ΥΛΙΚΑ

  • 1 κ. γυαλιστερές
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Χυμός από ½ λάιμ
  • 1 κ.γ. μουστάρδα Ντιζόν
  • Ξύσμα από ½ πορτοκάλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ψήνουμε σε δυνατή φωτιά στη σχάρα ή σε σχαροτήγανο τις γυαλιστερές μέχρι να ανοίξουν.
  2. Χτυπάμε στο μίξερ τα υπόλοιπα υλικά.
  3. Σερβίρουμε τις γυαλιστερές, τις περιχύνουμε με τη σος και γαρνίρουμε με μυρώνια ψιλοκομμένα.

 

Η συνταγή δημιουργήθηκε στο εστιατόριο Scorpina στο Ψυχικό.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα