Ο Τζέιμς Μπλαντ ζήτησε συγγνώμη για το «You are beautiful»

Ο Τζέιμς Μπλαντ ζήτησε συγγνώμη για το «You are beautiful» Facebook Twitter
14

Συγγνώμη για την επιτυχία του «You are beautiful», ζήτησε 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού ο δημιουργός του Τζέιμς Μπλαντ, λέγοντας ότι το τραγούδι υπερπροωθήθηκε.

«Υπήρχε ένα τραγούδι που εξανάγκασαν τον κόσμο να το καταναλώσει, το "You're Beautiful", και έγινε ενοχλητικό και έπειτα άρχισαν να συγχέουν τον καλλιτέχνη με την ίδια τη φράση…Στο τέλος της ημέρας, η δισκογραφική εταιρεία με είχε κατατάξει ως τον τραγουδιστή που θα απευθύνεται στις γυναίκες κατά τη διάρκεια των διαφημιστικών του "Νοικοκυρές σε απόγνωση" και έτσι χάνεις το 50% του πληθυσμού», είπε ο τραγουδιστής σε συνέντευξη του στο περιοδικό Hello.

Το "You're Beautiful" πούλησε πάνω από 4 εκατομμύρια αντίτυπα και ήταν υποψήφιο για Γκράμι.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Διεθνή / Σλοβενία: Το κοινοβούλιο νομιμοποίησε την υποβοηθούμενη αυτοκτονία

Σύμφωνα με τον νέο νόμο, όσοι πάσχουν από ανίατη ασθένεια, έχουν διαύγεια και η κατάσταση της υγείας τους είναι τέτοια που δεν μπορούν πλέον να αντέξουν τους πόνους, έχουν το δικαίωμα να βάλουν τέλος στη ζωή τους
LIFO NEWSROOM
«Είμαστε εμείς οι ίδιοι και η κοινωνία σε δίκη»: Η υπόθεση Πελικό γίνεται θεατρικό έργο

Διεθνή / «Είμαστε εμείς οι ίδιοι και η κοινωνία σε δίκη»: Η υπόθεση Πελικό έγινε θεατρικό έργο

Το έργο έχει την υποστήριξη των δικηγόρων της Πελικό και φεμινιστικών ομάδων - Δημοσιογράφοι και ερευνητές έδωσαν πρόθυμα χιλιάδες σελίδες από τα σημειωματάριά τους για τη δίκη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
Πολύ ταλαντούχος κρίμα που κάηκε από 1 τραγούδι κ τον συνδυασαν όλοι με αυτο. Πλέον τον ακους στο ράδιο κ σκεφτεσαι ο κλαψιάρης που λεει το You Are Beautiful δεν είναι αυτός κ αλλάζεις αυτόματα σταθμό για να γλιτώσεις από τη μίρλα.
"...Στο τέλος της ημέρας, η δισκογραφική εταιρεία με είχε κατατάξει ως τον τραγουδιστή που θα απευθύνεται στις γυναίκες κατά τη διάρκεια των διαφημιστικών του "Νοικοκυρές σε απόγνωση" και έτσι χάνεις το 50% του πληθυσμού".Μισό λεπτό. Δηλαδή όλες οι γυναίκες είναι κατά τον Blunt "Νοικοκυρές σε απόγνωση"?Μιλάμε για τρελλή FAIL-δήλωση, οχι αστεία.Πήγε η μετριάτζα να πεί και καλά κάτι σοβαρό και τα΄τανε χοντρομαντάρα.
Το "νοικοκυρες σε απογνωση" αναφερεται στην τηλεοπτικη σειρα. Οχι σε ολες τις γυναικες. Ειναι απιστευτο το συμπερασμα σου, χρειαστηκε αρκετα αλματα λογικης για να φτασεις εκει.