ΥΛΙΚΑ

  • 1 κ. σαρδέλες
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. κύμινο σκόνη
  • Αλάτι
  • Αλεύρι για τηγάνισμα
  • Καλαμποκέλαιο για τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Καθαρίζουμε τις σαρδέλες, αφαιρώντας τους το κεφάλι.
  2. Μαρινάρουμε τις σαρδέλες τοποθετώντας τες σε σουρωτήρι μαζί με τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής για 2-3 ώρες.
  3. Τις αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε βαθύ τηγάνι με καλαμποκέλαιο σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά.

Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα