« Όταν μου λέει να βρεθούμε σπίτι του, τι να κάνω; Να κατασκηνώσω απ' έξω;»

« Όταν μου λέει να βρεθούμε σπίτι του, τι να κάνω; Να κατασκηνώσω απ' έξω;» Facebook Twitter
3

«Η επόμενη δόση δεν θα έλθει, αν χαλαρώσουμε»

Δεν ανέτρεπε το «άγιο μνημόνιο» η ερώτηση. Απλώς έθετε το θέμα της επέκτασης του επιδόματος θέρμανσης ώστε να μειωθεί η αιθαλομίχλη, αλλά για τον Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ αρκεί ο ορίζοντας προς Βερολίνο να είναι καθαρός.

 

« Όταν μου λέει να βρεθούμε σπίτι του, τι να κάνω; Να κατασκηνώσω απ' έξω;» Facebook Twitter

«Είναι εντελώς ηλίθιοι, αν θέλουν να πέσουν στο κρεβάτι με τον Πούτιν»

Στη Μόσχα, αδελφές μου... Ο ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΟΝ-ΜΠΕΝΤΙΤ, κατεβαίνοντας επίπεδο, χύνει φαρμάκι στους δύο αστέρες, που από την εφορία προτιμούν το ξανθό γένος.

«Είμαστε πολύ φοβισμένοι για να φωνάξουμε. Κι επίσης, είμαστε ένας λαός που μεγαλώνει νομίζοντας πως είναι ο ίδιος κι ένας πρόγονός του την ίδια στιγμή»

Η ερμηνεύτρια και ηθοποιός ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ για τον φόβο του παρόντος και τα βάρη του παρελθόντος.

 

 

 

 

«Ο μόνος επιχειρηματίας με τον οποίο μιλάω είναι ο Κοντομηνάς. Όταν μου λέει να βρεθούμε σπίτι του, τι να κάνω; Να κατασκηνώσω απ' έξω; Γιατί πιστεύουν μερικοί ότι όποιος κερδίζει χρήματα από τη δουλειά του ξεπουλάει την ιδεολογία του;»

Ο ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ερωτάται και αποκαλύπτει τα διλήμματα που τον ταλανίζουν μπροστά σε μαρμάρινα κεφαλόσκαλα  και σε βαριές πόρτες.

 

«Ο Ψωμιάδης δεν τελείωσε»

Ο ΠΡΩΗΝ και έκπτωτος ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, μετά την αποτυχία εκλογής του αδελφού του στη θέση του, αρνείται να δεχτεί ότι το άστρο του έδυσε, όπως οι ήρωες της βιντεοκασέτας.

«Αν και το άβατάρ σου με προδιαθέτει για πολύ γέλιο ακόμη, η εμπάθειά σου βγάζει μάτι. Και έπληξα λίγο. Αντίο, βυζιά κοτόπουλου»

Η ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ απαντά σκληρά και το ίδιο άκομψα στο twitter σε follower, ο οποίος σχολίασε τις ρυτίδες που υποσκάπτουν  τα τηλεοπτικά της νιάτα.

«Η σειρά δεν μπορεί να συνεχιστεί. Αν θέλουν να παραμείνει, θα πρέπει να αλλάξει και να γίνει μια σειρά για όλη την οικογένει»

Σε άλλη μια παρέμβασή του στα τηλεοπτικά δρώμενα, ο ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ βάζει απαγορευτικό στη Σιλά, που χόρεψε έναν προκλητικό χορό.

« Όταν μου λέει να βρεθούμε σπίτι του, τι να κάνω; Να κατασκηνώσω απ' έξω;» Facebook Twitter

«Η έλλειψη εργασίας, που σημαίνει ότι εκατομμύρια οικογένειες δεν μπορούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια και ότι οι νέοι άνθρωποι πρέπει να φύγουν από την Ισπανία για να βρουν ό,τι μπορούν στο εξωτερικό, μας θλίβει βαθιά, και ειδικά εμέν»

Η ημέρα που ρίγησαν τα ανάκτορα της Θαρθουέλα. Ο ΧΟΥΑΝ ΚΑΡΛΟΣ κλείνει τα 75 του και με την ευκαιρία ενθυμείται να συγκινηθεί με το δράμα του πόπολου.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
η ελλειψη εργασιας θλιβει βαθια τον χουαν καρλος,ειδικα τον χουαν καρλος, που δεν εχει σκισει ουτε βρεγμενη εφημεριδα.η εργασια θλιβει βαθια εμενα,ειδικα εμενα,που εχω αλλαξει τοσες δουλειες που εχασα το λογαριασμο.παλιοζωη,κανενας δεν ειναι ικανοποιημενος.και μερικοι απο μας ειμαστε και βαθια θλιμμενοι,ειδικα εγω και ο χουαν καρλος.
Αργά ή γρήγορα το 99% των πολιτικών αποκαλύπτονται απλώς ως νούμερα. Κάποιοι κάποτε τους παίρναν στα σοβαρά, όπως τους επαναστατημένους ηγέτες του Μάη του '68 (βλ. Κον Μπεντιτ)...ΝΟΥΜΕΡΑ, μιλάμε!