«Το ΔΝΤ στην Ελλάδα είναι πυρομανής πυροσβέστης»

«Το ΔΝΤ στην Ελλάδα είναι πυρομανής πυροσβέστης» Facebook Twitter
0


«Η κυβέρνηση της Αθήνας, αντί να παρενοχλεί τον κ. Βαξεβάνη, ας του δώσει ένα από τα πιο σημαντικά καθήκοντα στη χώρα: την πάταξη της φοροδιαφυγής»

Με ειρωνεία η εφημερίδα «GUARDIAN» γι' αυτούς που ξέρουν να κινούν τους κοιμισμένους νόμους, μόνο όταν τρίζει το οικοδόμημά τους.

 


«Αργά ή γρήγορα, το αστικό Κοινοβούλιο θα αποδειχτεί για τον λαό... κυριολεκτικά μια φυλακή... »

Η αλήθεια είναι ότι η ΑΛΕΚΑ δεν έχει άδικο για τα παλαιά ανάκτορα, που ξέρουν την τέχνη να ξεπερνούν ακόμη και τα πιο δύσκολα.

 


«Το ΔΝΤ στην Ελλάδα είναι πυρομανής πυροσβέστης»

Οι λέξεις θυμίζουν Αλέξη, αλλά είναι ένα άνθρωπος του συστήματος, ο τραπεζίτης αντιπρόεδρος της Lazard, ΜΑΤΙΕ ΠΙΓΚΑΣ, που ξεμπροστιάζει αυτούς που ανάβουν τις φωτιές, αντί να τις σβήνουν.

 


«Στο «λίκνο του πολιτισμού» φασίστες διεισδύουν στις δυνάμεις Ασφαλείας, δεν διερευνώνται καταγγελίες για αστυνομική βία, ενώ «πυροβολούν» τον αγγελιαφόρο... Δεν θα το πω χούντα, αλλά και δημοκρατία δεν είναι»

Η δημοσιογράφος του «Τhe Νation» MARIA MARGARONIS σε μια καίρια διαπίστωση για την ασθενή πια δημοκρατία στον τόπο που επαίρεται ότι τη γέννησε.


«Με ένα χρέος που υπερβαίνει, ας πούμε, το 80 ή 90% του ΑΕΠ, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να διατηρήσεις την ανεξαρτησία σου»

Από τη θέση του ισχυρού η ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ υψώνει το νέο τείχος, που χτίζεται με ληγμένα ομόλογα.


«Έχω μια ιδιαίτερη αίσθηση θαυμασμού για τον Αλέξη Τσίπρα που αποφάσισε και κατάφερε τόσο νέος να ηγηθεί μιας παράταξης, η οποία νομοτελειακά πρέπει να πάψει να το παίζει μόνο αντιπολίτευση. Υπάρχουν κι άλλοι ρόλοι για όλους τους σοβαρούς ανθρώπους αυτής της παράταξης»

Καλημέρα, καινούργια μου αγάπη. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κάνει την έκπληξη, εκδηλώνοντας μια όψιμη αδυναμία του.


«Πρέπει να χυθεί αίμα για ν' αλλάξουν τα πράγματα, ήρθε η ώρα να βγούμε στους δρόμους με τα καλάσνικοφ και να στείλουμε και την Τρόικα και όλους από εκεί που ήρθαν»

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ, από την άνεση των 81 χρόνων του, προτείνει επανάσταση κατά ριπάς.

 


«Όπως αγαπάω τους παπάδες και σιχαίνομαι τους δεσποτάδες, έτσι αγαπάω τους υδραυλικούς που φοροδιαφεύγουν κι όχι τους μεγάλους φοροκλέφτες που κλέβουν τη μάνα τους και τον πατέρα τους»

Ο ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ με ένα παράδειγμα για τις μεγάλες διαφορές μεταξύ κλεφτών.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ