για το τέλος: Γυρισμένο στον Λονδρέζικο σταθμό του Elephant and Castle αλλά και στους γύρω δρόμους της περιοχής (ω, οι αναμνήσεις!) αυτό είναι το καινούριο των Asian Dub Foundation, που πριν από λίγες μέρες έπαιξαν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Λέγεται New London Eye. Κάνουν ωραία, αρχιτεκτονικά πράγματα με την κάμερα.

--

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ