Πού μπορώ να κάνω μια βουτιά στο κέντρο της Αθήνας;

Πού μπορώ να κάνω μια βουτιά στο κέντρο της Αθήνας; Facebook Twitter
Το ψηλότερο ξενοδοχείο της Ελλάδας, που δεν είναι άλλο απ' το President, διαθέτει μία απ' τις ωραιότερες πισίνες στην πόλη με θέα που «κόβει» την ανάσα.
0

President Hotel

Δροσερές βουτιές στο ψηλότερο ξενοδοχείο της Ελλάδας.

Με τις πρώτες ζέστες να σε βρίσκουν στην Αθήνα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα βάφεις μαύρα που δεν είσαι σε κάποια παραλία. Μια βόλτα στην πισίνα του ξενοδοχείου President θα σε πείσει πως το καλοκαίρι δεν σημαίνει μόνο αμμουδιές αλλά ότι και η πόλη έχει τη χάρη της, αρκεί να ανακαλύπτεις τις μικρές απολαύσεις που προσφέρει.

Το ψηλότερο ξενοδοχείο της Ελλάδας, που δεν είναι άλλο απ' το President, διαθέτει μία απ' τις ωραιότερες πισίνες στην πόλη με θέα που «κόβει» την ανάσα. Βρίσκεται στον 21ο όροφο μαζί με το Penthouse 21 Skyscraper bar-restaurant, όπου μπορείς να χαλαρώσεις απ' το πρωί για καφέ και μπάνιο μέχρι αργά το βράδυ για ποτό και δροσιστικά κοκτέιλ κάτω απ' τον αττικό ουρανό. Οι άνετες ξαπλώστρες στον μίνιμαλ αισθητικής χώρο με τις ανάλογες lounge μουσικές να φτάνουν γλυκά στ' αυτιά σου είναι ό,τι πρέπει για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Κι αν σου ανοίξει η όρεξη, δεν έχεις παρά να επιλέξεις από το ενδιαφέρον μενού του εστιατορίου: από ελαφριά γεύματα, όπως club sandwich, τορτίγια με κοτόπουλο, μπαγκέτα με σολομό και σαλάτες, μέχρι black Angus Burger, ποικιλία ζυμαρικών, Rib Eye steak και χοιρινό σουβλάκι, οι επιλογές είναι εξαιρετικές.

Extra tip: Μπορείς να χαλαρώσεις στην πισίνα όλη μέρα με €20 τις καθημερινές και €30 τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Η πισίνα λειτουργεί από τις 10:30 μέχρι τις 19:00.

President Hotel, Κηφισίας 43, 210 6989000, www.president.gr, Facebook

 

Πού μπορώ να κάνω μια βουτιά στο κέντρο της Αθήνας; Facebook Twitter
Στην ταράτσα του Novotel Athens θα βρεις αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για τις ζέστες που θα ακολουθήσουν: μια υπέροχη πισίνα με συγκλονιστική θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, με το βλέμμα να φτάνει μέχρι τον Πειραιά.

Novotel Athens

Για βουτιές στην πισίνα και δροσερά κοκτέιλ στο Clair de Lune roof garden.

Σε βρίσκει το καλοκαίρι στην πόλη; Είτε κάνεις σχέδια για διακοπές αργότερα είτε όχι, έχει και η Αθήνα τη χάρη της την πιο ωραία εποχή του χρόνου, φτάνει να περνάς καλά. Και τι καλύτερο απ' το να μπορείς να απολαύσεις ένα δροσερό μπάνιο, ενώ βρίσκεσαι στην καρδιά της πόλης! Ούτε πολλές μετακινήσεις ούτε πολλά έξοδα.

Στην ταράτσα του Novotel Athens θα βρεις αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για τις ζέστες που θα ακολουθήσουν: μια υπέροχη πισίνα με συγκλονιστική θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, με το βλέμμα να φτάνει μέχρι τον Πειραιά. Το ιδανικό μέρος για all day χαλάρωση αλλά και κοκτέιλ κάτω απ' τα αστέρια. Πιάσε θέση σε μία απ' τις αναπαυτικές ξαπλώστρες στο roof garden του 7ου ορόφου και χαλάρωσε κάνοντας ηλιοθεραπεία, καθώς η Αθήνα απλώνεται όμορφη στα πόδια σου. Με 20 ευρώ μπορείς να δροσιστείς στο poοl bar (καθημερινά 9:00-19:00), όπου θα σε κεράσουν καφέ ή αναψυκτικό και θα σου προσφέρουν πετσέτα.

Δίπλα στην πισίνα βρίσκεται το bar-restaurant Clair de Lune για να σου προσφέρει όσα χρειάζεσαι. Νόστιμα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας, ελαφριά σνακ και γεύματα βγαίνουν απ' την κουζίνα όλη μέρα, ενώ το μπαρ σερβίρει εμπνευσμένα κοκτέιλ μέχρι τη μία το βράδυ.

Extra tip: Το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν θέση πάρκινγκ.

Novotel Athens, Μιχαήλ Βόδα 4, Αθήνα, 210 8200700, www.accorhotels.com, Facebook.

Πού μπορώ να κάνω μια βουτιά στο κέντρο της Αθήνας; Facebook Twitter
Η πισίνα του κορυφαίου ξενοδοχείου υποδέχεται πλήρως ανανεωμένη το φετινό καλοκαίρι, με καινούργιες ομπρέλες στο χρώμα της άμμου και ακόμα μεγαλύτερες ξαπλώστρες.

Hilton Athens

Η πισίνα του κορυφαίου ξενοδοχείου υποδέχεται πλήρως ανανεωμένη το φετινό καλοκαίρι, με καινούργιες ομπρέλες στο χρώμα της άμμου και ακόμα μεγαλύτερες ξαπλώστρες. Η ατμόσφαιρα αποπνέει έναν αέρα γαλήνης και διακριτικής πολυτέλειας. Η πισίνα του Hilton λειτουργεί από τις 8:00 έως τις 9:00 .

Το Oasis Pool Bar & Grill είναι ανοιχτό από τις 10:00 έως τις 19:30. Η είσοδος για κολύμπι κοστίζει €35 τις καθημερινές (€25 αν πάτε μετά τις 18:00) και €55 τα Σαββατοκύριακα. Υπάρχουν πακέτα εισόδων ή μπορείτε να αποκτήστε μηνιαία, τρίμηνη ή εξάμηνη συνδρομή για ν' απολαμβάνετε τη μεγαλύτερη πισίνα ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας όλο το καλοκαίρι.

Hilton Athens, Bασ. Σοφίας 46, 210 7281000, Facebook, www.hiltonathens.gr

 

Πού μπορώ να κάνω μια βουτιά στο κέντρο της Αθήνας; Facebook Twitter
Η πισίνα και το lounge του ST. George Lycabettus προσφέρονται για δροσιστικές βουτιές και χαλαρωτικές στιγμές κατά τους καυτούς καλοκαιρινούς μήνες.

ST. George Lycabettus

Η πισίνα και το lounge προσφέρονται για δροσιστικές βουτιές και χαλαρωτικές στιγμές κατά τους καυτούς καλοκαιρινούς μήνες. Μπορείτε να απολαύσετε δροσιστικούς χυμούς, κοκτέιλ, σαλάτες ή ένα ελαφρύ σνακ στο μπαρ της πισίνας, ατενίζοντας τη μοναδική θέα που φτάνει μέχρι τα νησιά του Σαρωνικού. Η πισίνα λειτουργεί από τις 9:00 έως τις 22:00, αν και καμιά φορά το ωράριο αλλάζει. Το κόστος για τις καθημερινές €28/1 άτομο και €43/2 άτομα και τα Σαββατοκύριακα €33/1 άτομο και €53/2 άτομα. Στην τιμή εισόδου περιλαμβάνεται 1 καφές ή 1 αναψυκτικό.

ST. George Lycabettus, Κλεομένους 2, Κολωνάκι, 210 7416000

 

Πού μπορώ να κάνω μια βουτιά στο κέντρο της Αθήνας; Facebook Twitter
Στην «καρδιά» της πόλης (πιο «καρδιά» δεν γίνεται), η πισίνα του Fresh Ηotel προσφέρει στιγμές αναζωογόνησης και δροσιάς.

Fresh Ηotel

Στην «καρδιά» της πόλης (πιο «καρδιά» δεν γίνεται), προσφέρει στιγμές αναζωογόνησης και δροσιάς. Στην πισίνα του, «αρκετά μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας» και με πανοραμική θέα στον Παρθενώνα, την Ακρόπολη και ολόκληρη την Αθήνα, μπορείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία απολαμβάνοντας παράλληλα κάποια από τις μοναδικές επιλογές του μενού. Λειτουργεί καθημερινά από τις 9:00 έως τις 19:00 και η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 20 ευρώ, περιλαμβάνοντας καφέ ή αναψυκτικό και πετσέτα.

Fresh Ηotel, Σοφοκλέους 26, Αθήνα, 210 5248511

Αθήνα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ