Verbatim

Verbatim Facebook Twitter
0
«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πεθάνω ενεργή κομμουνίστρια, ανεξαρτήτως τίτλων, και αυτό σημαίνει από όποια θέση και να είναι... Αν μου πει το κόμμα να σφουγγαρίσω τα σκαλιά της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Αθήνας εδώ στη Θεμιστοκλέους, θα το κάνω».

Αλέκα, ένα ταπεινό κορίτσι. Η γ.γ. του Κομμουνιστικού Κόμματος έτοιμη να πέσει στα γόνατα ως Μάρθα Βούρτση του Περισσού.

«Τα παιδάκια τα πιάνετε, τον Χριστοφοράκο δεν μπορούσατε να τον πιάσετε».

Κυρία φωνάζει προς τις αστυνομικές δυνάμεις που προβαίνουν σε προσαγωγές στα Εξάρχεια.

«Οφείλουμε να αναρωτηθούμε, μαζί με τον Καρλ Μαρξ, κατά πόσον οι μορφές αλλοτρίωσης για τις οποίες μίλησε πηγάζουν από το καπιταλιστικό σύστημα. Αν το χρήμα ως τέτοιο δεν πολλαπλασιάζεται από μόνο του, πώς εξηγείται η συγκέντρωση πλούτου στα χέρια των λίγων;».

Η εργατική τάξη πάει στον παράδεισο. Ο καθηγητής Γκέοργκ Σανς, χέρι χέρι με τον Κάρολο στην επίσημη εφημερίδα του Βατικανού «L' Οsservatore Romano».

«Ο κόσμος ενδιαφέρεται πολύ για την ιατρική χρήση της μαριχουάνας. Θέλουμε να δίνουμε έγκυρες πληροφορίες για τις κλινικές όπου προσφέρονται θεραπείες με βάση τη μαριχουάνα και για τα coffee shops που άνοιξαν στο πρότυπο του Άμστερνταμ».

Δουλειές με φούντες. Εφημερίδα στο Ντένβερ ενδιαφέρεται να προσλάβει ειδικό συντάκτη, δοκιμαστή μαριχουάνας.

«Ένα εκατομμύριο Νεοϋορκέζοι νιώθουν πολύ καλά χωρίς να πιστεύουν στον Θεό. Εσείς;».

Εναντίον του Θεού. Οκτώ αθεϊστικές οργανώσεις ξεκινούν καμπάνια με καταχωρήσεις στο μετρό της Νέας Υόρκης.

«Τον Γιωργάκη τον συμπαθώ. Γλυκό παιδί. Αλλά έχει πολύ βεβαρημένο παρελθόν. Ο παππούς του ήτανε παπατζής. Γνωστός σε όλη την Ελλάδα. Κι αν έβγαλε το όνομα "Γέρος της Δημοκρατίας" είναι γιατί οι νεότεροι δεν ξέρουν να διαβάζουν Ιστορία. Ο Ανδρέας μάς ξεφτίλισε παγκόσμια με μία γκόμενα. Ελπίζω ο Γιώργος, γιατί φαίνεται πολύ σεμνό και τίμιο παιδί, να μπορέσει να αποποινικοποιήσει το όνομά του. Αν δω ότι το καταφέρνει, στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω Παπανδρέου "δαγκωτό"».

Σε φιλώ στη μούρη. Ο συγγραφέας Γιώργος Διαλεγμένος για την τρίτη γενιά μιας οικογένειας με παρελθόν.

«Το διαδίκτυο επιτρέπει την ανωνυμία και μας επιτρέπει να φτιάξουμε την πιο απίθανη ιστορία για τον εαυτό μας, την αυθεντικότητα της οποίας δεν χρειάζεται να αποδείξουμε. Όλη η αντίληψη του διαδικτύου είναι πως μέσα από αυτό μπορείς να φτιάξεις τη δική σου προσωπικότητα».

Ο σκηνοθέτης Ατόμ Εγκογιάν για το διαδικτυακό λίφτινγκ.

«Γενικά, η Παλαιστινιακή Αρχή δεν παρέχει στους Παλαιστινίους την εκπροσώπηση που χρειάζονται ώστε να προστατεύσουν τα νομικά τους δικαιώματα. Η έλλειψη ενωτικής και μιας νόμιμης στα μάτια των ίδιων των Παλαιστινίων ηγεσίας είναι προβληματικός παράγοντας. Και είναι μια εξέλιξη που οι ΗΠΑ και το Ισραήλ έχουν προσπαθήσει να δημιουργήσουν».

Εχθρός εκ των έσω; Ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Παλαιστίνη Ρίτσαρντ Φολκ, για τον ρόλο του Μαχμούντ Αμπάς.

«Θα υιοθετήσω μερικά από τα παιδιά... του Μπραντ Πιτ!».

Ο Τζορτζ Κλούνι απαντά με χιούμορ στην ερώτηση αν θα νυμφευθεί και θα κάνει παιδιά.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ